ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Μακριά πόδια, σέξι εσώρουχα και την Taylor Swift, το Victoria's Secret Fashion Show 2013 δηλαδή

             

Φτερά, πούπουλα, δαντέλες και πέρλες, τα καλύτερα σώματα της fashion business, οι Άγγελοι της Victoria's Secret προσγειώθηκαν για μία ακόμα φορά στην πασαρέλα της λατρεμένης μάρκας εσωρούχων στο Manhattan.
Όταν πρόκειται για fashion show της Victoria's Secret ξέρεις τι να περιμένεις. Σέξι εσώρουχα συνδυασμένα με τα καλύτερα παπούτσια, όλα τα fashion trends δεμένα με τα καινούργια της σχέδια, υπερβολή στην παρουσίαση με φτερά, πούπουλα, πέτρες, πέρλες, κοσμήματα, δαντέλες, διαφάνειες, χιόνι, λάμψη και πολύ γοητεία.
Τα μοντέλα βρίσκονται στο ετήσιο show στην καλύτερη τους φόρμα και οι φωτογραφίες τους συζητιούνται για πάρα πολύ καιρό. Οι άντρες της ποθούν, οι γυναίκες εκτός από το τι νέο κυκλοφορεί σε εσώρουχα θα ήθελαν να είχαν το κορμί τους. Άλλοι πάλι μιλούν για την κιτς αισθητική και την τραβηγμένη υπερπαραγωγή...
Το Victoria's Secret Fashion Show έχει lovers και haters, αλλά ταυτόχρονα τον καλύτερο ποπό της fashion business (Izabel Goulart), το τελευταίο κορίτσι - supermodel του Leonardo DiCaprio (Toni Garrn), την αρραβωνιαστικά του Adam Levine (Behati Prinsloo) με ένα από τα 28 σετ από αγγελικά φτερά, την Lily Aldridge να παραδέχεται ότι μετά από το show επιτέλους θα φάει μία πίτσα, την πιο τυχερή από όλες Candice Swanepoel να περπατάει με το 10 εκατομμυρίων δολαρίων Fantasy Bra (το σχέδιο "The Royal" ήταν φτιαγμένο από 4.200 πολύτιμους λίθους), την Taylor Swift να τραγουδάει και να μην τα πηγαίνει άσχημα πάνω στην πασαρέλα, την Karlie Kloss την μοναδική με κοντά, συγκριτικά με τους άλλους αγγέλους μαλλιά, τις μητέρες Alessandra Ambrosio και Adriana Lima να αποδεικνύουν ότι και οι μαμάδες έχουν ψυχή.
Ό,τι κινείται στην fashion business ήταν εκεί...

Adriana Lima

Candice Swanepoel


Alessandra Ambrosio

Doutzen Kroes

Behati Prinsloo


Adriana Lima

Cara Delevingne

Izabel Goulart

Ieva Laguna

Maria Borges


Jourdan Dunn

Lindsay Ellingson


Cindy Bruna

Izabel Goulart

Karlie Kloss

Toni Garrn


Lily Aldridge

Taylor Swift


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου