ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/4



ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Oι αντιδράσεις σου αλλάζουν και μαζί με αυτές και η αισιοδοξία σου που ανεβαίνει σιγά-σιγά κι εσύ αρχίζεις να συγκεντρώνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου αλλά και στις επιτυχίες του. Έτσι, βρίσκεις τρόπο να βοηθήσεις εσωτερικά και εξωτερικά τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η ξαφνική εμφάνιση του .....
Λιονταριού θα σε κάνει να σκεφτείς και πάλι τις προσωπικές σου ανάγκες και κυρίως πως είναι συνδεδεμένος/η μαζί σου. Όσο και να φοβάσαι, θα τολμήσεις να αρνηθείς απέναντι σε ένα πρόσωπο γιατί θέλεις πλέον να βρεθείς σε μια πιο καθαρή ιστορία.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο μεγάλος πειρασμός για σένα είναι κάποιες έντονες επιθυμίες που έχεις και αυτές σε καίνε κυρίως, γιατί δεν θέλεις να ζεις μίζερα ούτε και τελείως λιτά. Για αυτό, σήμερα θα θυμηθείς όλες τις έντονες συνήθειές σου και θα προσπαθήσεις να τις ικανοποιήσεις. Από την άλλη το ρίσκο σε μια δουλειά που ίσως να μην ξέρεις πολύ καλά θα σε οδηγήσει σε καλό δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να αφήσεις πίσω σου κάποιες αναμνήσεις που σε καίνε δεν μπορείς να το κάνεις εύκολα. Γιατί ίσως σε ενοχλεί που έχεις ταλέντα και χόμπι τα οποία είναι αρκετά ακριβά και πολυδάπανα. Το σπίτι σου πάντως θα είναι ανοικτό και θα έχεις διάθεση για φιλοξενία και έντονες φιλικές επαφές.
Ερωτικά: Καίγεσαι, αλλά ο εγωισμός σου δε σε αφήνει να κάνεις ένα βήμα πιο κάτω. Περιμένεις το άλλο πρόσωπο να σηκώσει το τηλέφωνο κι εσύ δεν κάνεις τίποτα, ενώ ο εγωισμός σου δουλεύει ρολόι και προσπαθείς να αποδείξεις μέσα από όλο αυτό ότι αξίζεις. Ίσως να μην είναι ο σωστός τρόπος, αλλά εσύ αυτόν στηρίζεις προς τον παρόν.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να φανείς και να μην περάσεις απαρατήρητος/η από τα άτομα που είναι γύρω σου. Για αυτό μπορεί να κάνεις κάτι πολύ μεγάλο που να σε ξεπερνάει. Ίσως να τα δώσεις όλα με στόχο να πάρεις κάτι μικρό, αλλά δε σε νοιάζει. Αρκεί να πετύχεις το στόχο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η φανατική στάση δεν σου πηγαίνει, αλλά τώρα θα φανατιστείς με την καλή έννοια γιατί δεν θέλεις με τίποτε να κάνεις πίσω στις αρχές, τις αξίες και κυρίως στις ιδέες σου που αυτήν τη στιγμή θα πάρουν σάρκα και οστά. Πάντως, αν πρόκειται να πας κάπου να μιλήσεις ή να εκτεθείς σε κοινό, θα έχεις μια πολύ επιτυχημένη παρουσία.
Ερωτικά: Η ερωτική σου διάθεση θα είναι πολύ τονισμένη και θα παίξεις με στοιχεία που είναι του χαρακτήρα σου και βγαίνουν συνήθως όταν θέλεις να φλερτάρεις. Η Αφροδίτη ακόμα στο ζώδιο σου δίνει εκείνη την φρεσκάδα και την λάμψη που χρειάζεσαι για να ζεις στο εδώ και τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους και αναζητάς να βρεις δρόμους για να αποφύγεις τα λάθη και τις λανθασμένες ερμηνείες που πιθανόν θα εισπράξεις από τους γύρω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Δεν συνηθίζεις να αναλύεις και να μοιράζεσαι τις καταστάσεις, αλλά θα βρεθείς σε μια φάση που θα ενδώσεις και να πεις κάποιες αλήθειες με έναν πολύ ανάλαφρο τρόπο. Και αυτό θα σε παρασύρει σε δηλώσεις που ίσως να μην ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεση ή στον τύπο σου.
Ερωτικά: Περιμένεις να βρεθείς με ένα άτομο κάπως πιο ανάλαφρα και περισσότερο ανοικτά, γιατί δεν θα έχεις εκείνο το συναισθηματικό βάρος. Οπότε, θα σταματήσεις να φοβάσαι και θα δώσεις και καινούργιες προεκτάσεις στην επικοινωνία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Συμμετέχεις σε συζητήσεις επί συζητήσεων και τελικά τίποτα δεν μπορεί να γίνει για να κάνεις κάτι διαφορετικό. Πιθανόν να μην έχουν βάση τα λόγια και να είναι του αέρα. Όμως, για να υπάρξει στόχος και αποτέλεσμα, θα πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Συγκεντρώνεσαι στις δυνάμεις σου και θέλεις να ανασυνταχθείς για να πετύχεις κάτι νέο. Σίγουρα θα βρεθείς με πολύ κόσμο για να διαδώσεις αυτά που ξέρεις και που θέλεις. Για αυτό θα είσαι ανοιχτός/η σε κάθε τι καινούργιο ή ακόμα και ανατρεπτικό.
Ερωτικά: Συγκινείσαι από τις προσπάθειες που κάνει ένα άτομο για να σε πλησιάσει και δεν το έχεις και πολύ για να ενδώσεις και να προχωρήσεις με τον Δίδυμο ή τον Υδροχόο. Από την άλλη, αν σχετίζεσαι με Ταύρο, προσπάθησε να βρεθείτε με κόσμο που θα κάνει καλό και στους δυο σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να μη θέλεις να παραδεχτείς, έχεις κολλήσει σε κάποιες κοινότυπες απόψεις, αλλά ευτυχώς αντλείς κάποιες δυνάμεις από το εσωτερικό σου και προσπαθείς να ξεκολλήσεις για να μη δημιουργηθεί αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Μιλάς από εδώ μιλάς από εκεί και βρίσκεσαι μαζί με πολύ κόσμο που ίσως να είναι και αντίθετος από εσένα αλλά δεν γίνεται συνέχεια να πηγαίνεις μόνο με άτομα που θα συμφωνούν μαζί σου. Πρόσεξε αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο τι θα πεις ή τι θα υπογράψεις.
Ερωτικά: Αναζητάς μέσα σου να επικοινωνήσεις πολύ ανοικτά, αλλά ίσως φοβάσαι την απόρριψη και αυτό σε πιέζει να φερθείς επιπόλαια. Δηλαδή, ενώ μιλάς και επικοινωνείς, από μέσα σου διαφωνείς με ότι κάνεις. Επειδή σίγουρα σε συγκινεί ο Δίδυμος ή ο Τοξότης για τις γνώσεις που έχει και την άνεση που επικοινωνεί, ίσως να σε ξεπερνάει το να ανοιχτείς μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να κάνεις πολλά, αλλά μπορεί τελικά να ολοκληρώσεις λίγα, γατί τίποτε δεν είναι έτοιμο και ώριμο να κλείσει. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις μεγαλύτερη σιγουριά πάνω σε αυτό που δουλεύεις και σίγουρα θα περιμένεις πολύ περισσότερα. Αλλά, γενικά, το βλέπεις ότι χρειάζεται προσπάθεια.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Δεν αγωνιάς για κάτι που τελικά το έχεις δεδομένο. Μπορεί πάντως να είσαι μέσα σε βιβλία ή στο διαδίκτυο και να εντείνεις τις προσπάθειες σου για να βρεις γνώση και πληροφόρηση.
Ερωτικά: Όσο παίζεις ανοικτά και παραδέχεσαι τα συναισθήματα σου αν φυσικά σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, τόσο θα βλέπεις ότι είναι εύκολο για σένα και άνετο στην διαχείριση, γιατί τουλάχιστον θα νιώθεις αυτόν τον αέρα της επικοινωνίας. Με τον Ταύρο μόνο μπορεί να υπάρχει δυσκολία γιατί δεν θα έχετε εκείνα τα σημεία αναφοράς που θα σε κάνουν να νιώσεις άνεση. Για αυτό πρέπει να βρεις έναν τρόπο να μπεις στα δικά του τα λημέρια.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σκέψη να κάνεις κάτι παράλληλα με αυτό που κάνεις τώρα μερικές φορές σε ξεπερνάει γιατί από τη μια θέλεις περισσότερα χρήματα και από την άλλη βλέπεις ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις το στόχο. Και είναι πιθανό να μη θέλεις πλέον να τρως όλο σου το χρόνο στη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Βγαίνεις από το καβούκι σου παρόλο που αυτό σε κάνει να νιώθεις κάπως άβολα. Γιατί εκτίθεσαι και κατά κάποιο τρόπο κάτι πρέπει να πεις ή να μάθεις. Όλα αυτά, σίγουρα θα σε βγάλουν από τα στεγανά σου.
Ερωτικά: Το βλέπεις ότι μερικές φορές πρέπει να σκέφτεσαι με την καρδιά και να έχεις αυτήν τη γενικότερη αίσθηση του τι ακριβώς συμβαίνει στο άλλο άτομο. Και εσύ να πρέπει να πας κοντά του χωρίς να παραμένεις πεισματικά μόνο στα δικά σου θέλω. Ίσως εκεί είναι το μυστικό για να ανοίξεις πόρτες.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να μη θέλεις να δεις μια πραγματικότητα, τελικά παρουσιάζεται μπροστά σου με σάρκα και οστά, ζητώντας από σένα ευελιξία και διπλωματία και όχι στενό έλεγχο και μαρκάρισμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Συζητάς, ανοίγεσαι και κάνεις πολλά πράγματα, με στόχο να ξεφύγεις από κάποιες στενές απόψεις και κυρίως νοοτροπίες. Η κρίση που περνάς κατά εποχές είναι κυρίως ηθική και εσωτερική και ίσως τώρα αρχίσει να ξεσπάει. Γιατί βρίσκεις πλέον τις κατάλληλες θέσεις που θα σε βοηθάνε να εκφραστείς και να μην φανατίζεσαι τόσο πολύ, κάτι που μερικές φορές σε δυσκολεύει.
Ερωτικά: Το πάθος και η κτητικότητα μπορεί να μην φαίνεται έντονα στις κινήσεις σου, αλλά εκδηλώνεται με μικρές ανεπαίσθητες αλλαγές της στάσης σου απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Κυρίως μπορεί να απαιτείς πράγματα με ένα πολύ ανοικτό και ελεύθερο τρόπο που ίσως να κακοφαίνεται στους άλλους. Το χιούμορ πάντως θα βοηθήσει στο να μην επεκταθούν τα προβλήματα της επικοινωνίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι δουλεύεις σκληρά για να πετύχεις κάποια πράγματα τα οποία παλιά ήταν δεδομένα. Τώρα βέβαια βάζεις το λιθαράκι σου σε κάτι πιο μόνιμο. Αυτό που πρέπει να κρατήσεις γερά είναι το τιμόνι των οραματισμών σου που πρέπει να είναι σταθερό και πολύ ψηλό. Όσο δεν χάνεις την πίστη σου στο καλό τόσο θα γίνεται αυτό που επιθυμείς.
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αναλαμβάνεις κάποιες έξτρα κοινωνικές υποχρεώσεις που σε αναγκάζουν να επικοινωνήσεις με πολύ κόσμο και κυρίως να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου. Όσο, πάντως, γνωρίζεις τόσο θα μπαίνεις πιο βαθιά σε πράγματα και καταστάσεις και αυτό τελικά σε βοηθάει να γίνεσαι όσο μπορείς ανάλαφρος/η.
Ερωτικά: Η σχέση με Τοξότη ή με Υδροχόο χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι ανανέωση. Και επειδή δεν μπορείς εύκολα να ακολουθήσεις αυτούς τους ρυθμούς, πιθανόν να νιώθεις έξω από το παιχνίδι αν δεν ακολουθείς τα μηνύματά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές είσαι αναποφάσιστος/η για πολλά πράγματα, μέχρι που βάζεις το μυαλό σου να σκεφτείς και δρας πολύ δυναμικά. Απέναντι σε ένα Δίδυμο ή Σκορπιό μπορεί να δειλιάζεις γιατί είτε υπάρχει σεβασμός είτε μια απόσταση που δεν είναι εύκολο να πεις τις δικές σου απόψεις. Σήμερα όμως με κάποιο τρόπο θα μιλήσεις γιατί θέλεις να ρίξεις φως σε κάποιες πτυχές που νιώθεις ότι σε αδικούν ή ζητούν παράλογα πράγματα από εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Επειδή ετοιμάζεσαι για κάτι που σίγουρα θα προβάλεις τον εαυτό σου καλύτερα, ίσως σήμερα να συλλέγεις πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες και πολύ βολικές. Το να συνεργάζεσαι πάνω στο θέμα αυτό θα είναι πολύτιμο για σένα γιατί θα μοιραστείς αυτά που σε αφορούν άμεσα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Δίδυμο ή το Λιοντάρι κατά κάποιο τρόπο σε σπρώχνει με ένα θετικό τρόπο να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Αυτό πάντως είναι και εύκολο και δύσκολο γιατί δεν θέλεις να σε κρίνει ο άλλος/η από τις δυνατότητες των γνώσεων που έχεις ή κατά πόσο τα καταφέρνεις με την ζωή σου, παρά μόνο για την καρδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προβληματίζεσαι κάπως για την αναγνώριση του ονόματός σου ή ακόμα και για αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά σήμερα με την επικοινωνία και τη συζήτηση θα βρεις λύσεις και θα ξεφύγεις πιο εύκολα από τον προβληματισμό.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Η πολιτική σου είναι να μαζεύεις πληροφορίες και τελικά να διχάζεσαι. Γιατί μπορεί να μην είσαι έτοιμος/η να αντέξεις κάποια νέα που αφορούν άτομα. Το θέμα είναι να μη βγάλεις συμπεράσματα γιατί θα κάνεις λάθη.
Ερωτικά: Επιχειρείς να ελαφρύνεις μια κατάσταση η οποία ήδη σε ενοχλεί, γιατί πιθανόν δεν θέλεις να πάρεις αποφάσεις και υπεκφεύγεις, αφού αυτήν την περίοδο θέλεις να ζεις περισσότερο ελεύθερα, αλλά χωρίς να μείνεις μόνος/η. Κυρίως με τον Σκορπιό μια θέλεις να είσαι μαζί του και μια φοβάσαι τι μέλλει γενέσθαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο προβληματισμός σου είναι αν θα πρέπει να συνεχίσεις τη συνεργασία με ένα Δίδυμο ή όχι, γιατί δεν γνωρίζεις τι ακριβώς κάνει και δεν σου αρέσει να μαθαίνεις από τρίτους αυτά που γίνονται χωρίς εσύ να τα γνωρίζεις. Πιθανόν να είναι και ένα άλλο πρόσωπο που εμπλέκεται σε αυτήν την ιστορία, αλλά εσύ έχεις ανάγκη να μάθεις όλη την αλήθεια και θα τα καταφέρεις.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου