ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Glow in the dark hair: Η νέα μόδα στα μαλλιά που λαμπυρίζει!

Glow in the dark hair: Η νέα μόδα στα μαλλιά που λαμπυρίζει!
H μόδα των Glow in the dark hair είναι το νέο trend που έρχεται να φωτίσει τα βράδια σας. Πρόκειται για βαφές μαλλιών που λάμπουν στο σκοτάδι ή ........υπό ορισμένες συνθήκες φωτισμού (κυρίως υπεριώδες φως) σε μέρη όπως ντίσκο, συναυλίες, νυχτερινά κέντρα, κ.λπ. 

Αυτές οι βαφές μαλλιών και τα τζελ περιέχουν συστατικά ευαίσθητα στο φως όπως φθορίζουσα σκόνη, σκόνη λάμψης, κ.λπ. Τα Glow in the dark hair θα δώσουν στα μαλλιά σας τολμηρή και λαμπερή εμφάνιση. 

Τα μαλλιά βάφονται με neon βαφή με αποτέλεσμα την ημέρα να φαίνονται σαν χρωματιστά, αλλά το βράδυ φωσφορίζουν στο σκοτάδι. Οι βαφές αυτές δεν είναι μόνιμες, κρατούν το πολύ για τρεις εβδομάδες και φεύγουν εύκολα με το λούσιμο. «Οι βαφές σάς δίνουν λάμψη στο σκοτάδι με ωραία χρώματα. 

Είναι προσωρινές βαφές και είναι απολύτως ασφαλής και απαλές για τα μαλλιά σας» λέει ο ελληνικής καταγωγής George Papanikolas που ζει και διαπρέπει στην Αμερική καθώς είναι ένα από τα πιο καυτά και πιο περιζήτητα ονόματα στο Χόλιγουντ. 

Αν το τολμήσετε και σας αρέσει και θέλετε να το διατηρήσετε, χρειάζεται συντήρηση. «Αυτά τα χρώματα τείνουν να εξασθενίσουν αρκετά γρήγορα για αυτό το λόγο το χρώμα ανανέωσης πρέπει να είναι μια τακτική διαδικασία για να διατηρηθεί η ένταση», λέει ο Papanikolas. Επιπλέον, αποφεύγοντας να λούσετε τα μαλλιά σας καθημερινά και λούζοντάς τα με κρύο νερό, βοηθάτε να κρατηθεί ζωντανό το χρώμα. 

Η Mishele DiMaria, στυλίστρια μαλλιών με έδρα το Λας Βέγκας, σχολιάζει για την νέα μόδα: 

«Πάντα μου άρεσαν τα ξεχωριστά και μοναδικά πράγματα. Από τη στιγμή που ανακάλυψα τα Glow in the dark hair ήξερα πως μου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσω, να κάνω τέχνη!» Αγοράζοντας τις κατάλληλες βαφές μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά σας μόνες σας στο σπίτι, όμως για καλύτερα και πιο… φωτεινά αποτελέσματα, καλύτερα να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό. Για να πάρετε ιδέες αρκεί μια… βόλτα στο Instagram το οποίο έχει κατακλυστεί από φωτογραφίες επώνυμων και ανώνυμων που δοκιμάζουν την νέα «τρέλα» των Glow in the dark hair.

Πηγή:life2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου