ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/10/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ ενέργεια και δυναμικότητα. Θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον περίγυρό σου και θα δεις κάποιες καταστάσεις που σε απασχολούν με περισσότερη διαλλακτικότητα. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να του πεις για όλα.......
.......  αυτά που σε απασχολούν και σε βεβαιώνω ότι η συμβουλή που θα σου δώσει θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της εργασίας θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες σε θέματα που δεν τα περίμενες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη στην εργασία σου. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Πριν απαντήσεις σκέψου καλά αν σε συμφέρουν. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό σε ευνοεί και πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν. Θα φτιάξει την επικοινωνία σου και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Θα μπορείς να αισθανθείς πλήρης και θα απολαμβάνεις την κάθε στιγμή της ημέρας σου με πολύ κέφι και δυναμικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο και άγχος στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά -σιγά να υλοποιούνται σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου για να αρχίσεις να αποκτάς νέες εμπειρίες, γεγονός που θα σε βοηθήσεις να βλέπεις και να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική γωνία. Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε κουράζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου με το συναίσθημά σου και όχι με την λογική. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα μπορέσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οπότε μην αγχώνεσαι απλά βάλε πρόγραμμα και όλα θα είναι καλά. Μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει λίγο να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα με θέματα γραφειοκρατικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό θα σε οδηγήσει να περάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με έναν δικό σου άτομο που μπορεί να σου πει πράγματα που θα σε βοηθήσουν στην καθημερινότητα σου. Πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα τώρα θα δεις ότι θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου σε σχέση με τον σύντροφό σου. Θα υπάρχουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην επαναπαύεσαι καθόλου αυτή την περίοδο γιατί από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου από πριν. Έχεις πολύ διορατικότητα και θα φτάσεις στην επιτυχία στην δουλειά σου πολύ γρήγορα. Αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Από σήμερα θα κινηθείς με τελείως διαφορετικό τρόπο σε κάποιες υποθέσεις. Η διαλλακτικότητα που θα έχεις σε κάποιες καταστάσεις θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να βρεις τις λύσεις που ψάχνεις εδώ και καιρό. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό σε ευνοεί και η επικοινωνία σου θα είναι πιο εύκολη. Εκείνοι που είναι κοντά σου μπορούν να είναι χρήσιμοι καθώς μπορείς να τους μιλήσεις και να σε βοηθήσουν για όλα αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις μέχρι τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό είναι με χαμηλούς τόνους να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πάντα έχεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι αυτή την περίοδο που έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώ είναι να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες με τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί οι νέες ιδέες που θα έχεις σήμερα θα σε οδηγήσουν έξω από το εύρος της εμπειρίας σου και θα σου παρέχουν ένα μοναδικό μέσο για να δοκιμάσεις κάποιες εμπειρίες που εδώ και πολύ καιρό τις έχεις μέσα στο μυαλό σου. Η δυναμικότητα που θα έχεις σήμερα θα σε οδηγήσει στην λύση πολλών υποθέσεων που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφο σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου για να περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό. Θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα νευριάσεις αρκετά. Θα τα καλύψεις αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές ή έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με φιλοσοφική διάθεση θα ξεκινήσεις σήμερα, που σου ζητά να μην ασχοληθείς με τα συνηθισμένα σου καθήκοντα προκειμένου να δεις κάποιες καταστάσεις στην καθημερινότητα σου από άλλη οπτική γωνία. Μπορεί να χρειαστεί να βρεις το νόημα σε κάποιες ίσως υπερβολικές ιδέες αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει γιατί μπορεί εκεί να κρύβεται το μυστικό για την επίτευξη των στόχων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα να κάτσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στην δουλειά σου θα είναι καλές αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και καθυστερούν. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα γιατί στο μέλλον θα σου φέρουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να τα ισορροπήσεις, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Με τον Ερμή που μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου θα μπορέσεις να αποκτήσεις μια πιο ουσιαστική εμπειρία ζωής, και να μπορέσεις να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να κοιτάξεις προς τα μέσα σου και αυτή η εσωτερική αυτογνωσία θα σου φέρει πολύ μεγάλη δυναμικότητα. Σχέδια που έχεις κάνει από σήμερα θα μπορείς να αρχίσεις να τα υλοποιείς και θα έχεις την επιτυχία που θέλεις και αναζητάς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι με ότι καταπιάνεσαι τα βγάζεις εις πέρας πολύ καλά. Τα οικονομικά σου προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα θα νιώθεις αμυντικά και ανασφαλής από τις κινήσεις των άλλων. Οι υποψίες αυτές μπλοκάρουν τη συμπεριφορά σου. Απόφυγε να είσαι εύθικτος και μην φαντάζεσαι ότι κάθε λέξη ή πράξη από άλλους αφορά εσένα. Κινήσου με γνώμονα ότι πρέπει να τακτοποιήσεις διάφορά θέματα που σε απασχολούν. Ο Άρης από την Παρθένο θα σε προικίσει με πολύ δυναμικότητα για να τα φέρεις όλα εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στην δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα θα πάρεις απόφαση να μην επηρεάζεσαι από την συμπεριφορά των άλλων και ότι δεν θα παίρνεις τίποτα προσωπικά. Αυτό θα σου επιτρέψει να δέχεσαι τους ανθρώπους και τις πράξεις τους, απελευθερώνοντας εσένα και θα επικεντρωθείς στους δικούς σου στόχους. Θέματα που θέλεις να τελειώσεις θα μπορέσεις να τα καταφέρεις με πολύ μεγάλη ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειες σου και από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Ζυγό που σε ευνοεί θα βγει κάτι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό σε ευνοεί και θα βάλεις σκοπό να επιτύχεις τους στόχους σου και θα μπορέσεις να έχεις μια ισχυρή αίσθηση αποφασιστικότητας και πειθαρχίας στις δραστηριότητές σου. Ακόμα θα αισθάνεσαι φιλοδοξία και θα προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα πάρα πολύ γρήγορα, ώστε να μην αφήσεις τίποτε για αργότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε – σε ότι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου - να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις φασαρίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και επειδή τα πράγματα είναι σε στάσιμα εκνευρίζεσαι αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στην Παρθένο σου έχει φέρει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι ο χρόνος για να ξεκουραστείς, να σκεφτείς και να φροντίσεις σωστά τον εαυτό σου μπορεί να σου δώσει την ενέργεια και την αντοχή που χρειάζεσαι για να πετύχεις καλύτερα τους στόχους σου. Αυτό θα σου επιτρέψει να απελευθερώσεις οποιοδήποτε άγχος ή ένταση που μπορεί να έχεις αυτή την περίοδο από τις υποχρεώσεις που έχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να έχεις και πολλές παρεξηγήσεις
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα. Να αποφύγεις να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου