ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ποντάρισμα στα μπαράζ τα ευρώ στην τσέπη μας !!!!!


Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με αυτές που ξεχωρίζουν να είναι από τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Ρουμανία στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα ακολουθήσει για ακόμη μία φορά το στυλ παιχνιδιού το οποίο την έφερε μέχρι εδώ. Ποιο είναι αυτό; Η σωστή αμυντική λειτουργία, το σφιχτό κέντρο, αλλά και οι αντεπιθέσεις. Οι Ρουμάνοι είναι καλή και υπολογίσιμη ομάδα, ωστόσο πιστεύω ότι η εθνική μας, θα κάνει σωστή δουλειά στην άμυνα και θα πάρει το παιχνίδι ακόμη και με… μισό μηδέν.
Σε άλλες αναμετρήσεις της βραδιάς, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Σουηδία. Οι χαμηλές τιμές το άσου δεν δείχνουν την πραγματική εικόνα των δύο ομάδων, καθώς ο Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς και η παρέα του, είναι ένα πολύ επικίνδυνο σύνολο, το οποίο μπορεί να σου κάνει τη ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις. Θα αποφύγω να επιλέξω κάποιο σημείο, μιας και η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε. Το ποντάρισμά μου θα είναι στα 2-3 τέρματα, σύνολο τερμάτων που επιβεβαιώνουν οι Πορτογάλοι αρκετά συχνά τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.
Οι Ισλανδοί δίνουν ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας τους απέναντι στην Κροατία, καθώς αν περάσουν στα τελικά του Μουντιάλ, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνουν κάτι παρόμοιο, ωστόσο δεν παύουν να έχουν προβλήματα τραυματισμών, τα οποία ίσως τους κοστίσουν. Οι Κροάτες είναι πιο ποιοτική, αλλά και πιο έμπειρη ομάδα, με το καλοπληρωμένο διπλό να θέλγει.


gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου