ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Το τεστ που χαλάει κόσμο στο διαδίκτυο και απογειώνει την ερωτική σας σχέση!



Ένα τεστ που χρησιμοποιήθηκε από τον Dr Zordan του τμήματος ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο του Ουρμπίνο, έχει σαρώσει κυριολεκτικά όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τελευταίο μήνα. Στο facebook καθώς και στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι στέλνουν σε φίλους και φίλες σε φίλες μέσω προσωπικών μηνυμάτων το....
.... άρθρο που διαβάζετε ζητώντας τους στο τέλος να τους δώσουν οπωσδήποτε απάντηση στο ερώτημα εργασίας του Dr Zordan. Ο Dr Zordan στην έρευνα του πάνω στην λειτουργία των ανθρώπινων σχέσεων δημιούργησε την παρακάτω εργασία την οποία άσκησε πάνω σε 50 γυναίκες και 50 άντρες ηλικίας 25-50 ετών:
Υπόθεση εργασίας: Είσαι με το άλλο σου μισό σε ένα πάρτι μασκέ στην Βενετία. Κατά φανταστικό τρόπο και άγνωστο πως κατά την διάρκεια του πάρτι την θέση σου καταλαμβάνει ο-η φίλος-η από το διαδίκτυο με σκοπό και μόνο την ερωτική αποπλάνηση και συνεύρεση, χωρίς το άλλο σου μισό να μπορεί να καταλάβει εμφανισιακά την διαφορά αλλά και χωρίς ο-η φίλος-η σου να γνωρίζουν ότι το πρόσωπο που θα συναντήσουν είναι το άλλο σας μισό , γνωρίζοντας όμως ακριβώς τα χαρακτηριστικά του άλλου σας μισού που θα συναντήσουν τα οποία είναι της απολύτου αρεσκείας τους.
Ερώτημα εργασίας: Ζητάτε από το φίλο-η σας να σας περιγράψουν με κάθε λεπτομέρεια την φανταστική ερωτική επαφή που είχε με το άλλο σας μισό καθώς και τις εντυπώσεις του.
Ζητήθηκε από τους 50 άντρες και τις 50 γυναίκες να στείλουν με προσωπικό μήνυμα την υπόθεση εργασίας και το ερώτημα εργασίας σε τουλάχιστον 100 φίλους τους (από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) του ιδίου φύλου με την ένδειξη ότι πρέπει να λάβουν οπωσδήποτε απάντηση . 
Ολοκλήρωση εργασίας :Όταν ολοκληρώθηκε και η συλλογή των απαντήσεων ,ζητήθηκε από τα 100 άτομα να ξεχάσουν την ερωτική ζωή που ήξεραν και να εφαρμόσουν με το ταίρι τους κατά γράμμα τούς τρόπους ερωτικής συνεύρεσης που είχαν λάβει στις απαντήσεις της εργασίας.
Τα αποτελέσματα της εργασίας ήταν εκπληκτικά . 
Μετά από 6 μήνες ρωτήθηκαν τα πρόσωπα που είχαν σχέση τα 100 άτομα που είχαν πάρει μέρος στην έρευνα για το πώς είναι η ερωτική τους ζωή. Από τα 100 άτομα μόλις τα 2 απάντησαν 'καλή όπως πάντα' ενώ τα υπόλοιπα 98 απάντησαν ότι 'ζούνε μια ονειρεμένη ζωή τους τελευταίους 6 μήνες μεταμορφωμένη κατά 100% χωρίς να γνωρίζουν την αιτία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου