ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

5 grooming αποφάσεις που πρέπει να πάρεις το νέο χρόνο.

grooming-3

Καιρός να σινιαριστείς!

Έχει φτάσει η στιγμή που όλοι κάνουμε τις λίστες με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε τον καινούριο χρόνο. Μεγάλες στήλες με μεγάλες δηλώσεις. Όλα όσα είχαμε στο μυαλό μας το περασμένο διάστημα και δεν τα καταφέραμε, γίνονται
η μπαλίτσα που βάζουμε στο πόδι μας (βλέπε ισοβίτης) για να μας τραβάει τους επόμενους μήνες.
Αλήθεια, γιατί το κάνουμε αυτό στον εαυτό μας;
Γιατί βάζουμε μεγάλα εμπόδια μπροστά στα πόδια μας; Γιατί δεν παίρνουμε τη ζωή πιοανάλαφρα; Πρέπει ντε και καλά να αρχίζουμε τη νέα χρόνια με ένα βραχνά στο λαιμό μας; Μήπως πρέπει φέτος να δούμε τα πράγματα αλλιώς και να πάρουμε διαφορετικού είδους αποφάσεις;
Τι λες αν φέτος έβαζες μόνο grooming στόχους; Δεν θα ήταν υπέροχο να είσαι του χρόνου «Στολίδι από μόνος σου, πανάθεμα το μπόι σου»;
grooming, grooming αντρες, ανδρικη περιποιηση, ανδρικη περιποιηση σωματος, ξυρισμα σωματος αντρες, ξυρισμα στηθος αντρες, ξυρισμα σωματος ανδρων, ανδρικη περιποιηση ρεβεγιον

Για να δούμε πως θα τα καταφέρεις:

1. Ήρθε ο καιρός να φορέσεις εκείνη τη κρέμα προσώπου και την ξαδέρφη της, κρέμα ματιών. Δεν πονάει καθόλου, δεν σου αφαιρεί καντάρια αντρισμού και δεν σε κάνει γεραιότερο από ό,τι, ήδη, είσαι. Με μια ανάσα, άνοιξε το σωληνάριο και άπλωσε το ευεργετικό υλικό που θα ξανακάνει το πρόσωπο σου ελαστικό και φυσιολογικό. Τώρα, υποσχέσου πως αυτή τη διαδικασία θα τηνεπαναλαμβάνεις πρωί και βράδυ για ένα χρόνο. Το 2015, αν θες μπορείς να ανανεώσεις τους όρκους που έχεις δώσει με τις κρέμες σου.
2. Την μπύρα πολλοί αγάπησαν, το μπυροκοίλι ουδείς. Το ξέρω πως έχεις δεθεί συναισθηματικά με την κοιλίτσα αυτή που σου δίνει ένα προβάδισμα πάντα όταν περπατάς δίπλα-δίπλα με κάποιον, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να επιβαρύνεις άλλο την ομορφιά και την υγεία σου με πατσά που δεν είναι καν ψιλοκομμένος. Σε παρακαλώ πολύ, πάρε τα όρη και τα άγρια βουνά,ξεκίνα να περπατάς και άσε την κοιλιά να κυλίσει προς τα κάτω.
Ξέρεις πόσο όμορφα θα νιώθεις του χρόνου που δε θα μοιάζεις σε τίποτα με τον Άγιο Βασίλη;
james-bond-skyfall-daniel-craig-running
3. Πάρε ψαλιδάκι, τσιμπιδάκι, καθρεφτάκι και υποσχέσου στον εαυτό σου, ότι θα τα κουβαλάς πάντα μαζί σου μέχρι να πάρεις το κουράγιο και την απόφαση να βγάλεις τα φρύδιαζούγκλαπου σκιάζουν τα μάτια σου και ενώνονται στη μέση του μετώπου σου δημιουργώντας μια σύγχυση για το που αρχίζει το μάτι, που τελειώνει, ποια είναι μύτη και κατά που πέφτει το άνω βλέφαρο. Έλεος πια, με τα Καραμανλικά φρύδια. Ο κόσμος πάει μπροστά λεβέντη μου, οι άνθρωποι δεν μένουν πια στις σπηλιές και οι άντρες δεν κρατάνε μπεγλέρι στρίβοντας το μουστάκι.
4. Ένας ακόμα στόχος που μπορείς να βάλεις αυτόν τον χρόνο είναι να κόψεις τον μπαρμπέρη τον Μητσάρα που σου κάνει πάντα στρατιωτικό κούρεμα και να τολμήσεις να καθίσεις μπροστά σε έναν αληθινό κομμωτή ζητώντας του ένα χτένισμα αξιώσεων που θα αναδείξει την αφεντομουτσουνάρα σου. Επιπλέον, μπορείς να θέσεις ως στόχο την πύκνωση της τρίχας, ακολουθώντας μια θεραπεία με συνέπεια ή την εξαφάνιση της λιπαρότητας από το κεφάλι σου, προσπαθώντας κάθε φορά να χρησιμοποιείς το σωστό σαμπουάν για τις ανάγκες σου. Αυτά, που σου λέω είναι απλά πράγματα. Εσένα σου φαίνονται βουνό.
Αυτό να θυμάσαι και θα τα καταφέρεις.
5417404_51112-sexiest-james-bond-1
5. Τελευταίος και καλύτερος στόχος είναι το σινιάρισμα των πιθηκότριχων που έχεις αφήσει στο πρόσωπο και σώμα. Αν το 2013 δεν είχες τις πολυπόθητες κατακτήσεις με τη σοφιστικέ γενειάδα ίσως ήρθε η ώρα να δείξεις το άλλο σου πρόσωπο. Αυτό του ευαίσθητου και σοβαρού νεαρού που ξέρει τι θέλει. Για να το πετύχεις αυτό, μάλλον θα πρέπει να αποχωριστείς το μούσι και να χαρίσεις στον εαυτό σου ένα βαθύ ξύρισμα που θα αποκαλύψει το απαλό σου δέρμα.
Σύμμαχός σου θα σταθεί η Philips AquaTouch (AT890) την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και για στεγνό αλλά και υγρό ξύρισμα χάρη στο ειδικό κάλυμμα Aquatec το οποίο είναι 100% αδιάβροχο. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της, είναι οι λεπίδες Dual Precision με σχισμές και οπέςγια μακριές τρίχες και κοντά γένια αντίστοιχα. Παράλληλα προσφέρει απίστευτα λείοαποτέλεσμα και απόλυτα βαθύ ξύρισμα με το σύστημα Super Lift & Cut με το οποίο οι λεπίδεςανασηκώνουν και κόβουν τις τρίχες κάτω από το επίπεδο της επιδερμίδας.  
grooming-2

Και φτάνουμε στο ξύρισμα του δασύτριχου στέρνου σου. Ή καλύτερα, ας το θέσουμε απλά ως «ξύρισμα» και ας μη βιαστούμε να το περιορίσουμε. Γιατί αν ξεκινήσεις με το φουντωτό θάμνο που έχεις στο στέρνο σου και κάθε φορά που κάνεις μπάρμπεκιου φοβάσαι μην αρπάξει, δε θα θες να συνεχίσεις και με το πόδι που μοιάζει με γούνα βιζόν; Ή δε θα θες κάποιος να σε απαλλάξει από το μάλλινο γιλέκο που έχει βεντουζάρει στη πλάτη σου και εκτινάσσει, κάθε καλοκαίρι, στα ύψη τις θερμοκρασίες; Αγαπητέ, αν πάρεις στα χέρια σου μια συσκευήπεριποίησης σώματος, δεν θα θες να τελειώσεις πριν γίνεις κουκλάκι ζωγραφιστό.

Ποια μηχανή, όμως; 
Η Philips BODYGROOM (ΤΤ2040) με τρισδιάστατη περιστρεφόμενη κεφαλή που προσαρμόζεται σε κάθε καμπύλη του σώματός σου  για πιο βαθύ και άνετο  ξύρισμα, ενώ είναι100% αδιάβροχη για να απολαμβάνεις το τριμάρισμα μέσα στο ντους. Παράλληλα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τρίμερ που βρίσκεται στην άλλη άκρη της μηχανής, για άνετο ψαλίδισμα, επιλέγοντας ανάμεσα σε 5 διαφορετικές ρυθμίσεις μήκους.
grooming-3
Τι λες; Δεν είναι και πολύ δύσκολα τα πράγματα! Υπάρχει ελπίδα να γίνεις ένας αψεγάδιαστος τύπος; Τι; Αγχώθηκες;;; Καλά, περιορίσου στο Νο5. Εκεί, έχεις και τις μηχανές της Philips που θα κάνoυν την περισσότερη δουλειά για σένα!
philips-grooming 1



 galsnguys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου