ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΣΕΞ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΣΕΞ

Εντάξει, έχει συμβεί στους περισσότερους ανθρώπους και το πιθανότερο είναι και να ξανασυμβεί εδώ που τα λέμε, γιατί δεν ξέρω τι γίνεται ρε παιδάκι μου -δηλαδή ξέρω, αλλά έτσι λέω στον Τάκη-, αλλά(!) η κατανάλωση αλκοόλ αμέσως μας βάζει σε μια….άλλη κατάσταση με αποτέλεσμα τη γνωστή και αγαπημένη, κάπου αν θες, ατάκα-κλισέ της επόμενης μέρας «είχα πιει, δεν ήξερα τι έκανα».
Κι ενώ ο φίλος επιστήμων, λες και δεν ξέραμε τι γίνεται από μόνες μας και χρειαζόμασταν τη γνώμη του επί του θέματος, επιμένει και υποστηρίζει με έρευνες ότι το αλκοόλ και η λίμπιντο είναι πολύ αγαπημένες φιλενάδες, γιατί με το αλκοόλ χαλαρώνουμε, γινόμαστε πιο τολμηροί, δοκιμάζουμε νέα πράγματα και άρα- για να μην μακρηγορούμε- αυξάνονται οι επιδόσεις μας! Εκτός, όμως, από αυτή τη θετική πλευρά, καλά θα κάνεις να έχεις στο μυαλό σου και ένα –δυο πραγματάκια ακόμη:
Να είσαι έτοιμη να χειριστείς «ευαίσθητα» θέματα…
Η αλήθεια είναι ότι το μεθυσμένο σεξ μπορεί να κρύβει και κάποιες απογοητεύσεις αφού όσο πιο μεθυσμένος είναι ένας άντρας, τόσο μεγαλύτερο πρόβλημα έχει με το να διατηρήσει τη στύση του, ανεξάρτητα με το πόσο σε θέλει…Καλό είναι να είσαι έτοιμη να χειριστείς ευγενικά και διακριτικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ειδικά αν πρόκειται για το μόνιμο σύντροφο σου. Το βασικότερο είναι να μην τον αγχώνεις και πού ξέρεις; Μπορεί το επόμενο πρωί να είσαι πιο τυχερή! 
Μην παθαίνεις εμμονή με το να έχεις οργασμό. 
Αμ, τι νόμιζες; Ότι το αλκοόλ επηρεάζει μόνο εκείνον; Χρυσή μου γυναίκα, εδώ είναι δύσκολο-ειδικά αν το σκέφτεσαι συνέχεια εκείνη την ώρα- να έχεις οργασμό τις καλές μέρες, δεν θα είναι σε αυτήν την περίπτωση; Το θέμα είναι να αφεθείς, να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις….Αν είναι να έρθει, θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει! Τουλάχιστον να έχεις περάσει ωραία κατά τη διάρκεια, μην είσαι κορόιδο! 
Σιγουρέψου ότι θέλεις ό,τι γίνεται!
Εντάξει, ναι, το αλκοόλ σε βοηθά πολύ και μάλιστα άμεσα να νιώσεις πιο απελευθερωμένη στο σεξ, να ξεχάσεις τα κολλήματα και τα κόμπλεξ σου για το πώς είσαι και πώς του φαίνεσαι, να μειωθούν οι αναστολές σου, να πειραματιστείς χωρίς ενοχές και ταμπού, να κάνεις πραγματικότητα τις πιο τρελές σου φαντασιώσεις …. Αλλά (!) την ίδια ώρα σε οδηγεί σε μια σωματική και συναισθηματική « αστάθεια» που μπορεί να σε οδηγήσει στο να κάνεις πράγματα είτε επειδή θέλεις μόνο και μόνο να ευχαριστήσεις εκείνον, είτε επειδή δεν έχεις αρκετή αντοχή για να αντισταθείς. Είναι πολύ προτιμότερο να σταματήσεις ακόμα και απότομα ή άγαρμπα κάτι που δεν σε κάνει να νιώθεις άνετα, παρά να συναινέσεις αναγκαστικά και να το μετανιώνεις αμέσως μόλις ξενερώσεις! 
Μην ξεχνάς το σημαντικότερο!!!! 
Όσο μεθυσμένη και αν είσαι, πρέπει να μην ξεχάσεις και να μην παραλείπεις το πιο σημαντικό από όλα: να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό, ειδικά αν δεν γνωρίζεστε καλά ή αν είσαι και εκείνος μεθυσμένος. 
Άσε τις τύψεις κάτω! 
Είναι αλήθεια ότι όταν είσαι μεθυσμένη λες και κάνεις πράγματα που κανονικά – υπό νηφάλιες συνθήκες δηλαδή –δεν θα τα έλεγες και δεν θα τα έκανες ποτέ, αλλά (!) αυτό δεν είναι το ωραίο; Εφόσον δεν έχεις προσβάλει και δεν έχεις στεναχωρήσει κάποιον με τη συμπεριφορά σου χωρίς να το καταλάβεις, δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας λόγος να ανησυχείς μήπως σε κακοχαρακτηρίσουν, να φορτώνεσαι με ενοχές και τελικά να σου το «βγάζεις ξινό»! 
Σουλουπώσου και πήγαινε παρακάτω!
Το επόμενο πρωί είναι α-πα-ραί-τη-το να κάνεις ένα μπάνιο, να πλύνεις τα δόντια σου (ακόμα και αν δεν έχεις οδοντόβουρτσα, καν ’το με το δάχτυλο σου ), να ανανεώσεις τα ρούχα σου, το μακιγιάζ, το αποσμητικό, το άρωμα σου…. και γενικά ρε παιδί μου κάνε ένα ρεκτιφιέ να συνέλθεις! Ένα μικρό κόλπο είναι να φροντίσεις να έχεις ένα μικρό νεσεσέρ με τα απαραίτητα πάντοτε μαζί σου! Για σκέψου το πολύ σοβαρά, γιατί αλλιώς σε βλέπω να πηγαίνεις ακόμα και στο γραφείο καμιά μέρα εντελώς χάλια! Δεν είμαστε για τέτοια τώρα, είμαστε;
Εγώ, φίλη μου, στα είπα, σε προειδοποίησα και κάνε ό,τι νομίζεις! Για να μην λες μετά ότι δεν στα είπα δηλαδή, όχι τίποτα άλλο….


marymary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου