ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 20/1 έως 19/2!



Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις 20/1 στις 5.27 το απόγευμα και θα παραμείνει έως τις 19/2 στις 7.33 το πρωί, που θα περάσει στους Ιχθύες.
Χαρακτηριστικά του μήνα η επαναφορά του Ερμή σε ευθεία φορά από τις 25/1 και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 24/1.
Πρόκειται για έναν μήνα με πολλές και ενδιαφέρουσες προκλήσεις, ωστόσο δεν μας κάνει να.......
.... αισθανόμαστε κάτι συνταρακτικό λόγω του ότι είναι καθαρά μεταβατικός.
Μήνας που μέχρι τις 14/2 στιγματίζεται από καθώς τις πρέπει επιταγές του Αιγόκερω που κοντράρονται διαρκώς με την επαναστατική διάθεση του Υδροχόου.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά και Χρόνια Πολλά στους Υδροχόους!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μήνας δράσης που τόσο αγαπάς είναι ο μήνας που έρχεται, με πολλές προτροπές και ανταμοιβές, που θα βλέπεις να έρχονται στο δρόμο σου σταδιακά. Οι φίλοι και το κοινωνικό σου περιβάλλον θα παίξουν σπουδαίο ρόλο εφόσον θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν όσο μπορούν και μπορείς να βασιστείς πάνω τους. Ο κυβερνήτης σου Άρης στον Σκορπιό σου χαρίζει την ποικιλία που χρειάζεσαι και σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, ενώ το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό όλο τον μήνα σε κάνει να ονειρεύεσαι χωρίς ψευδαισθήσεις και να προετοιμάζεσαι για μεγάλες αλλαγές με σταθερά βήματα και απογειωμένη διάθεση.
Ερωτικά
Μπορεί οι επαγγελματικές σου υποθέσεις να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου αυτόν τον μήνα, αλλά και η ερωτική σου επιθυμία είναι έντονη, με τον κυβερνήτη σου Άρη στον Σκορπιό να σου υπενθυμίζει πως η εκτόνωση πρέπει να είναι και σωματική. Έντονη σεξουαλική ενέργεια αναδύεται όλο τον μήνα που κορυφώνεται από 4 έως 11/2 ειδικότερα για σένα του 2ου δεκαήμερου, ενώ η πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιον /α από το κοινωνικό σου περιβάλλον που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει γρήγορα, είναι μεγάλη. Μην αρνηθείς κοινωνικές προτάσεις από φίλους αν είσαι μόνος/η και αν έχεις σύντροφο, δώσε έμφαση στην σεξουαλική σας ζωή.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, τα επαγγελματικά σου θέματα μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Αν έχεις κάποια σχέδια ή οποιαδήποτε επιδίωξη θα κινηθείς μετά τις 27/1 προς αυτά ενώ από 5 έως 13/2 είναι ιδανικό διάστημα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διερευνήσεις, ειδικότερα για σένα του 3ου δεκαήμερου. Από 20/1 έως 11/2 μια σειρά από όψεις καθορίζουν την εξέλιξη ενός θέματος ειδικά για σένα του 2ου δεκαήμερου. Συζήτησε ως τις 27/1 και οριστικοποίησε το οτιδήποτε έως τις 11/2. Ο λόγος σου μπορεί να γίνει πολύ καυστικός, αλλά μην διστάσεις να τον εκφέρεις. Οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά ζητήματα τακτοποιούνται θαυμάσια.
Η Πανσέληνος στις 24/1 στον Λέοντα σε κάνει να θέλεις να ξεδώσεις, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς ή να ζήσεις έντονα έναν ήδη υπάρχων έρωτα. Γίνεσαι δημιουργικός/η και εμπνέεσαι από μια δυνατή ενέργεια μέσα σου.
Η Νέα Σελήνη στις 8/2 στον Υδροχόο είναι ιδανική για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ειδικά στα επαγγελματικά, να ενταχθείς σε μια ομάδα, να έρθεις πολύ κοντά με κάποιους φίλους και γενικά να αισθανθείς παραγωγικός/η και δραστήριος.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Θα χρειαστεί να δοκιμάσεις την ψυχραιμία σου αρκετές φορές αυτόν τον μήνα και θα τα καταφέρεις, γιατί αυτό που σε νοιάζει περισσότερο είναι να επιτύχεις τους στόχους σου και όχι να ασχοληθείς με αυτούς και αυτά, που σε απομακρύνουν από αυτούς.
Ο Ερμής παίρνει αγκαλιά τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη από 5 έως 13/2 και σου κάνουν καντάδα κάτω από το παράθυρο των ονείρων σου. Ενεργοποιήσου και συντονίσου σωστά ώστε μέσα από κατάλληλες συζητήσεις και ενέργειες να κάνεις αυτό που επιθυμείς και αφορά περισσότερο στην πνευματική σου ανάπτυξη.
Το εξάγωνο Ερμή – Δία από 7 έως 19/2 σου χαρίζει μια ευκαιρία να επιτύχεις κάτι που θέλεις πολύ. Φρόντισε να είσαι ευέλικτος/η και διπλωματικός/η ειδικά εσύ του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου.
Ερωτικά
Με τον Άρη απέναντί σου στον Σκορπιό όλο τον μήνα, νιώθεις μια συναισθηματική υπερδιέγερση που γίνεται εντονότερη από 4 έως 11/2, με το εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη. Αυτό το διάστημα μπορείς να εξισορροπήσεις καταστάσεις που σε έχουν φορτίσει ειδικά εσύ του 2ου δεκαήμερου. Το πάθος σου αυτόν τον μήνα σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή ξεχειλίζει διαρκώς, με αποκορύφωμα την 6η του μήνα και γύρω από αυτή την ημερομηνία. Θέλεις να ελέγχεις τα πάντα και ζητάς επιβεβαιώσεις, ενώ η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή από 5 έως 13/2 αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία ώστε να έχεις μια εικόνα μέσα από μια συζήτηση.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε κρατάει στις επάλξεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου ενώ το τετράγωνο με τον Άρη από 29/1 έως 16/2 δημιουργεί προβλήματα στις συνεργασίες σου. Μπορεί να έχεις κάποιες κόντρες με συνεργάτες σου που αφορούν στην κοινή σας πορεία. Από 1 έως 6/2 θα συνειδητοποιήσεις ποιος από τους δύο ή από όλους σας, έχει θέση ισχύος, ενώ από 3 έως 9/2 μπορεί να υπάρξουν τάσεις ανατροπής. Στα οικονομικά, τα νέα είναι ευχάριστα, εφόσον το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Αφροδίτη με τον Δία από 6 έως 14/2 μπορεί να σε ευνοήσει καθώς παραιτούμενος/η από κάτι να λάβεις κάποια χρήματα. Γενικά ευνοείσαι με ποικίλους τρόπους που θα ψάξεις να βρεις εξονυχιστικά.
Η Πανσέληνος στις 24/1 στον Λέοντα σου υπενθυμίζει πως έχεις και οικογενειακές υποχρεώσεις που πρέπει να μεριμνήσεις γι αυτές και πως κάποιοι δικοί σου άνθρωποι χρειάζονται την παρουσία σου.
Στη Νέα Σελήνη στις 8/2 στον Υδροχόο ενεργοποιήσου ειδικά προς επαγγελματικά θέματα και ξεκίνα άφοβα μια νέα δραστηριότητα. Είναι ώρα να κάνεις ένα όνειρο πραγματικότητα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Επιτέλους ο κυβερνήτης σου Ερμής σταματάει την ανάδρομη κίνησή του στον καθώς πρέπει Αιγόκερω στις 25/1, νιώθοντας σιγά σιγά να απελευθερώνεσαι και να έρχεσαι στα ίσια σου. Σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Υδροχόο, αυτόν τον μήνα αισθάνεσαι πως ξαναβρίσκεις τον χαμένο σου εαυτό, αρχίζοντας να επανορθώνεις και να αποκαθιστάς τις απώλειες. Ο Κρόνος απέναντί σου, υπενθυμίζει πως πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι, ειδικά εσύ που γεννήθηκες στο πρώτο μισό του 2ου δεκαήμερου, αλλά το τρίγωνο με τον Ουρανό σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι, αυτό του επαναστάτη με αιτία. Πρόσεχε την υγεία σου και μην εκτίθεσαι άσκοπα καθώς και την υπερβολική κούραση.
Ερωτικά
Ότι σε απασχολήσει αυτόν τον μήνα θα έχει να κάνει με τυχόν πρόσφατες επανεμφανίσεις του παρελθόντος που θα προσπαθήσεις να διαχειριστείς, ενώ γενικότερα και ειδικά αν είσαι δεσμευμένος/η ο τομέας αυτός δεν έχει ιδιαίτερη κινητικότητα. Ωστόσο το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό από 2 έως 11/2 περιπλέκει τις αντιδράσεις σου μην ξέροντας πώς να συμπεριφερθείς. Από τη μία νιώθεις τις δικές σου ανάγκες αλλά νιώθεις και των άλλων και δεν μπορείς να βάλεις προτεραιότητες. Ειδικά εσύ του 2ου δεκαήμερου μπορεί να έρθεις σε ένα δίλλημα και πιθανά καμία μεριά δεν θα ικανοποιηθεί επαρκώς.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ιδιαίτερα φαίνεται να σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την περιουσία σου, τις διάφορες οφειλές σου αλλά και τις οφειλές των άλλων προς εσένα. Η περίοδος των εκπτώσεων θα είναι πολύ ευεργετική διότι η σύνοδος του κυβερνήτη σου Ερμή με την Αφροδίτη από 5 έως 13/2 θα σε βοηθήσει να κάνεις μια αγορά σε τιμή ευκαιρίας και με μεγάλο όφελος. Ο Άρης στον Σκορπιό αυξάνει τις εργασιακές σου υποχρεώσεις αλλά και τον ανταγωνισμό στη δουλειά. Ακόμα και αν δεν δουλεύεις έχεις την τάση να εργάζεσαι και μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο. Να είσαι προσεκτικός από 29/1 έως 16/2 γιατί θα είσαι μέσα στην ένταση στο χώρο της δουλειάς σου ειδικά εσύ του 2ου και 3ου δεκαήμερου και ειδικότερα στις 6 και 7/2. Απόφυγε όσο μπορείς τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις.
Η Πανσέληνος στις 24/1 στον Λέοντα τονίζει πως η επικοινωνία σου δεν είναι ανθηρή και θα ήταν καλύτερα να προσέχεις πολύ τι λες και πώς απαντάς. Ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος και μπορεί να συμβούν απρόβλεπτες και χαώδεις παρεξηγήσεις.
Η Νέα Σελήνη στις 8/2 στον Υδροχόο γίνεται ένα σπουδαίο κίνητρο για ένα ταξίδι στο εξωτερικό και για την πραγματοποίηση ενός μαθησιακού στόχου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο μήνας αυτός σε βάζει ξανά μέσα στο παιχνίδι ενώ συχνά σε κάνει να χειρίζεσαι αποκλειστικά εσύ τις εξελίξεις και να κατευθύνεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, άλλοτε με κόπο άλλοτε χωρίς να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι.
Παίζεις σε όλα τα ταμπλό και είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές, αρκεί να κρατήσεις τη θέση σου και την ανυποχώρητη στάση σου, απέναντι στις επιθυμίες σου. Η ενέργεια που σου χαρίζει ο Άρης και η επίγνωση που σου προσφέρουν Ερμής και Αφροδίτη απέναντί σου, είναι πολύτιμα εγχειρίδια για να νιώσεις ικανοποίηση και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση δέκα καρδιναλίων, ειδικά εσύ του 2ου και 3ου δεκαήμερου.
Ερωτικά
Η ερωτική σου διάθεση απογειώνεται ενώ σου δίνεται η ευκαιρία από 5 έως 13/2 να κάνεις συζητήσεις με τον/την σύντροφό σου που θα σας φέρουν πιο κοντά, ειδικότερα σε σένα του 3ου δεκαήμερου. Το ίδιο περίπου διάστημα από 4 έως 11/2 ο αισθησιασμός σου χτυπάει κόκκινο και διεκδικείς στα ίσα τη σεξουαλική σου ζωή. Εν τω μεταξύ έχει προηγηθεί ένα διάστημα μεγάλου εσωτερικού πάθους από 29/1 έως 10/2, το οποίο κορυφώνεται στις 3 και 4/2. Ξαφνικά λοιπόν ανακαλύπτεις ξεχασμένα πάθη, νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις αν είσαι μόνος/η και το κρεβάτι σου σε οποιαδήποτε περίπτωση μετατρέπεται σε πεδίο ηδονής. Από 7 έως 19/2 η ερωτική ατμόσφαιρα σε κυριεύει.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Παρόλο που το μυαλό σου είναι στις σχέσεις σου και η ερωτική σου ζωή απορροφά το ενδιαφέρον σου, κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες πρέπει να διευθετηθούν καθώς και διαδικαστικά θέματα, που επιτάσσει ο Ήλιος στον Υδροχόο. Από 29/1 έως 16/2 δεν πρέπει να βιάζεσαι ιδίως σε θέματα που αφορούν στη δουλειά σου, γιατί τα λάθη είναι πολύ πιθανά, ειδικότερα εσύ του 2ου και 3ου δεκαήμερου. Εκμεταλλεύσου το διάστημα από 1 έως 6/2 για να διευθετήσεις θέματα δουλειάς ενώ στο μεταξύ από 3 έως 9/2, μια πρωτότυπη ιδέα σου δίνει μια λύση εξ ουρανού.
Στην Πανσέληνο στις 24/1 στον Λέοντα ανακινούνται οικονομικά θέματα τη στιγμή που ο ανάδρομος Ερμής μπλέκει τις καταστάσεις και δεν διευκολύνει τις συνεννοήσεις. Πιθανά να έρθεις σε κόντρα με τους γύρω σου αλλά και με δικούς σου ανθρώπους λόγω κακής συμπεριφοράς.
Η Νέα Σελήνη στις 8/2 στον Υδροχόο είναι πολύ υπαινικτική για κάθε ρίσκο που τυχόν θέλεις να πάρεις ειδικά σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αν είσαι ένα βήμα πριν από μια απόφαση, τόλμα να ρισκάρεις. Είναι πολύ προτιμότερο από το να μην κάνεις τίποτα διότι ο πλανητικός αυτός συνδυασμός δύσκολα αποτυγχάνει.


ΛΕΩΝ
Γενικά
Θα χρειαστεί να καταβάλλεις αρκετή προσπάθεια αυτόν τον μήνα για να συντονίσεις διάφορα θέματα και περισσότερο οικογενειακά και θέματα σπιτιού γενικότερα. Ο κυβερνήτης σου Ήλιος απέναντί σου στον Υδροχόο κρατάει την αυτοπεποίθησή σου ψηλά και προωθεί τις προσωπικές σου επιθυμίες. Από 3 έως 9/2 είναι ιδανικό διάστημα να κάνεις μια αλλαγή πάνω σου ιδιαίτερα τολμηρή, αλλά και να επικοινωνήσεις ζητήματα που σε προβληματίζουν ιδιαίτερα εσύ του 2ου δεκαήμερου. Το σημαντικό είναι πως προχωράς με σταθερά βήματα και είσαι αποδοτικός/η. Τα τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού όλο τον μήνα σε κάνει να θέλεις να ανατρέψεις κάποια δεδομένα στη συναισθηματική σου ζωή και το κάνεις με πλήρη επίγνωση, έτοιμος/η να πληρώσεις τον φουσκωμένο λογαριασμό των πράξεών σου.
Ερωτικά
Επιζητάς σταθερότητα και δεν θέλεις να παίζεις παιχνίδια με αλληγορίες και υπονοούμενα στην ερωτική σου ζωή. Θα μπεις συχνά σε συζητήσεις που θα προκαλέσεις εσύ, προκειμένου να δεις που βαδίζουν τα πράγματα. Από 29/1 έως 16/2 μπορεί να προκληθούν εντάσεις λόγω της νευρικότητας που αισθάνεσαι γι αυτό φρόντισε να κοντρολάρεις τα νεύρα σου ειδικά στις 6 και 7/2 και ειδικότερα εσύ του 2ου και 3ου δεκαήμερου. Η Νέα Σελήνη στις 8/2 είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις στους άλλους πως έχεις προτεραιότητες που δεν επιθυμείς να αφήσεις πίσω για χάρη των δικών τους επιθυμιών.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ερμής και Αφροδίτη στον Αιγόκερω εξομαλύνουν τις σχέσεις σου με συναδέλφους στη δουλειά, ενώ διευκολύνουν και την καθημερινότητά σου. Από 5 έως 13/2 μπορείς να διευθετήσεις δύσκολα θέματα και με μια χαρακτηριστική σου κίνηση να ξελασπώσεις και τον εαυτό σου και τους άλλους ειδικά εσύ του 3ου δεκαήμερου. Τα οικονομικά σου μπορεί να μπουν στον πάγο και να μην προχωρήσει ένα σχέδιο επέκτασης που τυχόν έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις από 1 έως 11/2 και ειδικά στις 6/2 ώστε να προετοιμάσεις κατάλληλα το έδαφος για μια συμφωνία που θα βελτιώσει πολύ τα οικονομικά σου, ειδικά εσύ που γεννήθηκες στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου.
Η Πανσέληνος στις 24/1 στο ζώδιό σου σε βάζει σε διαδικασία αλλαγών της εμφάνισής σου αλλά και της στάσης σου απέναντι σε ένα θέμα που σε αφορά. Προβληματίζεσαι ιδιαίτερα και δεν θα ησυχάσεις αν δεν κάνεις μια ανατρεπτική κίνηση αιφνιδιασμού.
Στη Νέα Σελήνη στις 8/2 απέναντί σου στον Υδροχόο, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις κοντά με ένα αγαπημένο πρόσωπο, να συζήσεις, να συνεργαστείς και γενικότερα να το βάλεις ακόμα περισσότερο στη ζωή σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ευχάριστος και αισιόδοξος ο μήνας αυτός για σένα και ακόμα και αν δεν συμβαίνει τίποτα ιδιαίτερο στη ζωή σου, μπορείς τουλάχιστον να χαμογελάς αβίαστα. Η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιό σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις σχέδια και επιθυμίες και να ξεκαθαρίσεις ποια από αυτά θα συνεχίσουν να σε απασχολούν.
Το εξάγωνο με τον Άρη από 7 έως 19/2 είναι εξαιρετικά βοηθητικό για τη δράση σου στο οικογενειακό σου περιβάλλον, το οποίο σε πιέζει λόγω της παρουσίας του Κρόνου. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και λύνεις αρκετά από τα θέματα που έχουν προκύψει, ειδικά εσύ του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου.
Λόγω της επαναφοράς σε ευθεία κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή από τις 25/1 και μετά όλα ξεκαθαρίζουν και οι αντιξοότητες που υπήρξαν τον τελευταίο καιρό, σιγά σιγά εξαφανίζονται.
Ερωτικά
Ερμής και Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου χαρίζουν μια όμορφη επικοινωνία, ευχάριστες επαφές και συναντήσεις και γενικότερα μια διασκεδαστική περίοδο. Από τις 25/1 και ως τις 16/2 θα λάβεις ειδήσεις, θα μάθεις ενδιαφέροντα νέα και η καθημερινότητά σου θα είναι έντονη και αυθόρμητη. Από 20 έως 31/1 και ειδικά εσύ του 1ου δεκαήμερου καλύπτεσαι από ισχυρό μαγνητισμό και γοητεύεις εύκολα αυτούς που στοχεύεις. Ιδανικό διάστημα να κάνεις κινήσεις εντυπωσιασμού ή να έλξεις αυτόν/η που θέλεις. Η συναισθηματική σου ζωή περιβάλλεται από ρομαντισμό και ουδεμία επιθυμία έχεις να χαλάσεις το ωραιότατο σκηνικό γύρω σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα από 1 έως 11/2 προκαλεί γεγονότα που δηλώνουν πως μια σχέση είναι μοιραία στη ζωή σου και θα πρέπει να δεις τι θέλουν να σου πουν τα σημάδια, ειδικά σε σένα του 2ου δεκαήμερου.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο δίνει έμφαση σε θέματα δουλειάς αυξάνοντας τις υποχρεώσεις σου από 29/1 έως 16/2. Εσύ που σπάνια βιάζεσαι και τα κάνεις όλα μεθοδικά, αυτό το διάστημα μπορεί να κάνεις λάθη, λόγω ανυπομονησίας και εκνευρισμού. Πρόσεχε στις μετακινήσεις σου, ενώ μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψεις εκτάκτως λόγω δουλειάς. Επαγγελματικά και οικονομικά δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις αυτόν τον μήνα, αλλά για σένα που γεννήθηκες στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου, η παρουσία του ανάδρομου Δία προκαλεί συχνές αναθεωρήσεις.
Η Πανσέληνος στις 24/1 στον Λέοντα σε βρίσκει σκεπτικό/η με τάση απομόνωσης. Απόφυγε να ανοιχτείς πολύ και αν διατηρείς μυστικό δεσμό ή έχεις στα σκαριά οποιοδήποτε σχέδιο μην ανοίξεις τα χαρτιά σου για κανέναν λόγο.
Στη Νέα Σελήνη στις 8/2 στον Υδροχόο ρύθμισε θέματα υγείας αν υπάρχουν, ξεκίνα μια διατροφή η μια δίαιτα και παρατήρησε τις εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Συζήτησε οπωσδήποτε όποιο θέμα σε απασχολεί γενικότερα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με τον Ήλιο στον Υδροχόο αισθάνεσαι πως ξαφνικά ήρθε ένα μαγικό χέρι και σε τράβηξε ψηλά από το λάκκο της σοβαροφάνειας και του καθωσπρεπισμού που είχες πέσει. Ο μήνας αυτός είναι γενικά ευχάριστος και εστιάζεται κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον και σε ότι αφορά το σπίτι σου και τις ανάγκες του. Δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις ένα δικό σου άτομο, να πάρεις μια απόφαση για συγκατοίκηση ή να αγοράσεις αντικείμενα για το σπίτι σου με την προτροπή του κυβερνήτη σου Αφροδίτη εκμεταλλευόμενος/η και τις εκπτώσεις. Αρκετές εκπλήξεις σε περιμένουν και ίσως και παρεμβάσεις μελών του άμεσου ή έμμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος στη ζωή σου στις οποίες θα αντιδράσεις αμέσως και καθόλου ευγενικά.
Ερωτικά
Βάζεις πάνω από όλα τις δικές σου ανάγκες και αυτό το κάνεις πολύ καιρό τώρα με διαλλείματα κατανόησης, εστιάζοντας ξανά σε σένα. Αυτόν τον μήνα ο Ήλιος στον Υδροχόο σε κάνει να ζητάς κάτι παραπάνω και από 3 έως 9/2 μπορεί να εκπλαγείς από το πόσο εύκολα και απρόσμενα θα σου δοθεί ειδικά εσύ του 2ου δεκαήμερου. Κατά τα άλλα η ερωτική σου ζωή συνεχίζει να είναι στην τσίτα και να ψάχνεις είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η αυτό που θα σε συνεπάρει και θα σε απομακρύνει από μια συμβιβασμένη ζωή.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Με τον Άρη στον Σκορπιό είναι πολύ εύκολο να σπαταλήσεις χρήματα και να μην μπορείς να συγκρατηθείς ακόμα και αν είσαι σε δύσκολη θέση. Οι αρμονικές όμως όψεις του Άρη θα κάνουν μικρό το κακό, ενώ το εξάγωνο με τον Πλούτωνα από 29/1 έως 10/2 μπορεί να φέρει και μια οικονομική στήριξη από την οικογένεια αρκεί να μην την εκλάβεις ως χειριστική πρόθεση. Η αρμονική όψη του Άρη με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη από 5 έως 13/2 λειτουργεί ισορροπιστικά και δεν σε αφήνει να εκτροχιαστείς ούτε σε επαγγελματικά ούτε σε εργασιακά ζητήματα. Αν έχεις στο νου σου μια συνεργασία, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις από 26/1 έως 8/2, για να δεις κατά πόσο αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Η Πανσέληνος στις 24/1 στον Λέοντα σε φέρνει κοντά σε φίλους ή σε ομάδες και σου δίνει μια γερή δόση εκτόνωσης από τα τετριμμένα.
Στη Νέα Σελήνη στις 8/2 στον Υδροχόο βρίσκεις ευκαιρία να εκφράσεις και πάλι τις αλύτρωτες αναζητήσεις σου, να ερωτοτροπήσεις φανερά ή κρυφά και να κάνεις άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς τη νέα πορεία που έχει ορίσει ο Ουρανός για σένα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου αναδεικνύει το δυναμικό σου πρόσωπο και δοκιμάζει τις αντοχές σου σε έναν μήνα που θα χρειαστεί πολύ συχνά να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου και να βγεις κερδισμένος/η. Εκνευρισμός λοιπόν αλλά και δυνατές συγκινήσεις με αρκετό πάθος, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν αυτόν τον μήνα καθώς Ερμής και Αφροδίτη στον Αιγόκερω λειαίνουν τις αιχμηρές συναισθηματικές σου επιφάνειες. Προσοχή δώσε από 29/1 έως 16/2 στη βιασύνη και στα νεύρα σου καθώς γίνεσαι επιρρεπής σε ατυχήματα από την απροσεξία και την έλλειψη συγκέντρωσης, ειδικά εσύ του 2ου και 3ου δεκαήμερου. Η επικοινωνία με τους άλλους απογειώνεται μετά τις 25 του μήνα ενώ οι όψεις του Άρη που κατοικοεδρεύει στο ζώδιό σου σε κάνουν να αισθάνεσαι μάχιμος/η, ερωτικός/η, ενίοτε τυχερός αλλά πάνω απ όλα εντυπωσιακά ενεργητικός/η και δραστήριος.
Ερωτικά
Η συναισθηματική σου ζωή είναι εντονότατη όλο τον μήνα, ενώ μπορεί να νιώσεις πολύ δυνατά συναισθήματα για έναν δικό σου άνθρωπο συγγενή, φίλο ή γνωστό. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα ερωτικό, αλλά για κάποιο λόγο μπορεί να αισθανθείς μια μεγάλη αφοσίωση σε ένα πρόσωπο ειδικά από 28/1 έως 3/2 και ειδικότερα εσύ του 1ου δεκαήμερου. Από 4 έως 11/2 κάθε αναβρασμός μαλακώνει και γίνεσαι διαθέσιμος/η στις επιθυμίες των άλλων ειδικά εσύ του 2ου δεκαήμερου. Από 7 έως 19/2 έρχεται η σειρά των φίλων να απολαύσουν την ασταμάτητη ενέργειά σου ειδικά για σένα του 3ου δεκαήμερου. Είσαι μια φλεγόμενη συναισθηματική μπάλα και το απολαμβάνεις πολύ. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται όλο τον μήνα ενώ ένα ειδύλλιο μπορεί να σε κάνει να χάσεις κάθε λογική.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη λειτουργεί περιοριστικά εδώ και πολύ καιρό στα οικονομικά σου θέματα αλλά αυτόν τον μήνα το τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει ανατροπές άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες, ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη. Κατά τα άλλα, η επαγγελματική σου ζωή επηρεάζεται τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο που μπορεί να λάβεις μια έκπληξη. Η οικονομική σου στενότητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κυρίως από τη δουλειά σου.
Η Πανσέληνος στις 24/1 στον Λέοντα σε επηρεάζει ποικιλοτρόπως, ανακινώντας αρχικά ένα επαγγελματικό θέμα, παράλληλα σε φέρνει σε αντιπαραθέσεις με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος αλλά και σε λιγώνει συναισθηματικά με ένα άτομο που δεν λες να ξεπεράσεις.
Στη Νέα Σελήνη στις 8/2 στον Υδροχόο ξεκίνα να καταγράφεις οικογενειακές ανάγκες και ανάγκες του σπιτιού και βάλε πρόγραμμα διευθέτησής τους.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το πρόβλημά σου αυτόν τον μήνα που σε γενικές γραμμές είναι ευχάριστος και εποικοδομητικός, είναι το παρασκήνιο που υπάρχει και δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο στη γενικότερη εξωστρέφειά σου. Ο Άρης στον Σκορπιό σε κάνει συχνά επιφυλακτικό/η ειδικά στον επαγγελματικό σου χώρο, αλλά παράλληλα έχεις την αίσθηση πως τίποτα δεν μπορεί να σε βλάψει. Από την άλλη μπορεί και εσύ να μπεις σε παρασκηνιακές διαδικασίες για τον μοναδικό λόγο της εξακρίβωσης κάποιων προθέσεων που δεν μπορείς να δεις χωρίς πλάγιο τρόπο. Όπως και να ’χει, ο μήνας αυτός είναι ιδιαίτερα επιβοηθητικός καθώς το τρίγωνο του Κρόνου στο ζώδιό σου με τον Ουρανό, σε διατηρεί γεμάτο ζωντάνια και σου επιφυλάσσει πολλές ριζοσπαστικές αλλαγές που θα νιώθεις σταδιακά ειδικά στην προσωπική σου ζωή.
Ερωτικά
Με τον Ουρανό στον Κριό και τον Ήλιο στον Υδροχόο αισθάνεσαι μονίμως ερωτευμένος/η με οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπορεί να σου κινήσει το ενδιαφέρον εγκεφαλικά. Δεν αντέχεις κάθε τι συνηθισμένο στη σχέση σου και στις γενικότερες επιλογές σου. Από 29/1 έως 16/2 είσαι αποφασισμένος/η να πατάξεις κάθε ενέργεια που κατασκοπεύει τη ζωή σου και παρεμβαίνει σε αυτήν αυθαίρετα ειδικά εσύ του 2ου και 3ου δεκαήμερου. Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να έχεις από 3 έως 9/2 ειδικά εσύ του 2ου δεκαήμερου ή μπορεί και να θελήσεις να τις δημιουργήσεις. Τα συναισθήματά σου είναι ασυνήθιστα αυτόν τον μήνα και όλα μπορεί να συμβούν απρόσμενα.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Τα οικονομικά είναι αυτά που σε απασχολούν περισσότερο αυτόν τον μήνα καθώς Ερμής και Αφροδίτη στον Αιγόκερω εξάπτουν τις κινήσεις σου για περισσότερα εισοδήματα. Η πρόθεσή σου να μιλήσεις ανοιχτά διεκδικώντας περισσότερα χρήματα είναι αδιαμφισβήτητη και είναι και ιδανικό διάστημα να το κάνεις, ειδικά από 5 έως 13/2. Ο κυβερνήτης σου Δίας κινείται ανάδρομα στον τομέα των επαγγελματικών σου και βοηθάει να επανεξετάσεις τις προσδοκίες σου. Ανακίνησε θέματα από 7 έως 19/2 και μη διστάσεις να επαναφέρεις το παρελθόν και να ξεδιπλώσεις τις προσφορές σου μέσα σε αυτό, στα αυτιά των εργοδοτών σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Δία από 6 έως 14/2 με αποκορύφωμα τις 10/2 αποτελεί μια εξαιρετική περίοδο για τα επαγγελματικά σου.
Η Πανσέληνος στις 24/1 στον Λέοντα σε προτρέπει να απαλλαγείς από κάθε τι που σε καταπιέζει, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να πας ένα ταξίδι, αν δεν μπορείς κυριολεκτικό, τουλάχιστον μεταφορικό.
Στη Νέα Σελήνη στις 8/2 στον Υδροχόο κυνήγησε τις επαφές με ανθρώπους κλειδιά, κάνε κινήσεις για το μέλλον, έλα σε επαφή και οργάνωσε τα σχέδιά σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σε μεγάλη φόρμα σε βρίσκει ο μήνας αυτός, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 24/1 να σου δίνει άλλη πνοή παρά τις συντηρητικές εκφάνσεις της που θα χρησιμοποιήσεις ως άλλοθι για να καλύψεις τις εκκεντρικές σου επιθυμίες. Ο Ερμής στο ζώδιό σου γυρίζει σε ευθεία φορά στις 25/1 και η συνάντηση μεταξύ τους από 5 έως 13/2 δημιουργεί απογειώνει την έκφραση των επιθυμιών σου ειδικά εσένα του 3ου δεκαήμερου. Ανταμοιβές που σε χαροποιούν έρχονται με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία από 6 έως 14/2 σε όλα τα επίπεδα ειδικά για σένα του 2ου δεκαήμερου, ενώ νιώθεις προστατευμένος σε ότι κάνεις με το εξάγωνο του κυβερνήτη σου Κρόνου με τον Ήλιο από 1έως 6/2, διάστημα ιδανικό για να δείξεις την αξία σου στους άλλους. Παράλληλα ο Άρης στον Σκορπιό σε κινητοποιεί σε κοινωνικό επίπεδο και οι αρμονικές όψεις του φέρνουν στο δρόμο σου ευκαιρίες να εστιάσεις στην ουσία και να λάβεις μεγάλη ικανοποίηση.
Ερωτικά
Η ερωτική σου ζωή αλλάζει προς το καλύτερο, έχεις πολλές ευκαιρίες να σκεφτείς ξανά την πορεία μιας σχέσης, ενώ από 20/1 έως 6/2 τα συναισθήματα σε κατακλύζουν. Πρόσεχε όμως ειδικά εσύ του 2ου δεκαήμερου να μη δείξεις πόσο εξαρτάσαι από κάποιους ανθρώπους.
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου γίνεσαι αυτόματα πιο επιθυμητός/η ενώ από 6 έως 14/2 διεκδικείς τη συναισθηματική σου ζωή και δεν διστάζεις να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να αισθανθείς καλά. Λαμβάνεις μηνύματα αγάπης που πρέπει πάση θυσία να τα διαχειριστείς σωστά.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Τα οικονομικά σε απασχολούν όλο τον μήνα με τον Ήλιο στον Υδροχόο να σου τονίζει την ανάγκη ανανέωσης της γκαρνταρόμπας σου αλλά και γενικότερα, όπου χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα. Από 29/1 έως 16/2 μπορεί να χρειαστεί να δώσεις ένα ποσό σε μια ομάδα που πιθανά ανήκεις αλλά να δηλώσεις διαφωνία για τον τρόπο χειρισμού του. Ο Δίας ανάδρομος στην Παρθένο σε αναγκάζει να ξαναδείς ένα επιχειρηματικό σχέδιο που τυχόν έχεις στο μυαλό σου ενώ σου δίνει λύση σε φορολογικά ή κληρονομικά θέματα που ακόμα εκκρεμούν.
Στην Πανσέληνο στις 24/1 στον Λέοντα έχεις την τάση να ξοδέψεις συναισθήματα και χρήματα προκειμένου να νιώσεις καλά και να ανανεωθείς. Περίμενε λίγο μέχρι να γυρίσει ο Ερμής σε ευθεία φορά και μετά εκτονώσου.
Η Νέα Σελήνη στις 8/2 στον Υδροχόο είναι επιβοηθητική για οικονομικά ανοίγματα και απολαβές, ενώ δεν αποκλείεται η οικογένεια να συμβάλλει σωτήρια με την στήριξή της.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αυτό που συμβαίνει αυτόν τον μήνα σου είναι οικείο και έχει να κάνει με την επιθυμία αλλαγής που σε κυριεύει. Εκτός από τα γενέθλιά σου που φέρνουν πάντα έναν απολογισμό, εν προκειμένω φέρνουν και την επιθυμία να τα αλλάξεις όλα. Ξεκίνα με μια αλλαγή στην εμφάνιση και στις συνήθειές σου και απόβαλλε τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σου. Οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Ουρανό από 20/1 έως 11/2 σε κάνουν να εκφράζεσαι ανοιχτά και να βγάζεις προς τα έξω την κρυφή συλλογιστική σου δύναμη. Ειδικότερα εσύ του 2ου δεκαήμερου δεν μπορείς να κρατήσεις τα συναισθήματά σου, ειδικά αν αισθάνεσαι ένα παρασκήνιο ή κάτι περίεργο, που δεν ξεκαθαρίζεται από τους άλλους. Από 3 έως 9/2 το εξάγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου Ουρανό είναι ένα ιδανικό διάστημα να εκφράσεις την αντισυμβατική σου στάση και να κάνεις τους άλλους να σε εκτιμήσουν.
Ερωτικά
Η ερωτική σου ζωή παρουσιάζει κενά που τα ξέρεις καλά αλλά δεν μπορείς να τα διαχειριστείς εξίσου καλά. Το γεγονός πως αναγκάζεσαι να συμβιβαστείς για διάφορους λόγους σε θυμώνει αλλά οι άλλοι δεν φταίνε σε αυτό. Σκέψου τι θέλεις από τη ζωή σου και μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου και τους κοντινούς σου ανθρώπους. Οι εξελίξεις θα είναι αιφνίδιες και λόγω του Κρόνου και της αρμονικής του όψης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου από 1 έως 6/2 θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις όλα αυτά που σε καταπιέζουν και να τα εκφράσεις εκκεντρικά μεν, διαφωτιστικά δε. Ειδικά εσύ του 2ου δεκαήμερου ανοίγεις πληγές που πρέπει και να κλείσεις.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σε κάνει να δουλεύεις πολύ, να τρέχεις συνέχεια για κάτι ενώ ο επαγγελματικός τομέας σε ταλανίζει και αυτός από 29/1 έως 16/2 ειδικά εσένα του 2ου και 3ου δεκαήμερου. Ωστόσο από 20 έως 31/1 και από 7 έως 19/2 μπορείς να καταφέρεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να λάβεις οικονομικές ανταμοιβές. Θα κουραστείς, αλλά στο τέλος δεν θα μείνεις με το παράπονο.
Η Πανσέληνος στις 24/1 απέναντί σου στον Λέοντα σε λιγώνει καθώς ο συναισθηματισμός σου καλύπτει όλη τη λογική σου θεώρηση. Αναπολείς το παρελθόν και προσπαθείς να βιώσεις μέσα σε ελάχιστο χρόνο πολλές όμορφες στιγμές.
Η Νέα Σελήνη στις 8/2 το ζώδιό σου προτρέπει ειδικά εσένα που έχεις γενέθλια γύρω από αυτές τις μέρες να αλλάξεις ριζικά ότι σε απασχολεί. Η ανανεωτική σου τάση σε γοητεύει, δίνοντάς σου άλλη αίσθηση.


ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Αυτός ο μήνας θα σε κάνει να νιώσεις τη σημασία των φίλων στη ζωή σου και κατά πόσο το κοινωνικό σου περιβάλλον είναι εκεί για να σε στηρίξει και όχι μόνο για να απολαμβάνει την παρέα σου. Οι δυσκολίες των τελευταίων μηνών σε έχουν κάνει να συνειδητοποιήσεις πολλά και να αλλάξεις συμπεριφορά απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Ερμής και Αφροδίτη φροντίζουν να σε κατατοπίσουν καλά ειδικά από 5 έως 13/2 που ειδικά εσύ του 3ου δεκαήμερου ξεκαθαρίζεις πολλά μέσα από συζητήσεις. Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε απομονώνει και σε βάζει σε περισυλλογή, διακόπτοντας για λίγο τις κοινωνικές σου αβρότητες, αλλά ο Άρης από τον Σκορπιό δεν σε αφήνει να μείνεις μακριά από τα όνειρά σου στα οποία αφιερώνεσαι εντελώς και ψάχνεις για δημιουργικές και παραγωγικές διεξόδους, που θα σε κρατήσουν αισιόδοξο/η μέσα στη γενικότερη κατήφεια.
Ερωτικά
Θα ήταν ευχής έργο να μπορούσες να πας ένα ταξίδι με το αγαπημένο σου πρόσωπο από 7 έως 19/2 ή τουλάχιστον να δραπετεύσεις μαζί του από τον στενό κλοιό της καθημερινότητας, ειδικά εσύ του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου. Ακόμα και αν είσαι μόνος θα πρέπει να το κάνεις γιατί έχεις ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Από 20 έως 31/1 γίνεσαι πολύ ευαίσθητος ειδικά εσύ του 1ου δεκαήμερου και αναλογίζεσαι μέσα σε ένα πέπλο ρομαντισμού.
τι είναι αυτό που σου λείπει. Από 1 έως 11/2 μια ευχάριστη συνάντηση ή ένα νέο μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη συναισθηματική σου ζωή, ειδικά στις 6/2.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές ιδέες και είσαι τόσο δημιουργικός/η που είναι δύσκολο να μην βρεις άκρη στην επαγγελματική σου ζωή, ειδικά αν δεν έχεις μια σταθερή δουλειά. Αν είσαι καλλιτέχνης αυτός ο μήνας θα σε αποζημιώσει με κάτι ευχάριστο, ίσως μια πρόταση για δουλειά ή μια διευκόλυνση οικονομική που θα σου δώσει μεγάλη ανάσα. Να ποντάρεις στις γνωριμίες σου και μόνο εκεί σε κάθε περίπτωση και να επιμείνεις πολύ από 20/1 έως 2/2 πάνω σε μια ιδέα ή ένα σχέδιο, ειδικά εσύ του 2ου δεκαήμερου.
Η Πανσέληνος στις 24/1 στον Λέοντα σε κάνει να ανησυχείς για εργασιακά θέματα, για κάποια πλάνα που έχεις στο μυαλό και για τη στάση κάποιων από το κοινωνικό σου περιβάλλον που σε έχουν διαβεβαιώσει για βοήθεια. Μην κουράζεσαι και μην φορτίζεσαι ψυχολογικά.
Στη Νέα Σελήνη στις 8/2 στον Υδροχόο κλείνεσαι στον εαυτό σου με σκοπό να συγκεντρωθείς και να βάλεις τις ανάγκες σου σε τάξη. Πρόσεχε την υγεία σου και ζήτα βοήθεια από το φιλικό σου περιβάλλον για να ξεκινήσεις κάτι που θέλεις πολύ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου