ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Celebrities: Τι είπαν περί… απιστίας

                      Celebrities: Τι είπαν περί… απιστίας
Με τα λεγόμενά τους, άλλοτε προκαλούν εντυπώσεις, έριδες και ντόρο γύρω από το όνομά τους και άλλοτε θαυμασμό και έντονες συγκινήσεις...   
Λίγοι είναι εκείνοι, όμως, που τολμούν να μιλήσουν περί απιστίας και μάλιστα εκφράζοντας ειλικρινά και ανοιχτά τις απόψεις τους. Έχουν απατηθεί; Έχουν απατήσει; Θα τη συγχωρούσαν; Την έχουν συγχωρέσει;
Κι αν αναρωτιέστε τι έχουν πει ή γράψει οι celebrities κατά καιρούς επί του θέματος, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις δέκα ατάκες τους, που ξεχωρίσαμε.
                  
O Νίκος Αναδιώτης δηλώνει πιστός και υπερήφανος για την αφοσίωσή του στη σύζυγό του.
                  
Με αυτή την ενδιαφέρουσα δήλωση, η Μόνικα Μπελούτσι διέψευσε ουσιαστικά τις φήμες, που οργίαζαν πως το διαζύγιο της με τον Βενσάλ Κανσέλ επήλθε λόγω των συνεχών απιστιών του Γάλλου ηθοποιού.
                  
Τη δική της οπτική γωνία, πάνω στο θέμα της απιστίας , έδωσε η Ευαγγελία Μουμούρη.
                  
Ήταν η πρώτη φορά, που η Έμμα Τόμσον μίλησε ανοιχτά για την απιστία του πρώην συζύγου της Κένεθ Μπράνα με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ. Η 54χρονη δήλωσε πως δεν κρατά κακία πλέον στη συνάδελφό της, που αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου και την οδήγησε στο οριστικό τέλος του γάμου της με το Βρετανό σταρ.
                   
Η Νικολέττα Ράλλη δεν θα συγχωρούσε την απιστία αν γινόταν κατ' εξακολούθηση και είχε βουίξει όλος ο κόσμος.
                   
Ο Ίθαν Χοκ, σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει, γιατί γίνεται όλη αυτή  η φασαρία γύρω απο τη μονογαμία και μας καλεί να αποδεχτούμε πως η απιστία είναι στη φύση του ανθρώπου, ανεξαρτήτως φύλου.
                   
Ο Κώστας Καραφώτης σε συνέντευξή του μίλησε για την απιστία και αν ο ίδιος έχει απατήσει ή τον έχουν απατήσει.
                  
Παρά το γεγονός πως οι φήμες εδώ και χρόνια οργιάζουν πως ο σύζυγός της, Κρις Μάρτιν την έχει προδώσει ουκ ολίγες φορές, η Γκουίνεθ Πάλτροου τις διαψεύδει πεισματικά, με κάθε ευκαιρία... Μάλιστα, τόνισε πως θα συγχωρούσε τον άπιστο άντρα της αν και θα της ήταν εξαιρετικά επώδυνο αν μάθαινε πως την πρόδιδε με άλλη γυναίκα.
                  
Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε για την μεγαλύτερη σχέση που έχει κάνει αλλά και για την απιστία.
                   
Ήταν ένα από τα σκάνδαλα, που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ, το 2012. Οι φωτογραφίες με το Ρούπερτ Σόντερς και την Κρίστεν Στιούαρτ να φιλιούνται είδαν το φως της δημοσιότητας και σήμαναν το τέλος του 16χρονου γάμου του με τη Λίμπερτι Ρος. Η ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για την απιστία του πρώην πλέον συζύγου της  και δήλωσε πως δεν μπορεί να ξεχάσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου