ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



Προβλέψεις Εβδομάδας από 6 έως 12 Σεπτεμβρίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ
Έρωτας: Επιτέλους η Αφροδίτη από τον Λέοντα, ζώδιο που σχετίζεται με τα ερωτικά σου, ξαναβρίσκει -αργά και σταθερά- το ρυθμό της καθώς επανέρχεται σε ευθεία πορεία (από την Κυριακή) με την υπόσχεση να σου προσφέρει αυτά που σου στέρησε μέχρι αυτή τη στιγμή ή να βάλει τα πράγματα σε κάποια τάξη για να.....
πάρεις αποφάσεις ή να καθορίσεις τη στάση σου στην προσωπική σου ζωή. Ο Άρης που βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον, σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ουρανό και υπόσχεται ότι το «ξαφνικό» θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για σένα! Σε κάθε περίπτωση (αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν δέχεται δύσκολες επιδράσεις) θα είσαι ευνοημένος/η στον ερωτικό τομέα είτε αποζητάς την περιπέτεια είτε τον κεραυνοβόλο έρωτα είτε τη μονιμότητα είτε το να κάνεις ενέσεις ανανέωσης στην υπάρχουσα σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα είναι όψη που εγκυμονεί κινδύνους αν δεν προσέχεις τις κινήσεις σου. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου ή κάποιο πρόβλημα σε συνεργασίες ή να αναγκαστείς να υπογράψεις κάποια σύμβαση που οι όροι της θα είναι δυσβάσταχτοι για σένα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία, ας εστιαστώ στις ανάγκες των παιδιών μου. Αν έχω καλλιτεχνικά ταλέντα, ας κάνω τις κατάλληλες κινήσεις για να τα αξιοποιήσω και να συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

ΤΑΥΡΟΣ
Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με τα ερωτικά σου και σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή εγείρει τα πάθη στην ερωτική σου ζωή με ό,τι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Από τη μια σε εξωθεί στο να κάνεις ό,τι μπορείς για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου αλλά, από την άλλη, δεν αποκλείει τις ζήλιες, τις εντάσεις, τις παθολογικές καταστάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σου, η Αφροδίτη, επανέρχεται σε ευθεία πορεία (από την Κυριακή), γεγονός που θα σε λυτρώσει από αρκετά βάρη είτε πρακτικά είτε ψυχολογικά. Σημασία έχει ότι τώρα θα είναι πιο εύκολο να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για την καριέρα σου, να μεθοδεύσεις την αύξηση του εισοδήματός σου. Ο Άρης που βρίσκεται στον Λέοντα, «διαμηνύει» ότι μάλλον θα κουραστείς πολύ καθώς θα αναγκαστείς να σηκώσεις δυσβάσταχτα βάρη τόσο οικογενειακά όσο και επαγγελματικά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στο Ζυγό να σχηματίζει σκληρή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, θα πρέπει να προσέχω κάθε μου κίνηση, να μην πω κάτι που μπορεί να προσβάλλει τους συναδέλφους μου και να μην είμαι εύθικτος/η. Επίσης ας είμαι πιο προσεκτικός/η σε θέματα υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έρωτας: Ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό, το ζώδιο που συνδέεται με τους έρωτές σου, απ' όπου σχηματίζει μία σκληρή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, η οποία προκαλεί τάσεις αδιαλλαξίας, εντάσεων και γλώσσας που "τσακίζει κόκκαλα". Καλά θα κάνεις να προσέχεις κάθε σου κίνηση γιατί –διαφορετικά- μπορεί να στεναχωρηθείς. Από την άλλη, η Αφροδίτη που θα επανέλθει σε ευθεία πορεία και ο Άρης από τον Λέοντα ενισχύουν τη φυσιολογική σου ροπή προς τα φλερτ, τις παρέες, την επικοινωνία.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τρίγωνο του Άρη και του Ουρανού είναι θετικό για να κάνεις καινούργια ραντεβού, να συζητήσεις για συνεργασίες που θα στηρίζονται σε καινοτόμες ιδέες, να κάνεις ταξίδια. Συνυπογράφει και η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον και από την Κυριακή θα είναι πλέον σε ορθή πορεία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ήλιος και ο Δίας από την Παρθένο σε εξωθούν στο να επικεντρωθείς στα του οίκου σου αλλά διευκολύνουν και τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα αν στοχεύεις σε κάτι καθοριστικό για την καριέρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρωτας: Ο Ήλιος και ο Δίας από το φιλικό για το ζώδιό σου περιβάλλον της Παρθένου, υποστηρίζουν κάπως τα αισθηματικά σου χωρίς, ωστόσο, να υπόσχονται καθοριστικής σημασίας εξελίξεις. Οι επιδράσεις τους λένε ναι στα φλερτ, την επικοινωνία, τις συζητήσεις, τις παρέες, τις εξόδους. Αξιοποίησε τις περιστάσεις προκειμένου να φορτίσεις τις μπαταρίες σου όσο μπορείς.
Καριέρα – Οικονομικά: Από την Κυριακή η Αφροδίτη θα κινείται σε ευθεία πορεία στον Λέοντα, όπου βρίσκεται και ο Άρης σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό. Φαίνεται ότι το απρόοπτο είναι υπέρ της τσέπης σου, ενώ υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα που εκκρεμούσαν εδώ και καιρό και δεν μπορούσες να τις διευθετήσεις, θα βρουν τον δρόμο της διεκπεραίωσής τους.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής από τον Ζυγό σχηματίζει μία σκληρή όψη με τον Πλούτωνα, βάζοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες στις οικογενειακές μου σχέσεις αλλά και στις επαγγελματικές, ιδιαίτερα με τους ανωτέρους μου. Ας προσέχω τις κινήσεις μου κι ας κάνω ότι μπορώ για να αποφύγω τα περιττά λόγια και τις παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ
Έρωτας: Η Αφροδίτη επανέρχεται στους ρυθμούς της καθώς από την Κυριακή αρχίζει την ευθεία πορεία της στο ζώδιό σου, γεγονός που φωτίζει με πολύ θερμά χρώματα τα αισθηματικά σου. Παράλληλα, ο Άρης που επίσης βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει ένα φαντασμαγορικό τρίγωνο με τον Ουρανό που δεν αποκλείει τις κεραυνοβόλες καταστάσεις. Γενικότερα, αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν προσβάλλεται εντελώς, έχεις στα χέρια σου και το μαχαίρι και το πεπόνι.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Δίας και ο Ήλιος βρίσκονται στην Παρθένο, το ζώδιο που συνδέεται με τα οικονομικά σου με τον Ήλιο να έχει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Φαίνεται ότι τώρα θα διαφαίνονται οι λύσεις στα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν ή, έστω, θα ξεπερνάς τις πολύ πιεστικές και αγχώδεις καταστάσεις που βίωνες μέχρι αυτή τη στιγμή. Με Αφροδίτη - Άρη στο ζώδιό σου και με την επίδραση του τριγώνου Άρη – Ουρανού, μπορεί να προκύψει μια πολύ ενδιαφέρουσα και αποδοτική συνεργασία και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα είναι λίγο επικίνδυνο γι αυτό ας προσέχω γιατί μπορεί να επέλθουν παρεξηγήσεις, κυρίως με τα αδέλφια μου, τους γείτονες, θείες και θείους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, η οποία σε «ελεύθερη μετάφραση» θα μπορούσε να αποδοθεί ως συμπαντική προτροπή απελευθέρωσης παθών με όλα τα θετικά και αρνητικά που συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Θετική είναι η επίδραση του Δία αλλά –σε κάθε περίπτωση- επειδή ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες καλά κρατεί, καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή για να κάνεις τις συζητήσεις σου, να προσπαθήσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Να προσέχεις, γιατί με το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος/η με τα λάθη που έχεις κάνει στον οικονομικό τομέα ή να προκύψουν κάποια απειλητικά οικονομικά προβλήματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα εκτονώνω το άγχος μου αν υιοθετήσω ένα πρόγραμμα άσκησης. Καλά θα κάνω να αποφύγω τις υπερβολές στη διατροφή μου.

ΖΥΓΟΣ
Έρωτας: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σου, από την Κυριακή θα επανέλθει στην ευθεία πορεία της, γεγονός που είναι αρκετό για να πανηγυρίζεις καθώς πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Πόσο μάλλον όταν αυτά συμβαίνουν στον Λέοντα, ζώδιο που «βλέπει» ευνοϊκά το δικό σου, στο οποίο κινείται και ο Άρης που σε βάζει στην πρίζα να αποζητάς τις ερωτικές περιπέτειες. Οι καλύτερες πιθανότητες ερωτικής επιτυχίας βρίσκονται στα φιλικά περιβάλλοντα.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει τετράγωνο με τον σκληρό Πλούτωνα, γεγονός που μπορεί να επιφέρει δυσάρεστες εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών και επικοινωνίας, ιδιαίτερα αν δεν προσέχεις τις λες, σε ποιον και πότε. Θετικές επιδράσεις δέχεσαι από την Αφροδίτη και τον Άρη που σου επιτρέπουν να βάλεις νέους στόχους και να οργανώσεις τις συμμαχίες που θα σου επιτρέψουν να τους υλοποιήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ευνοούνται οι συλλογικές μου δραστηριότητες. Ας εστιαστώ σε αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρωτας: Ο Ήλιος από την Παρθένο (περιβάλλον που εκτός των άλλων επηρεάζει και τους έρωτές σου) σχηματίζει όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου, τον Πλούτωνα, που σημαίνει ότι τώρα θα είναι πιο εύκολο να βρεις διεξόδους για τα πάθη σου. Εστιάσου στο πώς θα ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου και όχι στο πώς θα εκφράσεις συναισθήματα ζήλιας, ελέγχου και κτήσης στο ταίρι σου για να κερδίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα από τη συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία. Ο Δίας βρίσκεται στην Παρθένο και ενισχύει τις θετικές επιρροές. Ωστόσο, η ενεργοποίηση του Ποσειδώνα από τις διελεύσεις των τελευταίων ημερών, ενέχει το στοιχείο του κινδύνου στην περίπτωση που αφήσεις τον εαυτό σου έρμαιο της ωραιοποίησης και της αυταπάτης.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη από την Κυριακή επανέρχεται σε ευθεία πορεία στον Λέοντα, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου. Οι καθυστερήσεις, αναμονές και ανατροπές που σε ταλάνιζαν τον τελευταίο καιρό, θα εκλείπουν και τα πράγματα θα μπαίνουν στη θέση τους. Ο Άρης που βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον, «μιλάει» για κούραση, ανάληψη ευθυνών και αγγαρειών.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τετράγωνο του Πλούτωνα και του Ερμή που βρίσκεται στον Ζυγό, θα πρέπει να περιφρουρήσω τον εαυτό μου ώστε να είναι προστατευμένος από τα κακόβουλα κουτσομπολιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρωτας: Ο Ουρανός που κινείται στον Κριό, το περιβάλλον που σχετίζεται με τους έρωτές σου, σχηματίζει ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται στον Λέοντα και σε σιγοντάρουν να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου σπορ: ταξίδια, φλερτ, επαφές κλπ. Όλο αυτό συνεπικουρείται από την Αφροδίτη, η οποία θα αρχίσει και πάλι την ευθεία πορεία της γι αυτό θα είναι πιο ευνοϊκή και πιο αποτελεσματική...
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ήλιο και τον Δία στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου, θα λάμψει κάποιο φως στον συγκεκριμένο τομέα, ενώ θέματα που μέχρι τώρα εκκρεμούσαν, θα βρίσκουν σιγά-σιγά τη λύση τους. Να θυμάσαι ότι τώρα τίποτα δεν θα σου δοθεί εύκολα. Σύντομα θα περάσεις την κρίση του Κρόνου και πρέπει να είσαι έτοιμος/η για πολλή δουλειά και προσπάθεια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα ταξίδια είναι το καλύτερό μου. Επίσης θετικές εξελίξεις αναμένονται και σε θέματα σπουδών, επαφών με εξωτερικό, συνεργασιών με άτομα του εξωτερικού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον της Παρθένου απ' όπου σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σε διευκολύνει να εκτονώσεις τα πάθη σου, να μπεις στο παιχνίδι και να αναμετρηθείς με τις προκλήσεις... Ο Δίας κινείται επίσης στην Παρθένο και σε εξωθεί στο να βγεις, να διασκεδάσεις, να ταξιδέψεις, να φλερτάρεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ευθεία πορεία, γεγονός που σε διευκολύνει να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δημόσιο, διατροφές, κληρονομικά. Αν μέχρι αυτή τη στιγμή ήσουν στην αναμονή, τώρα θα πάρεις τις απαντήσεις που περίμενες. Ο Άρης που βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό μπορεί να σου επιφυλάσσει μια έκπληξη, ευχάριστη ή δυσάρεστη, ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στον Ζυγό να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αν μπορώ να αποφύγω συζητήσεις με ανωτέρους και, γενικότερα, άτομα ισχυρά στον χώρο της καριέρας μου, ας το κάνω. Ας προσπαθήσω να αποφύγω τις λεκτικές αντιπαραθέσεις γιατί μπορεί να βλάψουν την κοινωνική μου εικόνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρωτας: Πάρε μια βαθειά ανάσα για να απολαύσεις τα καλύτερα που έρχονται σε θέματα σχέσεων από την Κυριακή που η Αφροδίτη επανέρχεται σε ευθεία πορεία στον Λέοντα και, μέρα με τη μέρα, θα σου αποδίδει καρπούς για ό,τι είχες χτίσει μέχρι αυτή τη στιγμή. Παράλληλα, ο Άρης που βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον και σχηματίζει όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου, τον Ουρανό, υπόσχεται εκπλήξεις, ευχάριστες στην πλειονότητά τους, αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν βάλλεται εντελώς. Κοινώς αναμένονται καρδιοχτύπια, κεραυνοβόλες καταστάσεις, ανανεωτικές διαθέσεις, φλερτ και προτάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Δία και τον Ήλιο (Ήλιος σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα) στην Παρθένο να κινούνται στο περιβάλλον που σχετίζεται με τα οικονομικά θέματα που αφορούν σε τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, επενδύσεις, κληρονομικά, θα βρεις τις λύσεις σου σε τέτοιου είδους υποθέσεις. Επίσης με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Λέοντα αξίζει τον κόπο να στρέψεις τη δράση σου στην προσπάθεια να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες ή να ανανεώσεις τις παλιές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στον Ζυγό να σχηματίζει σκληρή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, ας φυλάω τα νώτα μου κι ας προσέχω γιατί μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις από επικοινωνιακά λάθη.

ΙΧΘΥΕΣ
Έρωτας: Ο Ήλιος και ο Δίας από την Παρθένο δηλώνουν αρωγοί σου σε θέματα σχέσεων, αλλά ο Ποσειδώνας που τελευταία έχει ενεργοποιηθεί από πολλές αστρολογικές συγκυρίες, απειλεί τη συναισθηματική σου ηρεμία σε βάθος χρόνου, ιδιαίτερα αν δεν προσέχεις και έχεις την τάση να αυταπατάσαι και να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Πολλά θέματα δουλειάς ή ρουτίνας που ήταν στον αέρα μέχρι αυτή τη στιγμή, θα βρουν τον στόχο τους με λίγη υπομονή από εδώ και μπρος καθώς η Αφροδίτη που τα μπλοκάριζε λόγω της ανάδρομης κίνησής της, επανέρχεται σε ευθεία πορεία από την Κυριακή στον Λέοντα, το περιβάλλον της καθημερινότητάς σου. Ο Άρης που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, θα σε αναγκάσει να αναλάβεις ευθύνες και αγγαρείες που είναι πιθανό να σε αγχώσουν. Ωστόσο, οι προσπάθειες αυτής της περιόδου δεν θα πάνε άκαρπες γι αυτό αξίζει να δουλέψεις σκληρά. Άλλωστε ο Κρόνος που οσονούπω θα επηρεάσει το ζώδιό σου, «μαγεύεται» μόνο από την σκληρή δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν μπορώ να αποφύγω τις υπογραφές οικονομικών διακανονισμών αυτή την εβδομάδα, ας το κάνω γιατί ο Ερμής από τον Ζυγό σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα μπορεί να με εξωθήσουν στο να αποδεχτώ πολύ δυσβάσταχτους όρους.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου