ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Καυτή μουντιαλική ενδεκάδα συντρόφων των πρωταγωνιστών!


Φωτιά στα γήπεδα της Βραζιλίας αναμένεται να βάλουν με την εμφάνισή τους οι καλλίγραμμες κούκλες των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών

 «Aγαπούλα είσαι  τρέλα με του Μουντιάλ τη φανέλα» θα φωνάζουν σε μια εβδομάδα απο τώρα οι ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη προκειμένου να εμψυχώσουν, η καθεμία ξεχωριστά, τον άσσο σύντροφό τους. Δεν είναι τυχαίο πως οι πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές του κόσμου έχουν στο πλευρό τους δίμετρες καλλονές οι οποίες τους υποστηρίζουν απο τις κερκίδες. Έτσι εκτός απο τις φάσεις, τα γκολ, τις νίκες και τις ήττες,  το Μουντιάλ της Βραζιλίας θα πάρει φωτιά και απο τις καυτές παρουσίες που αναμένονται στο γήπεδο. Η συνάδελφος Ανθή Βούλγαρη επέλεξε με σημερινό της δημοσίευμα στην εφημερίδα 'παραπολιτικά' τις 10 παρουσίες που σίγουρα θα ξεχωρίσουν. Θέλετε να τις δείτε; Θέλετε να θυμηθείτε σε ποιον ποδοσφαιριστή θα έχουν καρφωμένα τα μάτια τους; 

Η Ιρίνα Σαικ στο πλευρό του Ρονάλντο

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρίσκεται στις κερκίδες των ματς που θα δώσει  η Εθνική Πορτογαλίας.Η Ιρίνα Σαικ λατρεύει να πηγαίνει στους αγώνες ενώ όσοι έχουν την τύχη να καθίσουν κοντά της μάλλον τα κάλλη της παρατηρούν παρά τη μπάλα. Το πανέμορφο μοντέλο απο τη Ρωσία  και ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής θεωρούνται απο τα πλέον hot ζευγάρια ενώ πρόσφατα φωτογραφήθηκαν ημίγυμνοι δυο τους προκαλώντας αναστάτωση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.  




Η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να μην μπορεί να ακολουθήσει τον Γιώργο Σαμαρά στη Βραζιλία παρόλα αυτά η σκέψη της θα είναι διαρκώς κοντά του. Οι δυο τους μετά την επανασύνδεσή τους είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι απο ποτέ ενώ δεν αποκλείεται να φάμε και κουφέτα σύντομα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άσσος της Εθνικής Ελλάδος μιλάει διαρκώς με την όμορφη τραγουδίστρια μέσωskypeκαι έτσι λείπουν λιγότερο ο ένας στον άλλο. 



Η Σακίρα στο πλευρό του Πικε

Η εκρηκτική Σακίρα και ο Πικέ γνωρίστηκαν το 2010 με αφορμή το Μουντιάλ. Συγκεκριμένα το love story της τραγουδίστριας με τον άσσο της Εθνικής Ισπανίας ξεκίνησε όταν ο Πικέ συμμετείχε στο επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ «Waka Waka» που τραγούδησε η κολομβιανή σεξοβόμβα. Απο τότε οι δύο τους είναι αχώριστοι ενώ μαζί απέκτησαν και ένα μωρό.  Η ιστορία φαίνεται πως επαναλαμβάνεται για το ερωτευμένο ζευγάρι αφού και πάλι ο Πικέ συμμετέχει στοVideoclipτης συζύγου του για επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Φυσικά η Σακίρα δεν θα λείψει απο το πλευρό του καλού της αφού θα βρεθεί για χάρη του στις κερκίδες μαζί με τους φιλάθλους της εθνικής Ισπανίας.



Η Φανή Νεγκουέσα στο πλευρό του Μάριο Μπαλοτέλι

Βέβαια και η Εθνική Ιταλίας έχει τη δική της θεά αφού ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ξανά μαζί με τη Φανή Νεγκουέσα.Η σχέση τους μπορεί να πέρασε απο σαράντα κύματα παρόλα αυτά φαίνεται πως το ζευγάρι άντεξε στην κρίση και όχι μόνο ξαναζούν τον έρωτά τους αλλά έχουν γίνει και αχώριστοι. Το πανέμορφο μοντέλο δεν έχει μάτια για άλλον και ο επιθετικός της Μίλαν δεν αντέχει λεπτό μακριά απο την πανέμορφη σύντροφό του. Μάλιστα τη θεωρεί και γούρι του για αυτό και θα είναι κοντά του στους αγώνες για το παγκόσμιο κύπελλο.



Η Σάρα Καρμπονέρο στο πλευρό του Ικερ Κασίγιας

Η Σάρα Καρμπονέρο μπορεί να έγινε μαμά παρόλα αυτά παραμένειsexy. Η σύντροφος του τερματοφύλακα της εθνικής Ισπανίας, Ικερ Κασίγιας το πιθανότερο είναι να παρακολουθεί τους αγώνες απο πολύ κοντά αφού η ίδια είναι αθλητικογράφος και μάλιστα απο τις πλέον καταξιωμένες στη χώρα της. Άλλωστε το επάγγελμά της στάθηκε και η αφορμή για να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της. Το φιλί του Κασίγιας στην εντυπωσιακήsportscasterμετά το Μουντιάλ του 2010 έχει καταγραφεί πλέον στην ιστορία των πιο ερωτευμένων ζευγαριών. Απο τότε ο ποδοσφαιριστής και η δημοσιογράφος παραμένουν αχώριστοι.



Η Λένα Γκέρτσε στο πλευρό του Σάμι Κεντίρα

Η.. καυτή σύντροφος του Σάμι Κεντίρα...Λένα Γκέρτσε αναμένεται να βάλει ..φωτιά στο Μουντιάλ ενώ ο φωτογραφικός φακός δεν πρόκειται να ξεκολλήσει απο επάνω της αφού τα πλούσια κάλλη της δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Το μοντέλο με τις τέλειες αναλογίες δηλώνει παράφορα ερωτευμένη με τον μέσο των Καστιγιάνων ενώ ο ποδοσφαιριστής δεν έχει μάτια για άλλη και όχι άδικα.



Η Γκαμπριέλα Λένζι στο πλευρό του Νεϊμάρ


Ο βραζιλιάνος άσσος, Νεϊμάρ μπορεί να διέκοψε πρόσφατα τη σχέση του με την εντυπωσιακή Μπρούνα Μαρκεζίνα, όμως δεν έμεινε για πολύ χωρίς... γυναικεία παρουσία στο πλάι του, αφού πλέον βρίσκεται στο πλευρό του μία νέα αιθέρια παρουσία την οποία θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν όλοι όσοι βρεθούν στις κερκίδες.
Ο νεαρός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, αποφάσισε να «πνίξει» τον καημό του για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο, στην αγκαλιά της Γκαμπριέλα Λένζι.
Η 20χρονη Βραζιλιάνα μοντέλο προκαλεί «καύσωνα» στο πέρασμα της και σύμφωνα με το βραζιλιάνικο Τύπο ταξιδεύει συχνά πυκνά στη Βαρκελώνη για να βρεθεί κοντά στο νέο αγαπημένο της.



Η Πιλάρ Ρούμπιο στο πλευρό του Σέρχιο Ράμος

Η Πιλάρ Ρούμπιο σύζυγος του Σέρχιο Ράμος θεωρείται απο τις πλέον σέξι παρουσίες στα γήπεδα.Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετά χρόνια και παρά τις αταξίες του Ράμος κατάφεραν να αντέξουν και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια. Η μελαχρινή σεξοβόμβα χάρισε πρόσφατα στον Ισπανό αμυντικό της Ρεαλ ένα γιο και για αυτό δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει ως την Βραζιλία αφού θα προσέχει τον καρπό του έρωτα τους. Παρόλα αυτά η σκέψη της θα είναι διαρκώς κοντά στον σύντροφό της.

Η Χριστίνα Στεφανίδη στο πλευρό του Παναγιώτη Κονέ

Η Χριστίνα Στεφανίδη εδώ και τρία χρόνια περίπου πλέει σε πελάγη ευτυχίας μέσα στην αγκαλιά του Παναγιώτη Κονέ ο οποίος μπορεί να παίζει στο εξωτερικό παρόλα αυτά θεωρείται άσσος στο μανίκι της Εθνικής μας ομάδας.Το όμορφο μοντέλο έχει ακολουθήσει τον αγαπημένο της και σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται κοντά του όταν αυτός θα μάχεται για την κατάκτηση μιας θέσης ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Το ζευγάρι έχει διαψεύσει διάφορα σενάρια που τους θέλουν να παντρεύονται άμεσα παρόλα αυτά δεν έχουν κρύψει ποτέ ότι ο δεσμός τους είναι σοβαρός και ίσως κάποια στιγμή να τους δούμε να ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.



Η Αν Κάθριν Μπρόμελ στο πλευρό του Μάριο Γκέτσε

Ο Μάριο Γκέτσε έχοντας στο πλευρό του την εντυπωσιακή Αν Κάθριν Μπρόμελ δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα. Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου και η όμορφη τραγουδίστρια- μοντέλο είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2012 και η εντυπωσιακή καλλονή βρίσκεται στο πλευρό του σε όλες τις κακές στιγμές με τους τελευταίους του τραυματισμούς. Σε αυτά τα χρόνια, η ίδια «εκμεταλλεύτηκε» τη σχέση της με τον Γερμανό διεθνή και για αυτό αύξησε τη δημοτικότητά της για να κάνει ακόμα περισσότερες σέξι φωτογραφίσεις. Μάλιστα αρκετοί στη Γερμανία τη θεωρούν ως την ομορφότερη γυναίκα της χώρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου