ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Προβλέψεις Ταρό Μαΐου για τα 12 ζώδια



Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Μάιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;


ΚΡΙΟΣ
ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
Πίστεψε στον εαυτό σου!
Γενικά: Με πίστη στον εαυτό σου και οδηγό την ορθή σου κρίση, μπορείς να καταφέρεις ό,τι αποφασίσεις. Το δυνατό σου σημείο είναι οι επικοινωνιακές σου ικανότητες και η πειστικότητα των επιχειρημάτων σου
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση νοιώθεις ασφάλεια για την επιλογή σου. Αν είσαι .......
μόνος/η, πέρασε χρόνο με τον εαυτό σου και ετοιμάσου για ανοιξιάτικες μικροαποδράσεις με τους φίλους σου.
Επαγγελματικά: Αυτή την περίοδο καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και τις προσωπικές σου ανάγκες. Θα χρειαστούν συνειδητές αποφάσεις για να μην λειτουργεί ο ένας τομέας σε βάρος του άλλου.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα ένα πρόσωπο έμπειρο θα σου προσφέρει πολύτιμές συμβουλές. Ακολούθησέ τις και δεν θα χάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Μπλοκαρισμένα συναισθήματα!
Γενικά: Η άρνησή σου να έρθεις σε επαφή με τον πραγματικό σου εαυτό, τα μπλοκαρισμένα σου συναισθήματα και τους φόβους σου σε εμποδίζουν να χαρείς την καθημερινότητα σου.
Αισθηματικά: Η υπάρχουσα σχέση σου δεν σε ικανοποιεί αρκετά. Πριν την λήξεις, σκέψου αν υπάρχει τρόπος να την αναθερμάνεις. Αν είσαι μόνος/η, η κτητικότητα και οι παράλογες απαιτήσεις σου απομακρύνουν το ενδεχόμενο μιας σχέσης.
Επαγγελματικά: Μεγάλη κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Θετικές και αρνητικές καταστάσεις θα εναλλάσσονται. Οι βιαστικές αποφάσεις θα σε παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές και θα βρεθείς εκτεθειμένος/η.
Οικονομικά: Βάλε φρένο στις σπατάλες σου και τα έξοδα εντυπωσιασμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
XVI ΠΥΡΓΟΣ
Το απρόοπτο καραδοκεί!
Γενικά: Εκρηκτικός μήνας! Το απρόοπτο καραδοκεί σε κάθε σου βήμα δοκιμάζοντας τα νεύρα και την αντοχή σου. Καταχωνιασμένες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια φιλοδοξώντας να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία και να τις υλοποιήσεις.
Αισθηματικά: Οι φουρτούνες στη συναισθηματική σου ζωή δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε οριστική ρήξη. Αν είσαι ελεύθερος/η, επανακαθόρισε τον τρόπο σκέψης σου και επαναπροσδιόρισε τις ανάγκες σου.
Επαγγελματικά: Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου λειτουργούν πιεστικά, φορτίζουν την ατμόσφαιρα και δυσχεραίνουν την επικοινωνία με συναδέλφους και συνεργάτες. Ένα απρόσμενο γεγονός θα σε υποχρεώσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.
Οικονομικά: Τακτοποίησε άμεσα τις υποχρεώσεις σου και μην δημιουργείς καινούργιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ
Βγαίνεις από τη χειμέρια νάρκη!
Γενικά: Βγάνεις σιγά – σιγά από τη χειμέρια νάρκη των τελευταίων μηνών. Η δημιουργικότητά σου ψάχνει διέξοδο να εκφραστεί και καινούργια ενδιαφέροντα εμφανίζονται στο προσκήνιο.
Αισθηματικά: Η ένταση στη σχέση σου είναι πλέον παρελθόν και καλωσορίζεις την κατανόηση και τη διαλλακτικότητα. Αν είσαι μόνος/η, απολαμβάνεις τις χαρές που σου προσφέρει η κοινωνική σου ζωή.
Επαγγελματικά: Μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση επαναφέρει τη χαρά και την αισιοδοξία στη ζωή σου. Τώρα νοιώθεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά σιγουριά για τα θέλω και τις επιλογές σου.
Οικονομικά: Παρ' όλο που τα πράγματα πάνε καλά, μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου, συνέχισε τις προσπάθειες.

ΛΕΩΝ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ
Καινούργια χόμπι!
Γενικά: Ένα καινούργιο χόμπι προστίθεται στα ενδιαφέροντά σου και σου δίνει την ευκαιρία ν' αποδράσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Μη προγραμματισμένα ταξίδια αλλάζουν την ψυχολογία σου.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση μην πέσεις στο «τριπάκι» του διπλού ταμπλό, προσδοκώντας να μένεις στο απυρόβλητο. Αν είσαι μόνος/η, περιστασιακές κατακτήσεις τονώνουν την αυτοπεποίθηση σου και σου ανεβάζουν τη λίμπιντο.
Επαγγελματικά: Πρόσεξε τους επιτήδειους που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια, γιατί μάλλον θα προσγειωθείς ανώμαλα. Απόφυγε μακροχρόνια σχέδια και δεσμεύσεις που σε αγχώνουν.
Οικονομικά: Εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα και λύσεις από το πουθενά σε ανακουφίζουν προσωρινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ
Πέρα από το γνώριμο και το ασφαλές!
Γενικά: Αυτό το μήνα τόλμησε να προχωρήσεις πέρα από ό,τι σου είναι γνώριμο και ασφαλές. Αντιμετώπισε τις προκλήσεις με καινοτόμες ιδέες. Δώσε έμφαση στην πνευματική σου ανάπτυξη
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση έχεις ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Μήπως αυτά που ζητάς είναι ανέφικτα; Αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία σε ένα σεμινάριο μπορεί ν' αποδειχθεί ο έρωτας της ζωής σου.
Επαγγελματικά: Η διάθεσή σου για δουλειά και η κοινωνικότητά σου είναι τα κλειδιά σου για ν' αναβαθμίσεις το προφίλ σου και να προωθήσεις τη φήμη σου. Πιθανή προαγωγή ή μετακίνηση σε μια θέση που περίμενες καιρό.
Οικονομικά: Ευκαιρίες βελτίωσης της οικονομικής σου πραγματικότητας.

ΖΥΓΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ
Άλλαξε πλεύση!
Γενικά: Αυτό το μήνα έρχεσαι σε επαφή με τ' αποτελέσματα των πράξε'ων σου από ένα παρελθόν από το οποίο νόμιζες ότι είχες ξεμπερδέψει. Κάνε τον απολογισμό σου και άλλαξε πλεύση όσο είναι καιρός.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση, θ' ανακαλύψεις μια αλήθεια που δεν γνώριζες, η οποία θα ταρακουνήσει τα πιστεύω σου. Αν είσαι μόνος/η, μια καρμική σχέση αναστατώνει την καθημερινότητα σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μην αντιστέκεσαι στην αλλαγή, όσο κι αν σου διαφοροποιεί το πρόγραμμα. Επιπρόσθετες γνώσεις θα σου φανούν χρήσιμες για την περαιτέρω εξέλιξη σου.
Οικονομικά: Διεκδίκησε δυναμικά ό,τι θεωρείς ότι σου αξίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ
Ένας σημαντικός κύκλος κλείνει!
Γενικά: Αυτό το μήνα ένας σημαντικός κύκλος της ζωής σου κλείνει. Πριν κάνεις οποιαδήποτε επιλογή αποστασιοποιήσου από πρόσωπα και καταστάσεις και δες το μέλλον σου με τα μάτια της ψυχής σου.
Αισθηματικά: Κοινές δραστηριότητες και μικροαποδράσεις, όποτε οι υποχρεώσεις το επιτρέπουν, κρατάνε τη σχέση σου ζωντανή. Αν είσαι μόνος/η, μια ερωτική πρόταση από ένα άτομο του φιλικού σου κύκλου θα σε βάλει σε σκέψεις.
Επαγγελματικά: Σύντομα νέοι δρόμοι πιο ενδιαφέροντες εμφανίζονται και σε προκαλούν να τους περπατήσεις. Επιτυχημένα επαγγελματικά ταξίδια εντός και εκτός χώρας. θα σου δώσουν ιδέες για να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σου είναι πλέον σε ανοδική πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΧΧΙI ΤΡΕΛΟΣ
Με την αδρεναλίνη στο κόκκινο!
Γενικά: Αυτό το μήνα η αδρεναλίνη σου χτυπάει κόκκινο. Η ζωή σου μοιάζει σαν ένα τρενάκι του λούνα- παρκ που τρέχει με μεγάλη ταχύτητα. Αυτό άλλες φορές σε ενθουσιάζει και άλλες σε τρομάζει.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση βρίσκεσαι σε δίλημμα. Μη δρας εν θερμώ μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν είσαι ελεύθερος/η, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.
Επαγγελματικά: Πριν κάνεις οποιαδήποτε επαγγελματική κίνηση ξεκαθάρισε από πριν προς τα που θέλεις να κινηθείς και δες κατά πόσο χωράς στο εργασιακό σου περιβάλλον. Προώθησε το βιογραφικό σου αν ψάχνεις για εργασία.
Οικονομικά: Απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς. Το αύριο είναι αβέβαιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ι ΜΑΓΟΣ
Γέφυρες επικοινωνίας!
Γενικά: Έπειτα από την ένταση του προηγούμενου μήνα ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου και τη χαμένη σου ζωτικότητα. Χτίσε γέφυρες επικοινωνίας με πρόσωπα με τα οποία μιλάς την ίδια γλώσσα.
Αισθηματικά: Αν είσαι καλά με το ταίρι σου, μην ψάχνεις κάτι που θα σε απογειώσει, γιατί ενδέχεται να ξεχαστείς στα σύννεφα. Αν είσαι μόνος/η, κυνηγάς ό,τι σε συναρπάζει αδιαφορώντας για τη διάρκεια.
Επαγγελματικά: Όσο κι αν χρειάζεσαι μια ανανέωση καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις την ασφάλεια που σου δίνουν κάποιες σταθερές στην εργασία σου για κάτι εφήμερο και μάλλον υπερτιμημένο.
Οικονομικά: Η τάση σου να μην υπολογίζεις το κόστος προκειμένου ν' αποκτήσεις ό,τι σου αρέσει, έχει επιπτώσεις στην ψυχική σου ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Μη διαπραγματεύεσαι τις επιλογές σου!
Γενικά: Αυτό το μήνα μην αφήνεις κανένα να μπει εμπόδιο στις προσωπικές σου επιθυμίες. Κάνε τις απαραίτητες αλλαγές και μην διαπραγματεύεσαι τις επιλογές σου. Προσπάθησε να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση βγαίνεις από το τούνελ της αδράνειας και απολαμβάνεις τις μικροχαρές της καθημερινότητας. Αν είσαι μόνος/η, μια παλαιά σχέση εμφανίζεται στο προσκήνιο διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα επανασχεδίασε τον τρόπο έκφρασής σου. Οι συνθήκες είναι ώριμες για να πείσεις και τους πιο δύσπιστους για την ορθότητα των ιδεών σου.
Οικονομικά: Απόφυγε ανοίγματα που συνεπάγονται επιπλέον έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Πνευματικά και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα!
Γενικά: Αυτό το μήνα ευνοούνται οι μετακινήσεις καθώς και οι πνευματικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Είναι πιθανό να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή να ψάξεις για καινούργιο.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, προγραμμάτισε μικροαποδράσεις στη φύση και γέμισε τις μπαταρίες σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο αέρας μυστηρίου που εκπέμπεις γοητεύει όσους σε γνωρίζουν.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα έχεις την αίσθηση ότι κάτι πρέπει ν' αλλάξεις. Η αισιόδοξη και δημιουργική σου διάθεση είναι το καύσιμο για σημαντικές εξελίξεις και ενδιαφέρουσες επαφές.
Οικονομικά: Εκεί που πας να ξεμείνεις από χρήματα όλο και κάτι γίνεται.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου