ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Πάμε στοίχημα Σαββατοκύριακο !!!!

                            
Ας τα πάρουμε από την αρχή, ξεκινώντας με την Πρέμιερ. Καταρχάς έχει τρία φαβοράκια, Εβερτον, Αρσεναλ και Λίβερπουλ που δεν θα τα κόντραρα. Είναι όλα γύρω στο 1.60. Πολλοί παίζετε τέτοια, εγώ στην Αγγλία δεν ασχολούμαι με τόσο μικρά σημεία. Αλλά, από το να παίξω για παράδειγμα τον άσο της Τσέλσι, προτιμώ το διπλό της Λίβερπουλ ή την Εβερτον. Παρένθεση ήταν αυτό, πάμε στα πιο σοβαρά. Δύο ματς κοίταξα περισσότερο. Το ένα είναι αυριανό, η Γιουνάιτεντ. Αν δεν γύριζε φαβορί το συζητάγαμε, τώρα προς το παρόν το αφήνω (θα του ρίξω μια ματιά και αύριο). Αυτό που κρατάω είναι το διπλό της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Νόριτς. Τα δεδομένα που έχω τώρα στα χέρια μου είναι: ότι η Νόριτς είναι ντεφορμέ, ο Χιούτον είναι υπό πίεση, της λείπουν τρεις βασικότατοι (Σνόντγκρας, Πίλκινγκτον, Φαν Βολφσβίνκελ) και ότι η Πάλας έρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη και έχει ντεμπούτο στον πάγκο του Πιούλις. Του προπονητή που έχει αποδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια που ήταν στον πάγκο της Στόουκ ότι αν ξέρει να κάνει κάτι πολύ καλά είναι να κλέβει αποτελέσματα. Η άποψή μου για την Πάλας δεν αλλάζει, είναι μια ομάδα με μετριότατο ρόστερ που πιθανότατα θα υποβιβαστεί. Αλλά το μομέντουμ των δύο ομάδων, με οδηγεί στο 4.33 του διπλού.
 
Στην Τσάμπιονσιπ, η πρώτη διαλογή έβγαλε Μπόλτον (στην Μίντλεσμπρο), Λιντς (στην Μπλάκμπερν) και Ντέρμπι (στη Γουίγκαν). Οντως το διπλό της Μπόλτον στο 3.50 είναι υπερβολικό (η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας είναι), αλλά σχεδόν ποτέ δεν κοντράρω ομάδες που έχουν ντεμπούτο προπονητή, σε εντός έδρας ματς. Για την «Μπόρο» θα κάνει εντός έδρας ντεμπούτο ο Καράνκα και ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος. Τη Λιντς είχα σχεδόν αποφασίσει να την παίξω (θα έχει και 7.000 κόσμο μαζί της), αλλά έπεσε η απόδοση. Στο 3.70 μπορεί να έκανα λίγο τα στραβά μάτια για την εκτός έδρας συμπεριφορά της, άλλο στο 3.40 που είναι τώρα το ξανασκέφτομαι και οριακά το αφήνω.
 
Το μοναδικό που κρατάω είναι το διπλό της Ντέρμπι στην έδρα της Γουίγκαν. Αυριανό το ματς, αλλά μπαίνει από σήμερα στο παιχνίδι μου, θα δείτε στο τέλος γιατί. Ηταν πιο ψηλά η Ντέρμπι, κάπου στο 3.50, αλλά μετά την εντός έδρας ήττα της Γουίγκαν από τη Ζούλτε το διπλό έπεσε. Φυσιολογική εξέλιξη νομίζω. Αν βέβαια πάει κάτω από 3.20 χάνει την αξία του. Κοντράρω Γουίγκαν γιατί βλέπω κούραση. Από κει που δεν είχε χάσει εντός έδρας, ήρθαν δύο κολλητές ήττες, από Μπράιτον και Ζούλτε. Και πλέον υπάρχει ένα είδος πίεσης. Είχες ένα «όπλο» και συνειδητοποιείς ότι πλέον δεν υπάρχει. Η Ντέρμπι είναι καλά, ο Μακ Κλάρεν δεν άλλαξε πολλά αγωνιστικά σε σχέση με τον Κλαφ, αλλά τους έφτιαξε ψυχολογικά. Τους έκανε να το πιστέψουν ότι μπορούν πλέι οφ. Και τα αποτελέσματα βγαίνουν στο γήπεδο.
 
Στη Λιγκ 1, με… φαγούρισαν αρκετά, κυρίως λόγω ειδήσεων-μεταγραφών. Καταρχάς είναι υπερβολικότατο το διπλό της Πορτ Βέιλ απέναντι στη Γουόλσολ. Το 4.75 είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν παίζω για ένα και μόνο λόγο, που είναι… ψυχολογικός. Την προηγούμενη φορά που στήριξα σε εκτός έδρας ματς την Πορτ Βέιλ, έφαγα πεντάρα στο κεφάλι (από τη Σουίντον). Είναι πάντως ένα σημείο που μπορεί να παιχτεί. Ειδησεογραφικά, είδα ότι Κόβεντρι, Νοτς Κάουντι και Καρλάιλ έκαναν πολύ καλές κινήσεις την τελευταία ημέρα των δανεικών. Η Μίλτον Κέινς δεν είναι τόσο καλά, αλλά παίζεις Κόβεντρι μετά από μια 5άρα και μια 3άρα; Η Νοτς Κάουντι έδειξε καλά δείγματα απέναντι στην Μπράντφορντ, αλλά κοντράρεις το «τρένο» της Μπρέντφορντ; Η Σουίντον δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά η Καρλάιλ θα είναι πιο αποτελεσματική απ’ ότι στα τελευταία της; Πιο πολύ από τα τρία την Καρλάιλ έβλεπα, είναι… τέρας η απόδοση. Τελικά, επειδή το σκέφτηκα πολύ, είπα «άστα στην ησυχία τους».
 
Στη Λιγκ 2 τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ένα σημείο και μόνο: το διπλό της Οξφορντ κόντρα στη Φλίτγουντ. Σέβομαι την πορεία της Φλίτγουντ, αλλά δεν παύει να είναι μια άπειρη ομάδα που απέναντί της έχει την πρωτοπόρο και καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας (6-2-0). Στο 3.75 δέχομαι να κάνω τα στραβά μάτια και για κάποιες απουσίες των φιλοξενούμενων. Αν ήταν στο 3.10 μπορεί να μην τα έκανα, αλλά σ’ αυτή την απόδοση την πρωτοπόρο και αήττητη εκτός έδρας Οξφορντ, την ποντάρω.
 
Στα εκτός Αγγλίας, συμφωνώ με τον Βασίλη, ότι σαφώς μπορεί να γίνει κουβέντα για το διπλό της Ρεμς στην έδρα της Σεντ Ετιέν. Εστω και με κάλυψη. Σαν να μην βγάζει τη φρεσκάδα που έβγαζε η Σεντ Ετιέν, ενώ από την άλλη η Ρεμς παραμένει αρκετά σταθερή, με μόλις μία εκτός έδρας ήττα. Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί όλοι κι όλοι. Υπό αυτές τις συνθήκες το διπλό παραείναι μεγάλο στο 5.75 (4.00 το draw no bet). Στην Ιταλία, θεωρώ ότι η Πάρμα μπορεί να κερδίσει την Μπολόνια, που ήταν πολύ τυχερή απέναντι στην Ιντερ. Επίσης από τα φαβορί που έχει νόημα να κοιτάξει κανείς είναι και η Αούστρια κόντρα στην Γκρόντινγκ. Επέσε από το 2.35 στο 2.20, οριακά το αφήνω εκτός. Αλλά θα παίξω Γάνδη στην έδρα της Μαλίν. Είναι στο… στρίψιμο η Γάνδη και με την εικόνα που έχει αμυντικά η Μαλίν στα τελευταία παιχνίδια της θεωρώ πολύ δύσκολο να μην δεχθεί τουλάχιστον δύο γκολ. Ε, αν η Γάνδη σημειώσει μίνιμουμ δύο γκολ και δεν κερδίσει τη Μαλίν, είναι άξια της μοίρας της. Όπως και να χει ένα σημείο αουτσάιντερ παίζω, στο 2.87.
 
Κλείνω με το αυριανό Σεν Γκάλεν – Ζυρίχη. Η Σεν Γκάλεν έρχεται από δύο σφαλιάρες: 3-1 από τη Λουκέρνη και 4-0 από την Κούμπαν. Τα 4 τελευταία της ήταν εκτός έδρας, μεταξύ αυτών και ένα ταξίδι στη Ρωσία. Είναι λογικό να βγάζει κούραση, δεν έχει και πολλές αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις. Η Ζυρίχη ξέσπασε, συνέτριψε 4-1 τη Σιόν, δείχνοντας άλλο πρόσωπο μετά τη διακοπή. Οι δυο τους παίζουν στο ίδιο γήπεδο και μεσοβδόμαδα, για το Κύπελλο… Στο 3.60 κρατάω από σήμερα το διπλό της Ζυρίχης.
 
Στη σούμα. Δύο μονά αποδεκτά, Κρίσταλ Πάλας και Ρεμς. Ένα τρίξι με Οξφορντ, Ντέρμπι και Ζυρίχη και μια δυάδα με Γάνδη και Πάρμα. Εβαλα δύο αυριανά παιχνίδια για δύο λόγους: ο ένας είναι ότι δεν ψήθηκα τόσο πολύ από τα υπόλοιπα σημερινά μεγάλα σημεία για να τα βάλω μαζί με την Οξφορντ στο σύστημα. Ο άλλος είναι ότι έχω αποφασίσει να παίξω Γουίγκαν και Ζυρίχη αλλά δεν υπάρχει άλλο αυριανό που να μου κάνει για τα βάλω σε αυριανό τρίξι. Μία λύση θα ήταν να παίξω μονό σήμερα την Οξφορντ και… αύριο βλέπουμε. Ε δεν είναι έτσι, δεν θέλω να βγάζω σημεία με το ζόρι. Από κει και πέρα εσείς αποφασίζετε τι θα κάνετε και πως θα τα συνδυάσετε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου