Όταν η γλυκιά κουταλιά του αγαπημένου μας παραδοσιακού υποβρυχίου μπορεί να συνδυαστεί με την σοκολάτα ,τότε είναι απλά ένας αξεπέραστος πειρασμός για τον ουρανίσκο μας! Και αν φυσικά η βανίλια υποβρύχιο είναι παρασκευασμένη από τα χεράκια μας τότε ο πειρασμός μας γίνετε ανεπανάληπτος!
Συστατικά
30 γρ σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
1 μπουκάλι νερό με ανθρακικό (330 ml περίπου)
Θα χρειασθούμε επιπλέον : Κατσαρολάκι, λεκάνη, μαρίζ, κουταλάκια του γλυκού.
Οδηγίες
Τοποθετούμε το υποβρύχιο βανίλια σε Μπεν-Μαρί και το ζεσταίνουμε μέχρι να γίνει πιο ρευστό από την αρχική του υφή.
Προσθέτουμε την μαύρη σοκολάτα λιωμένη και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως τα δυο υλικά.
Το αφήνουμε για 10 λεπτά να σταθεροποιηθεί και να πήξει.
Τέλος γεμίζουμε τα κουταλάκια του γλυκού με το υποβρύχιο σοκολάτας και λίγο πριν να τα σερβίρουμε τα βουτάμε μέσα στο ποτήρι με το κρύο ανθρακούχο νερό.
Συνοδευτικά μπορούμε να τα σερβίρουμε με ζαχαρωμένα φρούτα της αρεσκείας μας τα οποία τα τοποθετούμε και αυτά αρχικά εάν θέλουμε μέσα στο ανθρακούχο νερό και στη συνέχεια βουτάμε και το υποβρύχιο σοκολάτας.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου