ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/11

Αποτέλεσμα εικόνας για horoscope picture
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις κάποια προβληματάκια που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές σου και άτομα που ζηλεύουν την πορεία σου και μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και.......
.......  να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης κοίτα να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες - ειδικότερα με δικά σου άτομα - για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο το σύντροφό σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και αυτός να γνωρίζει σε τι στάδιο βρίσκεται η μεταξύ σας σχέση και να μην αισθάνεται ανασφαλής. Για εσένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, φρόντισε να το απολαύσεις τώρα που μπορείς γιατί πολύ γρήγορα θα βρεθείς δεσμευμένος από εκεί που δεν το περιμένεις. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ημέρα που θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια σου και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο θα είναι η σημερινή για εσένα. Ακολούθησε την διαίσθηση σου και άκουσε τις συμβουλές που θα σου δώσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν σύντομα και σιγά- σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που θα σε κατακλύζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Βρες τον εαυτό σου από το άγχος που έχεις και πέρασε πολύ καλά με το σύντροφό σου αυτήν την δευτέρα. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου τις επιρροές που σου στέλνει ο Άρης στον Υδροχόο είτε για να επιστρέψεις σε έναν παλιό σου έρωτα είτε για να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου!!! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις και κράτα μία διπλωματική στάση απέναντι στα δρώμενα. Στα οικονομικά σου βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς για να κάνεις τώρα χρήσιμες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα μπορείς να τις δώσεις σήμερα με την μεγάλη κατανόηση που θα σου δείξει ο σύντροφός σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου κάποιο ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και απογοητεύεσαι, αλλά βγες έξω να διασκεδάσεις και φλέρταρε όσους και όσες σε γοητεύουν. Ακόμη κι αν αποδειχθούν λίγοι στις προσδοκίες σου, σίγουρα θα ανανεώσεις το ηθικό σου και θα συνεχίσεις να είσαι μέσα στο παιχνίδι. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη δουλειά σου. Οι ιδέες σου είναι πραγματικά καλές και πρέπει να τολμήσεις να τις πεις και στους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση αλλά με σωστό προγραμματισμό μπορείς να τις τακτοποιήσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε θα σε απασχολήσουν πολύ οι σχέσεις σου με τους άλλους σε όλο το εύρος της γκάμας τους. Να είσαι ψύχραιμος σε αλήθειες που θα αντιμετωπίσεις και που εθελοτυφλούσες μέχρι τώρα ώστε να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου και να πάψεις να βασίζεσαι ή να εκτιμάς ανθρώπους που δεν αξίζουν καν την προσοχή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για την πορεία της και καλό θα ήταν να βρεις τρόπους να τον πλησιάσεις περισσότερο και να τον κάνεις να νιώσει ήρεμος μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, κάνε κινήσεις για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Διαφορετικά θα τριγυρνάς στους ίδιους και στις ίδιες. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θέλεις να καταξιωθείς στη δουλειά σου και θα σου δοθούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Οι ανώτεροι σου θα σου δείξουν εμπιστοσύνη μόνο αν είσαι συνεπής στις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή! 

ΛΕΩΝ
Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις. Κάνε τα μελλοντικά σου σχέδιά και μη φοβάσαι τίποτε, γιατί η επιτυχία θα σε ακολουθήσει σε κάθε σου βήμα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου και μην δίνεις περισσότερη έκταση από όσο χρειάζεται. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον αγαπημένο σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα δεχτείτε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν αλλά καλό για εσάς είναι να μην αποδεχτείτε καμία πρόσκληση από την μεριά του. Σήμερα είστε πολύ επιρρεπείς! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος και σήμερα και θα προβληματιστείς αρκετά από τα πολλά έξοδα που θα εμφανιστούν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου. Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, γιατί θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Αν προγραμματίσεις τις δουλειές σου και κάνεις ότι πρέπει να γίνει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους χωρίς να το καταλάβεις. Και αν αφήσεις και τους γύρω σου να εκφραστούν όπως νομίζουν, πολύ πιθανό να βρεις συμμάχους από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου, ότι αρχίζουν και υλοποιούνται. Και για τις μοναχικές ψυχές η ημέρα αυτή θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες, που θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου φρόντισε να συνεργαστείς για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ έχεις πολύ άγχος. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και λίγο τα έσοδά σου. 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα πρέπει να είσαι προσεχτικός και να ανεχτείς κάποιες αντιθέσεις που θα προκληθούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς και να δείξεις κατανόηση σε όσους αναπτύξουν εριστική συμπεριφορά απέναντι σου, ακόμη κι αν το δίκιο είναι όλο με το μέρος σου. Κινήσου διαλλακτικά σε κάποιες εύθραυστες επαγγελματικές συνεργασίες και όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στην σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου και να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις για τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Κι αν ακόμη πορεύεσαι μόνος σου στη ζωή, γίνε πιο θετικός και δεκτικός στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις τώρα γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Σημασία έχει βέβαια να βρεις τρόπους να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου άμεσα και να νιώσεις καλύτερα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Το βράδυ μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από όλο αυτό το άγχος που σε διακατέχει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου αν ξεχάσεις τις ευθύνες που έχεις επωμιστεί το τελευταίο διάστημα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Εσύ που δεν έχεις μόνιμο σύντροφο το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να κάνεις κινήσεις που θα σου φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλεις. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται αλλά με σωστούς χειρισμούς και έπειτα από ορθή και μελετημένη σκέψη. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει όμως να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια κοντινά σου άτομα, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα αισθανθείς κάποια απομόνωση στην σχέση σου. Μίλησε με το σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και μην αφήνεις άσχημες καταστάσεις να συνεχίζονται. Όσο για εσένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, θα δεχτείς ένα μήνυμα από άτομο που συνεργάζεσαι επαγγελματικά μαζί του, που από τη μία θα σε ξαφνιάσει από την άλλη όμως θα σε βάλει σε ευχάριστες σκέψεις. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες γιατί τα πράγματα σήμερα δεν είναι όπως φαίνονται και κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα έξοδα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες και ιδιαίτερα η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου είναι πολύ φιλικοί για εσένα και σου στέλνουν όλες τις καλές τους επιρροές για να τα καταφέρεις. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αιγόκερε βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου και κάνε το σύντροφό σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σου ερωτικά αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν. Ρίξε λίγο τα στάνταρ σου και το ερωτικό σου μέλλον θα σε αποζημιώσει ευχάριστα!!! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Σήμερα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν και ισορροπούν. Με κατάλληλες κινήσεις κιόλας μπορείς να καταφέρεις και εισροή χρημάτων που θα σε ανακουφίσει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχεις ένταση σήμερα, αλλά και ενέργεια για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις αλλά προσπέρασε τα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και έτσι μπορείς και δίνεις και καλό τόνο στην σχέση σου και κάνεις το σύντροφό σου να περνάει καλά μαζί σου. Εσύ φίλε Υδροχόε που ακόμη έχεις μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες αν είσαι πιο αισιόδοξος και θετικός. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις. 

ΙΧΘΥΕΣ
Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και αν δεν κάνεις υπερβολές μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και τα καλύτερα είναι ήδη στην πόρτα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν την καλή πορεία της σχέσης σου. Οι ελεύθεροι Ιχθείς θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα είναι στο χέρι σας να τις εξελίξετε. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σου. Τακτοποίησε τις παρελθοντικές σου υποθέσεις που έχεις αμελήσει και για να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους, δούλεψε και υπερωρίες. Μπροστά σου θα τις βρεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα φρόντισε να τα τακτοποιήσεις. 




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου