ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Σοκολατένιο υποβρύχιο βανίλια!



Όταν η γλυκιά κουταλιά του αγαπημένου μας παραδοσιακού υποβρυχίου μπορεί να συνδυαστεί με την σοκολάτα ,τότε είναι απλά ένας αξεπέραστος πειρασμός για τον ουρανίσκο μας! Και αν φυσικά η βανίλια υποβρύχιο είναι παρασκευασμένη από τα χεράκια μας τότε ο πειρασμός μας γίνετε ανεπανάληπτος! 





Συστατικά
30 γρ σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
1 μπουκάλι νερό με ανθρακικό (330 ml περίπου)

Θα χρειασθούμε επιπλέον : Κατσαρολάκι, λεκάνη, μαρίζ, κουταλάκια του γλυκού.







Οδηγίες

Τοποθετούμε το υποβρύχιο βανίλια σε Μπεν-Μαρί και το ζεσταίνουμε μέχρι να γίνει πιο ρευστό από την αρχική του υφή.

Προσθέτουμε την μαύρη σοκολάτα λιωμένη και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως τα δυο υλικά.

Το αφήνουμε για 10 λεπτά να σταθεροποιηθεί και να πήξει.

Τέλος γεμίζουμε τα κουταλάκια του γλυκού με το υποβρύχιο σοκολάτας και λίγο πριν να τα σερβίρουμε τα βουτάμε μέσα στο ποτήρι με το κρύο ανθρακούχο νερό.

Συνοδευτικά μπορούμε να τα σερβίρουμε με ζαχαρωμένα φρούτα της αρεσκείας μας τα οποία τα τοποθετούμε και αυτά αρχικά εάν θέλουμε μέσα στο ανθρακούχο νερό και στη συνέχεια βουτάμε και το υποβρύχιο σοκολάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου