ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Νέο Kawasaki Versys-X 300!

Η δημοφιλής οικογένεια των Versys αποκτά ένα νέο μέλος, με την εμφάνιση του Versys-X 300, ενός μοντέλου που συνδυάζει το στυλ μεγάλης adventure μοτοσικλέτας με το χαμηλό λειτουργικό κόστος και την ευχρηστία μιας μικρής μοτοσικλέτας.........


Προικισμένο με τα γνώριμα χαρίσματα των Versys, με δυναμικό sport χαρακτήρα, άνετη, όρθια θέση οδήγησης και touring δυνατότητες, το Versys-X 300 κάνει προσβάσιμη τη συγκεκριμένη κατηγορία σε ένα ευρύτερο κοινό αναβατών.


Στην καρδιά της μοτοσικλέτας πάλλεται ένας δυνατός δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 296 κ.εκ., ρυθμισμένος για αυξημένη απόδοση στις χαμηλές / μεσαίες στροφές και εξοπλισμένος με Συμπλέκτη Assist & Slipper. Οι διπλές πεταλούδες γκαζιού και τα μπεκ ψεκασμού με βελτιωμένη ατμοποίηση συμβάλλουν στην πιο αποτελεσματική καύση και στην οικονομικότερη κατανάλωση καυσίμου.


H εργονομικά σχεδιασμένη θέση οδήγησης και το φαρδύ τιμόνι ευνοούν την ευκολία χειρισμού της μοτοσυκλέτας. Το χαμηλό ύψος σέλας και ο σχεδιασμός του ρεζερβουάρ διευκολύνουν την πρόσβαση στο έδαφος, ενώ η θέση του συνεπιβάτη είναι ευρύχωρη και άνετη και διαθέτει χειρολαβές. Ο μοντέρνος πίνακας οργάνων περιλαμβάνει ενδείξεις για την επιλεγμένη σχέση ταχύτητας, την τρέχουσα και μέση κατανάλωση καυσίμου, την αυτονομία υπολειπόμενου καυσίμου, δύο μερικούς χιλιομετρητές και δείκτη οικονομικής οδήγησης, που βοηθάει τον αναβάτη να επιτύχει αυτονομία πάνω από 400 χλμ.

Το νέο ατσάλινο πλαίσιο τύπου backbone χρησιμοποιεί τον κινητήρα ως δομικό στοιχείο, συμβάλλοντας σε μεγαλύτερη ακαμψία και αυξημένη αντοχή σε οδήγηση εκτός δρόμου. Οι αναρτήσεις (τηλεσκοπικό πιρούνι 41mm μεγάλης διαδρομής και πίσω ανάρτηση Bottom-Link Uni-Trak με αμορτισέρ αερίου) επιτρέπουν στο Versys-X 300 να αντεπεξέρχεται αποτελεσματικά σε διάφορες οδηγικές συνθήκες, απορροφώντας άνετα τις ανωμαλίες του εδάφους. Οι ακτινωτές ζάντες, διαμέτρου 19» εμπρός και 17» πίσω διευρύνουν περαιτέρω τις off-road δυνατότητες της μοτοσυκλέτας.


Ο πολυχρηστικός χαρακτήρας του νέου Versys-X 300 αντικατοπτρίζεται στο σχεδιασμό της μοτοσικλέτας. Το πληθωρικό κοστούμι και το στυλ adventure χαρίζουν στο Versys-X την εμφάνιση μιας μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού. Ο μεγάλος ανεμοθώρακας προσφέρει αυξημένη προστασία από τον αέρα.


Μια πλούσια ποικιλία αυθεντικών αξεσουάρ είναι διαθέσιμη (κεντρική και πλαϊνές βαλίτσες στυλ adventure, προβολείς ομίχλης, κεντρικό stand, προστατευτικά κάγκελα, ψηλότερη σέλα κ.α.), επιτρέποντας στον αναβάτη να εξοπλίσει τη μοτοσυκλέτα του κατάλληλα για να καλύπτει τις προσωπικές ανάγκες ταξιδιού ή καθημερινής μετακίνησης.


Με ξεχωριστή προσωπικότητα, διευρυμένες δυνατότητες για οδήγηση εκτός δρόμου και μεγάλη χρηστικότητα μέσα στην πόλη, το νέο Versys-X 300 αποτελεί μια πολυαναμενόμενη προσθήκη στην καθιερωμένη και δημοφιλή οικογένεια των Versys.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου