ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!



Ενδιαφέρουσες ταινίες περιλαμβάνει η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, καθώς μεταξύ άλλων πρεμιέρα κάνει το μεγάλο φετινό οσκαρικό φαβορί του Αλεχάντρο Ινιάριτου, «Η Επιστροφή», καθώς και η νέα ταινία του Ντάνι Μπόιλ με τον Μάικλ Φασμπέντερ, «Steve Jobs».

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Η Επιστροφή»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου με τους: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τομ Χάρντι, Γουίλ Πούλτερ, Ντόναλ Γκλίζον
Το 1823, ένας βαρύτατα τραυματισμένος κυνηγός εγκαταλείπεται από τους συντρόφους του στα χιονισμένα βουνά, αλλά εκείνος καταφέρνει να επιζήσει και επιστρέφει ζητώντας εκδίκηση.



«Steve Jobs»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ με τους: Μάικλ Φασμπέντερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Σεθ Ρόγκεν, Τζεφ Ντάνιελς
Τρεις σύντομες στιγμές της ζωής και της καριέρας του Στιβ Τζομπς, λίγο πριν εκείνος βγει στη σκηνή για να παρουσιάσει το Macintoch το 1984, το NeXTcube το 1988 και το iMac το 1998.



«Οι Ήρωες του Κακού»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Ζόε Μπεριατούα με τους: Χόρχε Κλεμέντε, Μπεατρίζ Μεντίνα, Εμίλιο Παλάτσος
Τρεις έφηβοι που νιώθουν αποξενωμένοι από τους συμμαθητές και το κοινωνικό περιβάλλον τους υιοθετούν μια όλο και βιαιότερη συμπεριφορά, η οποία δεν θα αργήσει να στρέψει τον έναν ενάντια στον άλλον.



«Κοκορόκι: Ο Ήρωας της Φάρμας»

Μεξικάνικη ταινία, σκηνοθεσία Γκάμπριελ Ρίβα - Παλάσιο Αλατρίστε, Ροδόλφο Ρίβα - Παλάσιο Αλατρίστε
Ο Ρόκι, ένας συνεσταλμένος και αδύναμος κόκορας, θα αναγκαστεί να μεταμορφωθεί σε πυγμάχο και να αντιμετωπίσει τον ανίκητο πρωταθλητή προκειμένου να σώσει τη φάρμα της οικογένειάς του από την πτώχευση.



«Ιάκωβος ο Ψεύτης»

Ανατολικο-γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Φρανκ Μπέγιερ με τους: Άρμιν Μίλερ Σταλ, Βλάστιμιλ Μπρόντσκι, Έργουικ Γκέσονεκ
Σε ένα εβραϊκό γκέτο της Ανατολικής Ευρώπης, ο Ιάκωβος ομολογεί πως έχει ακούσει καλές ειδήσεις στο παράνομο ραδιόφωνό του, σώζοντας έτσι έναν παράτολμο ομοεθνή του. Παγιδευμένος στο ψέμα του, αναγκάζεται πλέον να τροφοδοτεί όλο το γκέτο με νέα για τη νικηφόρα προέλαση των Σοβιετικών.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου