Πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ, φορτώνεσαι ένα κάρο πράγματα γιατί θες να γεμίσεις το ψυγείο και ξαφνικά βρίσκεσαι στην κουζίνα, έπειτα από μερικές ημέρες, με αρκετές ανοιχτές συσκευασίες σε ψυγείο και ντουλάπια.....
Άνοιξες την συσκευασία με την κόκκινη σάλτσα για να φτιάξεις μία μακαρονάδα αλλά η μισή ποσότητα σου μένει ανεκμετάλλευτη. Τώρα τι κάνεις; Για πόσο καιρό μπορείς να την αφήσεις «ανοιχτή» στο ψυγείο;
Παρακάτω θα βρεις μία βασική λίστα με τις συσκευασίες που συνηθίζεις να ανοίγεις αλλά να μην καταναλώνεις μέσα σε μία ημέρα.
Μπαχαρικά-6 μήνες
Λάδι: 4-7 μήνες
Αλεύρι:6-8 μήνες
Ρύζι : 12 μήνες
Γάλα: 1 εβδομάδα
Τυρί του τοστ: 3 εβδομάδες
Βούτυρο: 1-3 μήνες
Κόκκινη σάλτσα: εώς 3 μήνες
Αμύγδαλα: 9-12 μήνες
Κάσιους: 6-9 μήνες
Δημητριακά: 4-6 μήνες
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου