ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Απολαύστε την Κλέλια που δημιουργεί αναταράξεις στο τηλεοπτικό Μπρούσκο!

Κλέλια Andriolatou
Είναι 18 χρονών, Θεσσαλονικιά και επιτυχημένο μοντέλο. Η τελευταία προσθήκη στο 'Μπρούσκο' μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους.
Όχι, στην πραγματικότητα, η Κλέλια δεν είναι ψυχολόγος, όπως υποδύεται στο σίριαλ, αλλά φοιτήτρια......
δημοσιογραφίας και δημοσίων σχέσεων στο Αριστοτέλειο. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει κάποιος ανάμεσά μας που δεν θα έκανε μακροβούτι στον καναπέ της, αν και εφόσον μας το ζητούσε.
                       Κλέλια Andriolatou
Ήδη από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το μόντελιγκ, πριν από τέσσερα χρόνια (μετά από προτροπή της Υβόννης Μπόζνιακ που την πήρε από το χεράκι και την πήγε σε πρακτορείο), το κορίτσι με τα γατίσια πράσινα μάτια, που γεννήθηκε στην Καλαμαρία (αλλά δηλώνει Ολυμπιακός), έγινε περιζήτητη.
                         Κλέλια Andriolatou
Κατέβηκε στην Αθήνα, φωτογραφήθηκε για όλα τα γυναίκεια περιοδικά (Vogue, Elle, Madame Figaro). Και έκανε και μια φωτογράφιση μόδας, τύπου Λολίτα (στο πολύ αθώο της) για το Nitro με παρτενέρ τον -σημερινό συμπρωταγωνιστή της- Θεοχάρη Ιωαννίδη. Εκεί δηλαδή που την πρωτογνώρισα.
                           Κλέλια Andriolatou
Εκεί που συνειδητοποίησα ότι η Δούκισσα Νομικού έχει επιτέλους βρει μια ισάξια αντίπαλο στο 'μου κόβεται η ανάσα όταν σε βλέπω' επίπεδο στο οποίο, επί χρόνια, έπαιζε ουσιαστικά μόνη της. Ή τουλάχιστον θα έβρισκε όταν η Κλέλια γινόταν επιτέλους 18.
                   Κλέλια Andriolatou
'Με ανακάλυψαν όταν ήμουν 14 ετών. Μόλις τελείωσα το σχολείο έφυγα στο εξωτερικό και συνεργάστηκα με ένα μεγάλο γραφείο στο Παρίσι μέσω του οποίου δούλεψα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η πρώτη μεγάλη δουλειά μου είναι η διαφημιστική καμπάνια των καλλυντικών Shu Uemura, η οποία έγινε στο Λονδίνο'
                        Κλέλια Andriolatou
Τι σημαίνει αυτή η εκστρατεία; Ότι, αν πας αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο, το πρόσωπό της είναι πρώτη μούρη γιγαντοαφίσα παντού. Συμπεριλαμβανομένου στα Harrods.
Και αυτό παρά το γεγονός ότι το ύψος της, μόλις 1,67, την περιορίζει. Υπό την έννοια ότι μπορεί να κάνει φωτογραφήσεις και καταλόγους, αλλά όχι πασαρέλα. Αν και η Kate Moss είναι μόλις 1,69. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να κάτσει η μπίλια.
                      Κλέλια Andriolatou
Όσον αφορά την υποκριτική ('Δεν έκανα μόντελινγκ για λόγους βιοπορισμού, αλλά επειδή μου αρέσει. Το ίδιο κάνω και με την υποκριτική') αυτή απλά πρόκυψε.
Κλέλια Andriolatou
Όχι, δεν την έχει σπουδάσει. Και ναι, αντιλαμβάνεται τι λένε οι υπόλοιποι ηθοποιοί για τα μοντέλα που κάνουν το συγκεκριμένο πέρασμα βασιζόμενα μόνο στην ομορφιά τους.
'Δεν έχω σπουδάσει υποκριτική, όμως είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Είδα το Μπρούσκο ως ευκαιρία και δεν την άφησα να με προσπεράσει. (...) Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιες προκαταλήψεις σχετικά με τα μοντέλα, αλλά, φυσικά, δεν τις δέχομαι'
Κατά τα άλλα η Κλέλια συνεχίζει να έχει όνειρο να γίνει Άγγελος της Victoria's Secret, έχει δηλώσει πως θα της άρεσε να κάνει τηλεόραση ή ραδιόφωνο (κάτι που, νομοτελειακά, θα συμβεί) και γενικώς ρισκάρει και ψάχνεται.
Κλέλια Andriolatou
Επίσης, όπως διαπίστωσε όποιος την είδε να μιλάει στο ΟΛΑ, δεν είναι ούτε για πλάκα ψαρωμένη. Μιλάει. Για την ακρίβεια μιλάει όσο πρέπει. Ούτε πολύ, ούτε λίγο. Επίσης εκπέμπει μια κλάση που δικαιώνει όσα η φύση της χάρισε απλόχερα.
'Το δύσκολο δεν είναι να σε προσεγγίσει κάποιος. Το δύσκολο είναι να μπορέσει να σε κρατήσει. Γενικώς όμως οι άντρες δεν φαίνεται να διστάζουν να με προσεγγίσουν. Αν και αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου, ελεύθερη και αφοσιωμένη στη δουλειά μου'
Τι μένει να ειπωθεί; Εύγε στον casting director του Μπρούσκο που την ανακάλυψε. Μια συμβουλή στην ίδια να συνεχίσει να είναι προσεκτική στις επιλογές της. Ειδικά από τη στιγμή που σε λίγο, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ακόμη περισσότερες. Και μια τελευταία ματιά σε ένα πρόσωπο που είναι φτιαγμένο να ραγίζει καρδιές και να γκρεμίζει σπίτια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου