Υλικά
2 φύλλα γαλλικής σφολιάτας
600 ml (3¼ φλιτζ. τσαγιού) νερό
300 ml (1¾ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
1 φάκελος πουρές πατάτας
100 γρ. (1 μεγάλο) κρεμμύδι καθαρισμένο
100 γρ. ψιλοκομμένο μπέικον
2 αυγά
200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση
Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο. Παρασκευάζετε τον πουρέ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και προσθέτετε το μπέικον ψιλοκομμένο, το σοταρισμένο κρεμμύδι, τη γραβιέρα, τη φρυγανιά και το 1 αυγό και ανακατεύετε καλά. Ανοίγετε τα φύλλα, τοποθετείτε το μίγμα και φτιάχνετε 2 ρολά. Αλείφετε την πάνω επιφάνεια με αυγό και ψήνετε στον φούρνο στους 200°C για μισή ώρα περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου