ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Ο μαγικός κόσμος της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ του «Χάρι Πότερ» έρχεται και πάλι στη μεγάλη οθόνη με τα «Φανταστικά Ζώα και πού Βρίσκονται» να κάνουν πρεμιέρα σήμερα. Την κινηματογραφική εβδομάδα συμπληρώνουν μια ιστορία γυναικείας απελευθέρωσης, ένα αντιπολεμικό δράμα κι άλλες σινεφίλ παραγωγές.Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Φανταστικά Ζώα και πού Βρίσκονται»

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γιέιτς με τους: Έντι Ρεντμέιν, Κάθριν Γουότερστον, Κόλιν Φάρελ, Έζρα Μίλερ, Άλισον Σούντολ
Στη Νέα Υόρκη του 1926 μια σκοτεινή δύναμη αναστατώνει την πόλη, απειλώντας να ξεσκεπάσει τη μυστική κοινότητα των Μάγων. Η άφιξη του Βρετανού Νιούτ Σκαμάντερ και της βαλίτσας του, η οποία είναι γεμάτη φανταστικά πλάσματα, θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.



«Η Τρελή Χαρά»

Ιταλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Πάολο Βίρτζι με τους: Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, Μικάελα Ραματσότι, Βαλεντίνα Καρνελούτι
Η φλύαρη, φαντασιόπληκτη Μπεατρίς και η εσωστρεφής Ντονατέλα το σκάνε από την ψυχιατρική κλινική και ξεκινούν μια… τρελή περιπέτεια περιπλάνησης.



«Stopover»

Γαλλο-ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Μιριέλ Κουλέν, Ντελφίν Κουλέν με τους: Αριάν Λαμπέντ, Αντρέα Κωνσταντίνου, Μάκη Παπαδημητρίου, Σοκό
Επιστρέφοντας από το Αφγανιστάν στη χώρα τους, δύο Γαλλίδες στρατιωτίνες σταματούν μαζί με τη διμοιρία τους για τρεις ημέρες στην Κύπρο. Ο πόλεμος όμως τους ακολουθεί μέχρι κι εκεί.



«Το Μέλλον»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μία Χάνσεν - Λαβ με τους: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Αντρέ Μαρσόν, Εντίθ Σκομπ
Καθηγήτρια φιλοσοφίας και παντρεμένη με δύο παιδιά, η παθιασμένη με τη δουλειά και τους γύρω της Ναταλί πρέπει να βρει χρόνο να φροντίσει και την κτητική μητέρα της. Όταν ο άντρας της της ανακοινώνει πως έχει ερωμένη, εκείνη πρέπει να επανεκτιμήσει τη ζωή της από την αρχή.



«Στην Καρδιά του Δάσους»

Καναδέζικη ταινία, σκηνοθεσία Πατρίσια Ροζεμά με τους: Έλεν Πέιτζ, Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ, Μαξ Μινγκέλα
Ύστερα από μια εκτεταμένης έκτασης διακοπή ρεύματος δύο αδερφές προσπαθούν να επιβιώσουν στο απομονωμένο μέσα στο δάσος σπίτι τους.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου