ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman: Ξεκινά μια λαμπερή σινέ-εβδομάδα!


Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman: Ξεκινά μια λαμπερή σινέ-εβδομάδα

Ταινίες για κάθε γούστο και αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες

Last Vegas

Τέσσερις 60άρηδες, κολλητοί από παιδιά, αποφασίζουν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο στο Las Vegas, για να γιορτάσουν τις τελευταίες ελεύθερες μέρες του Billy, του ορκισμένου εργένη της παρέας, που αποφάσισε να νοικοκυρευτεί. Αν και ο αυτόματος συνειρμός είναι "Hangover για 60άρηδες", αυτό που κάνει την ταινία ελκυστική είναι η απολαυστική τετράδα πρωταγωνιστών της (Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman και Kevin Kline).
Σκηνοθεσία: Jon Turteltaub
Πρωταγωνιστούν: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline


The Butler

Ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης του 'Precious' εξιστορεί τη ζωή ενός μπάτλερ (Forest Whitaker) που υπηρέτησε στο Λευκό Οίκο από το 1957 ως το 1986, για 7 διαφορετικούς προέδρους. Ο χαρακτήρας της ταινίας, που κάνει ένα πέρασμα από τα πιο σημαντικά ιστορικά γεγονότα εκείνης της περιόδου βασίζεται στον πραγματικό μπάτλερ Eugene Allen, ενώ στο φιλμ συμμετέχει και η διάσημη παρουσιάστρια και τηλεπερσόνα Oprah Winfrey, στην πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη.
Σκηνοθεσία: Lee Daniels
Πρωταγωνιστούν: Forest Whitaker, Oprah Winfrey, John Cusack, Jane Fonda




Frozen (Ψυχρά κι Ανάποδα)

Η Anna, μαζί με έναν τάρανδο, τον ιδιοκτήτη του και έναν... χιουμορίστα χιονάνθρωπο, ψάχνει να βρει τη χαμένη αδελφή της, που θα μπορέσει να εξαφανίσει τον πάγο που έχει καλύψει όλο το βασίλειο. Οι κριτικές μιλούν για την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney από την εποχή του "Lion King".
Σκηνοθεσία: Chris Buck, Jennifer Lee
Με τις φωνές των: Kristen Bell, Josh Gad, Idina Menzel, Jonathan Groff






Oh Boy

Η ηλικιακή / υπαρξιακή κρίση των 30 μέσα από τα μάτια του Niko, ο οποίος εγκαταλείπει τις σπουδές του και περιφέρεται στο Βερολίνο, προσπαθώντας να βρει τη θέση του στον κόσμο.  Η γλυκόπικρη, ασπρόμαυρη ταινία του πρωτοεμφανιζόμενου Γερμανού σκηνοθέτη Jan Ole Gerster είχε προβληθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρα, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές από το κοινό.
Σκηνοθεσία: Jan Ole Gerster
Πρωταγωνιστούν: Tom Schilling, Katharina Schüttler, Justus von Dohnányi, Andreas Schröders





Agnosia (Αγνωσία)

Η Joana Prats πάσχει από μια παράξενη νευροψυχολογική ασθένεια που δεν αφήνει το μυαλό της να ερμηνεύσει αυτά που βλέπει και ακούει. Μιας και είναι η μόνη που ξέρει ένα σκοτεινό μυστικό που άφησε πίσω του ο πατέρας της, σύντομα γίνεται το θύμα κάποιων  που προσπαθούν να της αποσπάσουν πληροφορίες εκμεταλλευόμενοι τη σύγχισή της.
Σκηνοθεσία: Eugenio Mira
Πρωταγωνιστούν: Eduardo Noriega, Félix Gómez, Bárbara Goenag






Prince Avalanche (Γελαστός Πρίγκηπας)

Δύο ασύμβατοι χαρακτήρες, ο Alvin (Paul Rudd) και ο αδελφός της κοπέλας του Lance (Emile Hirsch) περνούν ένα καλοκαίρι στο δάσος επισκευάζοντας τις γραμμές κυκλοφορίας ενός επαρχιακού δρόμου που έχει καταστραφεί από πυρκαγιά. Στην πορεία, αναπτύσσεται ανάμεσά τους μια ιδιαίτερη σχέση, αστεία, ιδιόρρυθμη αλλά ταυτόχρονα και συγκινητική.
Σκηνοθεσία: David Gordon Green
Πρωταγωνιστούν: Paul Rudd, Emile Hirsch






cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου