ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Λαυράκι με φασολάκι και πατάτες


λαυράκι με πατάτες, λαυρακι με πατατες στο φουρνο, λαυρακι συνταγες, λαυρακι με φασολακι

Υλικά που θα χρειαστούμε

• 2 Λαυράκια των 500-600 γρ.
• 500 γρ Φασολάκια
• 1 κιλό Πατάτες
• 150 γρ. Πέστο
• 1 τριμμένο Κρεμμύδι
• 1 σκελίδα Σκόρδο
• 1/2 λίτρο Φρέσκια κρέμα
• 1 ποτήρι Λευκό ξηρό κρασί
• Αλεύρι φαρίνα
• 100ml Αγνό παρθένο ελαιόλαδο
• Αλάτι
• Πιπέρι

Οδηγίες

Κόβετε τα ψάρια σε φιλέτο και τα μαγειρεύετε σε βρασμένο, αλατισμένο νερό. καθαρίζετε τις πατάτες και αφού τις κόψετε σε μπαστουνάκια, τις βάζετε να βράσουν σε αλατισμένο νερό. Τσιγαρίζετε σε μια κατσαρόλα το τριμμένο κρεμμύδι και προσθέτετε τις υπόλοιπες πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια. Περιχύνετε με λίγη φρέσκια κρέμα.
Στο μεταξύ βάζετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα ζεστό αντικολλητικό τηγάνι. Βάζετε μέσα μια σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο και τα φιλέτα του ψαριού ελαφρά αλευρωμένα. Περιχύνετε με κρασί και το αφήνετε να εξατμιστεί.
Σερβίρετε την κρέμα με τις πατάτες και το pesto στη βάση των πιάτων και απο πάνω βάζετε τα φιλέτα του ψαριού.
Γαρνίρετε με τα ζεστά φασολάκια και τις πατάτες. 
Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου