ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!


Φτωχή είναι η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, από άποψη πλήθους νέων ταινιών, καθώς μόλις 3 φιλμ κάνουν πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες. Μεταξύ αυτών, ο ελληνικός «Νοτιάς», που σηματοδοτεί την επιστροφή του Τάσου Μπουλμέτη, ένα βραβευμένο στις Κάνες ισλανδικό αγροτικό δράμα, καθώς και το ριμέικ ενός αργεντίνικου οσκαρικού θρίλερ με τις Τζούλια Ρόμπερτς και Νικόλ Κίντμαν.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Νοτιάς»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Τάσος Μπουλμέτης με τους: Μαρία Καλλιμάνη, Γιάννη Νιάρρο, Θέμη Πάνου, Ταξιάρχη Χάνο, Μελισσάνθη Μάχουτ
Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες, φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με δικό του, ανατρεπτικό τρόπο. Από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, η Ελλάδα του ’60 και του ’70 θα τον τροφοδοτήσει με αρχαίους και σύγχρονους μύθους, φανταστικά ταξίδια και όμορφες γυναίκες.



«Το Μυστικό στα Μάτια τους»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπίλι Ρέι με τους: Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Τζούλια Ρόμπερτς, Νικόλ Κίντμαν
Έπειτα από δεκατρία χρόνια επίπονης έρευνας, ο πρώην ντετέκτιβ Ρέι πιστεύει πως έχει στοιχεία για το δολοφόνο της κόρης της συναδέλφου του Τζες. Ζητά από την πρώην συνεργάτιδά του και νυν εισαγγελέα Κλερ να ξανανοίξει την υπόθεση, αποφασισμένος να δράσει ακόμα και μόνος του προκειμένου να αποδώσει δικαιοσύνη.



«Δεσμοί Αίματος»

Ισλανδική ταινία, σκηνοθεσία Γκρίμουρ Χακόναρσον με τους: Σίγουρδουρ Σιγούργιονσον, Θέοντορ Γιούλιουσον
Σε μια απομακρυσμένη ισλανδική κοιλάδα, δυο αδέλφια που έχουν να μιλήσουν μεταξύ τους σαράντα χρόνια καλούνται να αντιμετωπίσουν από κοινού μια αρρώστια που εξοντώνει τα κοπάδια τους.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου