ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!



Με πλήθος νέων ταινιών μάς υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα. Ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, η νέα ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, καθώς και ο «Αστακός» με την σκηνοθετική υπογραφή του Γιώργου Λάνθιμου.
Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Πορφυρός Λόφος»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκιγιέρμο ντελ Τόρο με τους: Μία Γουασικόφσκα, Τζέσικα Τσάστεϊν, Τομ Χίντλεστον, Τσάρλι Χάναμ
Στη Νέα Υόρκη του 19ου αιώνα η Ίντιθ Κούσινγκ, μια νεαρή επίδοξη συγγραφέας και κληρονόμος μεγάλης περιουσίας, ερωτεύεται τον γοητευτικό Βρετανό αριστοκράτη Τόμας Σαρπ, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ μαζί με την αδελφή του. Όταν ο πατέρας Κούσινγκ ανακαλύπτει πως τα δυο αδέλφια κρύβουν ένα επικίνδυνο μυστικό, δολοφονείται και η Ίντιθ ταξιδεύει μαζί τους, ως κυρία Σαρπ πλέον, στο γοτθικό αρχοντικό τους στη βρετανική επαρχία.



«Ο Αστακός»

Ελληνοβρετανική ταινία, σκηνοθεσία Γιώργος Λάνθιμος με τους: Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ Βάις, Λεά Σεϊντού, Αγγελική Παπούλια
Σε μια μελλοντική κοινωνία, όποιος ζει μόνος μεταφέρεται σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο, όπου εντός 45 ημερών πρέπει να βρει το ταίρι του. Αν αποτύχει, μετατρέπεται σε ζώο της επιλογής του και ελευθερώνεται στο δάσος, το οποίο όμως κρύβει κι αυτό τα δικά του επικίνδυνα μυστικά.



«Επιστροφή στην Ιθάκη»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Λοράν Καντέ με τους: Χόρχε Περουγκορρία, Ίζαμπελ Σάντος, Νέστορ Χιμένεζ, Φερνάντο Ετσαβαρία
Ένα ζεστό απόγευμα, πέντε φίλοι μαζεύονται σε μια ταράτσα της Αβάνας για να γιορτάσουν την επιστροφή ενός απ’ αυτούς ύστερα από 16 χρόνια εξορίας στη Μαδρίτη.



«Παν»

Αμερικανοβρετανική ταινία, σκηνοθεσία Τζο Ράιτ με τους: Χιου Τζάκμαν, Ρούνι Μάρα, Γκάρετ Χέντλαντ, Λίβαϊ Μίλερ
Στη Βρετανία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο μικρός Πίτερ απάγεται από ιπτάμενους πειρατές και από το ορφανοτροφείο στο οποίο μεγαλώνει μεταφέρεται στη Χώρα του Ποτέ. Εκεί θα γνωρίσει τους παράξενους κατοίκους της, τον νεαρό ακόμα Χουκ και τη δυναμική Τάιγκερ Λίλι. Όμως για να ανακαλύψει το πεπρωμένο του θα πρέπει να γίνει ο ιπτάμενος Πίτερ Παν και να τα βάλει με τον αδίστακτο Μαυρογένη.



«Ακούσια»

Σουηδική ταινία, σκηνοθεσία Ρούμπεν Έστλουντ με τους: Βίλμαρ Μπιόρκμαν, Λέιφ Έντλουντ, Μαρία Λούντκβιστ
Ένας οδηγός πούλμαν, δυο έφηβες φίλες, ένας 30χρονος φαρσέρ, μια καθηγήτρια και ένας τραυματισμένος άντρας… Πέντε διαφορετικές ιστορίες, πέντε διαφορετικές ανθρώπινες αντιδράσεις.



«Ο Σεφ που Έπαιζε με τη Φωτιά»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Γουέλς με τους: Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ, Ντάνιελ Μπρουλ, Έμα Τόμσον
Διάσημος σεφ του Παρισιού, βραβευμένος με δυο αστέρια Michelin, ο Άνταμ Τζόουνς έχει πάρει την κάτω βόλτα λόγω του ανεξέλεγκτου ταπεραμέντου του και της άστατης ζωής του. Ξεκινώντας ξανά από τα χαμηλά, αναζητά στο Λονδίνο την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και να αποκτήσει το πολυπόθητο τρίτο αστέρι Michelin.



«Love»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Γκασπάρ Νοέ με τους: Καρλ Γκλάσμαν, Αομί Μουγιόκ, Κλάρα Κρίστιν
Ένας παντρεμένος άντρας με ένα παιδί δυο ετών, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα της πρώην φιλενάδας του, η οποία ανησυχεί καθώς δεν έχει νέα της εδώ και δύο μήνες. Εκείνος, γεμάτος τύψεις, αρχίζει να αναπολεί τη σχέση τους…



«Ξενοδοχείο για Τέρατα 2»

Aμερικανικό animation , σκηνοθεσία Γκέντι Ταρτακόφσκι
Ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο εγγονάκι του, τον Ντενίσεβιτς, που δεν δείχνει ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Έτσι, ενώ η Μέιβις αποφασίζει να εξετάσει το ενδεχόμενο μιας πιο φυσιολογικής ανατροφής του γιου της στον κόσμο των ανθρώπων, ο Δρακουλοπαππούς αποφασίζει να του ξυπνήσει το τερατάκι μέσα του.



«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης με τους: Χρύσα Ρώπα, Κώστα Ευρυπιώτη, Γιάννη Τσιμιτσέλη
Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Ελληνας της Πόλης), συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη, την όμορφη γειτόνισσά του Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα το γαμπρό του. Έτσι ενώ ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγο του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει την Μαρίνα, μαζί με την κόρη τους στην Πόλη με …απρόσμενα αποτελέσματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου