ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Με τέσσερις επιλογές



Kακό διήμερο αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ, όχι όσον αφορά την επιβεβαίωση των φαβορί, αλλά κυρίως στη τροπή που πήραν τα περισσότερα σκορ. Ολα τα ματς έληξαν over και τα περισσότερα 4-6 γκολ. Τα χθεσινά ανήκουν στο παρελθόν και πάμε να δούμε τι κρατάμε σήμερα από το Γιουρόπα Λιγκ.

Αρχή με τον πέμπτο όμιλο εκεί όπου η Πάκος Φερέιρα υποδέχεται την Φιορεντίνα. Πιο ποιοτικοί οι φιλοξενούμενοι, έχουν δείξει ότι αν και αγωνίζονται πολλές φορές με αναπληρωματικούς, τελικά παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Χαμηλό το διπλό, πληρώνουν καλύτερα τα 2-3 τέρματα, ποντάρισμα που έχουν επιβεβαιώσει αρκετές φορές και οι δύο ομάδες (4/6 τελευταία για την Πάκος και 5/6 τελευταία για την Φιορεντίνα).
Στον έκτο όμιλο, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στην Κύπρο τη Μάκαμπι Τελ Αβίβ, με τις δύο ομάδες να είναι στο κόλπο της πρόκρισης. Απουσίες στην επίθεση για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έτσι και αλλιώς δεν είναι ομάδα που σκοράρει συχνά τη φετινή σεζόν. Αν συνυπολογίσουμε και την κρισιμότητα του παιχνιδιού που θα κάνει και τις δύο ομάδες να είναι προσεχτικές, τότε το under έχει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.
 
 
Από τον ίδιο όμιλο Μπορντό και Αϊντραχτ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μία αναμέτρηση που υπόσχεται γκολ. Και τα τέσσερα φετινά παιχνίδια των γηπεδούχων στον θεσμό έληξαν over, ενώ οι γερμανοί σε τρεις εξορμήσεις τους, έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ.
Τέλος, από την αναμέτρηση της Λυών με την Μπέτις κρατάω τον άσο. Η Μπέτις δεν πραγματοποιεί καθόλου καλή χρονιά και βρίσκεται στην τελευταία θέση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι Ισπανοί θα αγωνιστούν με πολλές αλλαγές σήμερα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν τους βασικούς τους παίκτες, με στόχο τη νίκη που θα τους θέσει οδηγούς του ομίλου.
 
Πρόταση
158. Λυών – Μπέτις: 1 (1.83)
164. ΑΠOΕΛ – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Under (1.72)
171. Πάκος Φερέιρα – Φιορεντίνα: 2-3 γκολ (1.91)
169. Μπορντό – Αϊντραχτ: Over (2.00)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου