ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/11


               Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/11


Γενικά: Οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα είστε αρκετά υποχωρητικοί και ο λόγος είναι ότι έχετε ανάγκη να είστε φιλικοί και προσιτοί για να νιώθετε και εσείς ήρεμοι αλλά και εξασφαλισμένοι.
Ερωτικά: Πέρα από εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και την έχετε επιρροή του Ουρανού ο οποίος αναγκαστικά σας πιέζει για ριζικές αλλαγές, οι υπόλοιποι είστε πιο ήρεμοι και ακόμα ανεπηρέαστοι. Ο Παρθένος ίσως να είναι ένα πρόσωπο που θα παίξει ρόλο στην ζωή σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε μεγάλο αγώνα για να σταθείτε αναλόγως των προσδοκιών γιατί είστε γενικά άτομα της δημιουργίας και των καινούργιων ξεκινημάτων. Αλλά οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε εξίσου το ίδιο τις δυνάμεις της συνεργασίας και της συμμετοχής ακόμα και σε κοινωνικές εκδηλώσεις για προβολή δική σας. Ο Αιγόκερως παίζει ρόλο στην προβολή σας.


Γενικά: Υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα που σίγουρα σας κινητοποιούν και μπορεί να σας βγάλουν έξω από τα κλασσικά όρια. Οι σχέσεις είναι ό, τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε τον αέρα της επικοινωνίας και της αλλαγής. Οι γεννημένοι στις 8 και 9/5 πιθανόν να περνάτε δύσκολα λόγω πίεσης ή κούρασης που πιθανόν να νιώθετε. Όσο μπορείτε να προσέχετε τον εαυτό σας και να μην βγάζετε αποφάσεις.
Ερωτικά: Υπάρχει μια εσωτερική κινητικότητα που ούτε και εσείς μπορείτε να την καταλάβετε. Μερικοί μπορεί να είστε πολύ καλά μέσα σε μια σχέση και να νιώθετε ανεπάρκεια. Αυτό μάλλον είναι δικό σας και ίσως χρειαστείτε να μπείτε πιο βαθιά. Πάντως ένας αέρας αλλαγής αυτό το διάστημα σας εμπνέει να κάνετε την ανατροπή κυρίως με Ζυγό ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι περισσότεροι από εσάς δουλεύετε πάνω σε μια σταθερή κατάσταση η οποία μερικές φορές σας δημιουργεί υπερβολικό άγχος για το αν θα υπάρξει το αύριο και ή όχι. Παρόλα αυτά υπάρχουν ευκαιρίες που πιθανόν να είναι μπροστά σας να μην τις βλέπετε. Ανοιχτείτε, επικοινωνήστε και μην τις κλείνετε με το μυαλό σας.


Γενικά: Μπορείτε πιο εύκολα να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που σας ενοχλούν και είναι κυρίως οικογενειακές ή έχουν σχέση με ένα κοινωνικό σύνολο.
Ερωτικά: Υπάρχει άνεση εκδήλωσης και γενικά μια ευκολότερη πρόσβαση σε αυτά που θέλετε να πείτε, να δείξετε αλλά και να εισπράξετε. Το πρόσωπο που πιθανόν να σας ενοχλεί και να μην μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε είναι ο Αιγόκερως.
Καριέρα & Οικονομικά: Όλο και κάτι προσπαθείτε να αλλάξετε στα σημερινά δεδομένα σας. Τώρα μέσω ευθύνης και μεγαλύτερης προσδοκίας γιατί πλέον έχετε μπει σε ένα κανάλι που δεν μπορείτε να κάνετε πίσω παρά μόνο μπροστά.


Γενικά: Είστε διαθέσιμοι να μιλήσετε παραπάνω, να μοιραστείτε εμπειρίες και να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από άλλες φορές. Επειδή έχετε ακτινοβολία απέναντι στους τρίτους κερδίζετε στις εντυπώσεις κι αυτό σας συμφέρει. Η καλή εμφάνιση σίγουρα θα μετρήσει και στην αύξηση της αυτοπεποίθησή σας.
Ερωτικά: Επειδή έχετε θετική αύρα γύρω σας όλοι θέλουν να είναι κοντά σας. Κυρίως οι ελεύθεροι εκπέμπετε κάτι το καλό και θετικό και με αυτόν τον τρόπο τραβάτε σαν μαγνήτης. Οι γεννημένοι ιδιαίτερα το δεύτερο προς τρίτο δεκαήμερο έχετε την μεγαλύτερη τύχη αυτή την περίοδο να σας συμβεί κάτι καλό. Η συνεργασία με έναν Ζυγό μπορεί να μετατραπεί και σε ερωτική σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δυνατότητα που έχετε να κάνετε τα πράγματα από πολύπλοκα απλά θα βοηθήσει στο να φτάσετε στον τελικό σας στόχο. Η βοήθεια που θα πάρετε από έναν Τοξότη μπορεί να σας έρθει ουρανοκατέβατη.


Γενικά: Η αρμονία και η ευγένεια μπορεί να είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν για να κερδίσετε πόντους μέσα σε μια παρέα ή μια συζήτηση που από αυτήν θα εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον σας. Ένα μικρό ταξίδι ή μετακίνηση θα βοηθήσει στο να αλλάξετε παραστάσεις. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα λυθεί εύκολα.
Ερωτικά: Ανατρέπετε κάποια αρνητικά δεδομένα και με μαεστρία τα στρέφετε υπέρ σας. Όσο εσείς είστε έξυπνοι και διπλωμάτες όλα συνηγορούν υπέρ σας. Αν σχετίζεστε με Κριό, Ζυγό ή Υδροχόο θα υπάρξει καλή χημεία.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να κάνετε κάτι δυναμικό και κυρίως να ασχοληθείτε περισσότερο ή εσείς ή ακόμα και κάποιες συνεργασίες ή επαφές που έχετε με το εξωτερικό. Θα σας αποδοθούν πιο εύκολα κάποια κέρδη που θέλετε.


Γενικά: Ασχολούμενοι με τι έχετε και τι μπορείτε και για τους άλλους πιθανόν να μοιράσετε τις στιγμές σας σε συνεργασίες ή σε πρόσωπα που θέλετε να εξυπηρετήσετε. Και αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε την εκτίμηση από πρόσωπα δικά σας ή ακόμα και του συγγενικού περιβάλλοντος σας.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή έχει κάποιο ενδιαφέρον και κυρίως όταν ενισχύεται και από κοινωνικές εκδηλώσεις και επαφές γιατί εκεί έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η επιστροφή ενός Αιγόκερω θα σηματοδοτήσει και την απόφαση σας για οικογένεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Ασχολείστε επισταμένα με τα έσοδα σας για αυτό προσπαθείτε να γεφυρώσετε κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν από συνεργάτες ή με πρόσωπα που σας χρωστάνε και πρέπει να πάρετε τα χρήματα σας αλλά με έναν ειρηνικό τρόπο. Ο Άρης επηρεάζει τους γεννημένους προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου και σας κάνει υπερβολικά δραστήριους.


Γενικά: Προσπαθώντας να κάνετε για τον εαυτό σας πράγματα θα συνειδητοποιήσετε ότι μερικές φορές δέχεστε και σας καπελώνουν κάποια πρόσωπα γιατί δεν σας αρέσουν οι διενέξεις και οι φασαρίες κι ίσως τώρα να αποφασίσετε ότι δεν θα επιτρέψετε ουδεμία επιρροή από τον οποιοδήποτε. Η αυτονομία σας είναι το πιο σημαντικό πράγμα.
Ερωτικά: Οι απαιτήσεις του συντρόφου σας πιθανόν να σας χαλάνε την διάθεση γιατί κάθε λίγο και λιγάκι μπορεί να σας υπενθυμίζει ότι έχετε κάνει λάθος. Πιθανόν να θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Ο Αιγόκερως είναι ένα πρόσωπο που πιθανόν να σας καταπιέζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι απαραίτητο να πάτε με το μέρος κάποιων κοινωνικών ή ακόμα και οικογενειακών γνωριμιών για να πετύχετε τον στόχο σας. Γενικά νιώθετε ότι τα οικονομικά ρέουν δύσκολα και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας.


Γενικά: Έχετε αναλάβει ευθύνες και αν ασχολείστε με ένα δημιουργικό έργο ή την εναρμόνιση κάποιων υποθέσεων θα παίξετε τον ρόλο του ισορροπιστή.
Ερωτικά: Προσπαθώντας να προσαρμοστείτε και να μην κάνετε ανακωχή σε κάποια πράγματα που σας ενοχλούν πιθανόν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να απομονωθείτε είτε λόγω δουλειάς, είτε λόγω ψυχολογίας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και κυρίως αν έχετε γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου γιατί προσπαθείτε εναγωνίως να κάνετε κάτι που θα είναι καλό και για τις επόμενες ημέρες. Οι γεννημένοι 10 και 11 Νοεμβρίου έχετε τον Κρόνο από πάνω σας και σίγουρα θα υποστείτε σοβαρές πιέσεις οι οποίες μπορεί να σας περιορίσουν αρκετά αλλά τουλάχιστον θα σας οργανώσουν περισσότερο.


Γενικά: Είναι μια ημέρα που μπορεί να νιώθετε ωραία αλλά ίσως να κάνετε και κάποιες υπερβολές σε συναισθηματικό επίπεδο και πιθανόν να πιέσετε κάποια άτομα παραπάνω από ό, τι άλλες φορές. Να μην παραμπείτε σε κάποια προβλήματα φίλων σας αν δεν σας το ζητήσουν.
Ερωτικά: Το ξέρετε ότι ασκείτε επιρροή σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και κυρίως με ένα που είστε σε κοινή παρέα αλλά δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα και είναι Ταύρος ή Ζυγός. Να περιμένετε να δέσει το γλυκό γιατί πιθανόν να εκτεθείτε αν κάνετε μια κίνηση πρώτα εσείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Συζητάτε και κάνετε κάποια κρυφά σχέδια τα οποία δεν τα ανακοινώνετε πουθενά. Μέσα από κάποιες υπερβολικές αναζητήσεις πιθανόν να βρείτε λύση σε θέματα που έχουν να κάνουν με μια νέα δουλειά.


Γενικά: Αναζητώντας να βρείτε ισορροπίες, αφού η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας, μπορεί ξαφνικά να γίνετε πάρα πολύ υποχωρητικοί που ίσως να μην σας ωφελεί και πολύ. Η προσωπική ομορφιά παίζει ρόλο αυτές τις ημέρες για σας.
Ερωτικά: Έχετε κατά νου να συμμορφωθείτε και να υπακούσετε τις επιταγές της σχέσης γιατί πιθανόν να σκέφτεστε και διπλωματικά. Ίσως είναι η καλύτερη λύση για να πλησιάσετε ένα Κριό, Δίδυμο, Λιοντάρι.
Καριέρα & Οικονομικά: Η καριέρα σας ζητάει να είστε ανοικτοί, επικοινωνιακοί και περισσότερο διπλωμάτες σε κάθε σας επαφή γιατί μερικές φορές μπορεί να χάσετε από την συμπεριφορά σας η οποία φαίνεται επιτηδευμένη αλλά όχι αληθινή. Ένας συνεργάτης σας ευνοεί.


Γενικά: Υπάρχει κάτι σαν εσωτερικό ένστικτο που σας καθοδηγεί σε σημείο να πράξετε τα σωστά χωρίς να κάνετε πισωγυρίσματα και λάθη. Η επικοινωνία με το εξωτερικό θα σας ικανοποιήσει. Το θέμα μιας σχολής ή σπουδών θα είναι αρκετά ανοικτό.
Ερωτικά: Αναζητώντας την ανάγκη σας για μοίρασμα και συντροφικότητα σήμερα θα προσπαθήσετε να δώσετε εσείς για να έχετε ανταπόκριση. Καλά τα καταφέρνετε ακόμα και με τον γκρινιάρη Καρκίνο που μερικές φορές είναι ένα αίνιγμα για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα και να κάνετε μια συμφωνία κυρίως αν ασχολείστε με πωλήσεις με ένα εύκολο τρόπο. Έχετε γενικά μια υποστήριξη και παρ' όλες τις αντιθέσεις κατορθώνετε το ακατόρθωτο.


Γενικά: Υπάρχει ένας συνδυασμός που αν τον χειριστείτε σωστά θα δείτε ότι θα έχετε μια κοινωνική επιτυχία ή μέσα σε έναν κύκλο που εδώ και καιρό προσπαθείτε να αποκτήσετε.
Ερωτικά: Το πώς θα κρατήσετε την ατμόσφαιρα μέσα στην σχέση κατά κάποιο τρόπο ιδανική πιθανόν να είναι δύσκολο γιατί χρειάζεται να αποφύγετε την καθημερινότητα για να γίνει αυτό. Όμως να έχετε φαντασία και να κρατάτε ακόμα την μαγεία μέσα σας. Αφοσιωθείτε στις στιγμές.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο κάνετε αγώνα να σταθείτε στα πόδια σας γιατί νιώθετε ότι κάτι υπάρχει αλλά απλώς δεν είστε σίγουροι τι. Όσο περισσότερο είστε με άτομα που μπορούν να σας δώσουν έστω και κάτι μικρό, τουλάχιστον για σήμερα, τόσο θα γνωρίζετε με ποιο τρόπο θα κινηθείτε καλύτερα.



astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου