ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ο Roman Polanski στήνει ένα παιχνίδι ηδονής. Θα πέσει στο "Κενό" της;


Eπτά οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν από σήμερα (14/11) στις αίθουσες, για να'χουμε να διαλέγουμε.
Τι υπάρχει ανάμεσα στον αισθησιασμό και τη διαστροφική εμμονή; (Venus in Fur). Πώς μια κλοπή μπορεί να ξυπνήσει τα πιο ζωώδη ανθρώπινα ένστικτα; (Ο Εχθρός Μου)

Venus in Fur (Η Αφροδίτη με τη Γούνα)

Την ώρα που ο ο σκηνοθέτης Τόμας, διαμαρτύρεται στο τηλέφωνο για τις ατάλαντες ηθοποιούς που είδε μετά από μια  ημέρα γεμάτη οντισιόν για το θεατρικό του, εμφανίζεται η Βάντα. Το πείσμα της τον κάνει να δεχτεί να την δει κι εκείνος μαγεύεται από την εκπληκτική μεταμόρφωση της. Όσο προχωράει η οντισιόν, ο Τόμας μεταφέρεται από την έλξη στην εμμονή, όπως την έχει φανταστεί (με τη βοήθεια του ομώνυμου θεατρικού έργου) ο σκηνοθέτης της ταινίας, Roman Polanski.
Σκηνοθεσία: Roman Polanski
Πρωταγωνιστούν: Emmanuelle Seigner, Mathieu Amalric

Η Αφροδίτη Με Τη Γούνα (Venus in Fur / La Vénus... από myfilm-gr


Lemale et ha'halal (Fill The Void, Στο Κενό Της)

Πρόκειται για την ιστορία μιας ορθόδοξης οικογένειας Χασιδιτών Εβραίων από το Τελ Αβίβ: Η 18χρονη Σίρα είναι ενθουσιασμένη που θα παντρευτεί έναν νεαρό της ίδιας ηλικίας, που είναι κι αυτός ορθόδοξος Εβραίος. Ωστόσο, πάνω στη γέννα του πρώτου της παιδιού, η 28χρονη αδελφή της, Εσθήρ, πεθαίνει. Ο θρήνος κι η οδύνη της οικογένειας αναγκάζουν τη Σίρα ν’ αναβάλει το γάμο. Εκτός αυτού, ένα κοινωνικό και θρησκευτικό έθιμο, όπου θέλει τον χήρο πατέρας του μωρού  να παντρεύεται σύντομα, όχι μόνο για να έχει σύντροφο, αλλά και για να μεγαλώσει το παιδί με μητέρα, κάνει τη γιαγιά του μωρού και μητέρα της Εσθέρ, να αντιπροτείνει να παντρευτεί την άλλη της κόρη, προκειμένου να μη χάσει από κοντά της το εγγόνι. Τη Σίρα, την ρώτησε κανείς;
Σκηνοθεσία: Rama Burshtein
Πρωταγωνιστούν: Hadas Yaron, Yiftach Klein, Irit Sheleg



How I Live Now

Στην τελευταία ταινία του Kevin McDonald, το πολεμικό δράμα “How I Live Now” παρακολουθούμε την ιστορία της Aμερικανίδας Daisy από τη στιγμή που πηγαίνει στην Βρετανική επαρχία για να ζήσει με τους συγγένεις της. Και μπορεί η προσαρμογή της στο περιβάλλον να είναι αρχικά δύσκολη, όμως ο έρωτας στο πρόσωπο του Edmund έρχεται να την διευκολύνει. Ενώ λοιπόν οι δύο πρωταγωνιστές δένονται και ερωτεύονται, έρχεται ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος να τα διαλύσει όλα(;).
Σκηνοθεσία: Kevin Macdonald
Πρωταγωνιστούν: Saoirse Ronan, Tom Holland, George MacKay

Σ' Αγαπώ (How I Live Now) - ελληνικοί υπότιτλοι... από myfilm-gr


The Enemy Within (Ο Εχθρός Μου)

Λίγες μέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Τσεμπερόπουλου, η ταινία που μοιάζει βγαλμένη απ'τη ζωή έρχεται στις ελληνικές σκοτεινές αίθουσες.
Ένας προοδευτικός, ιδεολόγος, και συνειδητοποιημένος οικογενειάρχης σοκάρεται όταν η οικογενειακή του θαλπωρή παραβιάζεται από την εισβολή μιας συμμορίας. Ενώ πρέπει να επαναφέρει την απαιτούμενη σταθερότητα στο εσωτερικό του σπιτιού του, εκείνος εναντιώνεται στη βία με ζωώδη ένστικτα και ψάχνει, με την βοήθεια ενός γείτονα, να βρει τους εισβολείς.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Τσεμπερόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Ζορμπά, Γιώργος Γάλλος

ο εχθρός μου / the enemy within - trailer από NyxtesPremieras


Emperor

Με την υπόθεση να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στα τέλη του Β’ Παγκόσμιου πολέμου, οι κριτικές για το τελικό αποτέλεσμα (και φυσικά, για τη σωστή ή όχι μεταφορά των γεγονότων) είναι ανάμεικτες. Σύμφωνα με τα βασικά της ιστορίας, αμέσως μετά την αποχώρηση των δυνάμεων της  Ιαπωνίας, δύο στρατηγοί (Tommy Lee Jones και Matthew Fox), ταξιδεύουν στην Ιαπωνία για να αποφασίσουν αν ο αυτοκράτορας Hirohito θα κρεμαστεί ως εγκληματίας πολέμου. Ένας Ιάπωνας μαθητής θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ιστορία.
Σκηνοθεσία: Peter Webber
Πρωταγωνιστούν: Matthew Fox, Colin Moy, Tommy Lee Jones

EMPEROR (Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ) - TRAILER (GREEK SUBS) από VillageGR


Free Birds

O Owen Wilson, ο Woody Harrelson και η Amy Poehler δανείζουν τις φωνές τους σε μια νέα κωμωδία κινουμένων σχεδίων,  με θέμα δύο... γαλοπούλες που ταξιδεύουν στο χρόνο, για να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας και να βεβαιωθούν πως η γαλοπούλα θα αφαιρεθεί μια και καλή από το μενού του δείπνου για τον εορτασμό της Ημέρας των Ευχαριστιών.
Σκηνοθεσία:  Jimmy Hayward
Με τις φωνές των:  Woody Harrelson, Owen Wilson, Dan Fogler

Free Birds - trailer μεταγλωττισμένο στα... από myfilm-gr


The Dragonphoenix Chronicles: Indomitable (Ο Αδάμαστος: Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα)

Η πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας που κατάφερε να κόψει πάνω από 1.000 εισιτήρια στις 2 προβολές της στις Νύχτες Πρεμιέρας του σκηνοθέτη Θάνου Κερμίτση, ενός κινηματογραφιστή που έχει βραβευτεί για τις μικρού μήκους ταινίες του, αφορά την προσπάθεια ενός σκλάβου να αποδράσει, πιάνοντας ως όμηρο την κόρη του στρατηγού, προκειμένου να καταφέρει να φτάσει στην πατρίδα του, ελεύθερος.
Σκηνοθεσία: Θάνος Κερμίτσης
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Ρουμπούλιας, Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Γεωργία Γιαννακούδη

Αδάμαστος - Indomitable official trailer από FilmBoy-gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου