ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Το κόλπο για να διατηρείτε κατάλευκα τα ρούχα σας!


Αποτέλεσμα εικόνας για κατάλευκα


Ένας από τους πιο γνωστούς τρόπους για να διατηρήσει κανείς το αστραφτερό λευκό στα ρούχα του είναι ......
... η χλωρίνη καθώς αυτά μετά από κάποιες πλύσεις κιτρινίζουν.


Είναι ένα απορρυπαντικό που βοηθά στην απολύμανση του σπιτιού και ταυτόχρονα μας βοηθά να διατηρούμε κάποια από τα ρούχα μας κατάλευκα.

Δεν είναι όμως ο μοναδικός τρόπος για να παραμείνει το καθαρό λευκό στα ρούχα και το μυστικό βρίσκεται στην κουζίνα κάθε σπιτιού. 

Πρόκειται για το χυμό λεμονιού. Τι πρέπει να κάνετε; Είναι πολύ απλό! Στύψτε μισό φλυτζάνι λεμόνια. Βάλτε το χυμό στη θήκη του απορρυπαντικού στο πλυντήριο ρούχου και πλύντε όπως θα πλένατε κανονικά. Θα δείτε ότι τα λευκά σας έγιναν αστραφτερά, μυρωδάτα και πολύ μαλακά. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο, δεν θα έχετε χρησιμοποιήσει χλωρίνη ή άλλα χημικά.Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου