ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Μιλκσέικ μόκα!


Μιλκσέικ μόκα

Εύκολο, δροσερό και με τον καλύτερο συνδυασμό γεύσεων. Κακάο και καφές. Με μία λέξη μόκα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι καφέ θέλετε φίλτρου ή εσπρέσο.
Μιλκσέικ μόκα. Μία παγωμένη απόλαυση…

Υλικά:
  • 2 φλιτζάνια παγωτό βανίλια
  • 1-2 κουταλιές σούπας κακάο χωρίς ζάχαρη
  • 1/2 φλιτζάνι καφέ, διατηρημένο σε απλή ψύξη
  • προαιρετικά: 2-4 κουταλιές της σούπας χωρίς ζάχαρη γάλα καρύδας
  • προαιρετικά: σαντιγί
Εκτέλεση:
  1. Ρίχνουμε το παγωτό, την σκόνη κακάο (ξεκινώντας με 1 κουταλιά) και τον καφέ (αρχίζοντας με 1/2 φλιτζάνι) σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες και λείο. Προσθέτουμε περισσότερο καφέ ή γάλα (προαιρετικά) εάν θέλουμε.
  2. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε υλικά αν χρειάζεται, προσθέτοντας περισσότερο κακάο σε σκόνη για περισσότερη γεύση σοκολάτας, καφέ για περισσότερη γεύση καφέ ή γάλα για κρεμώδη υφή (προαιρετικό).
  3. Το χωρίζουμε μεταξύ 2 ποτηριών και γαρνίρουμε με μία μπάλα σαντιγί στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου