Eκτέλεση
Βάζουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά, ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε να μείνουν για 20 λεπτά, ώστε να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα. Βγάζουμε τα παϊδάκια, τα στεγνώνουμε ταμπονάροντάς τα με λίγο χαρτί κουζίνας και τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά από την κάθε τους πλευρά. Προσοχή: Δεν πρέπει να παραψηθούν τα παϊδάκια γιατί θα στεγνώσουν.
Tip Μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα για πιο πικάντικη γεύση.
Συνταγή: Μάκης Γεωργιάδης, Styling: Elena Jeffrey Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: StudioM.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου