ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Στοιχηματίζοντας πορτοκαλί... σημεία!

Πορτοκαλί... σημεία!

Mεγάλο ενδιαφέρον
Στη Ρωσία η Λοκομοτίβ Κούμπαν υποδέχεται τη Λαμποράλ Κούτσα. Πρόκειται για ομάδες με εντελώς διαφορετική ψυχολογία, καθώς οι γηπεδούχοι έρχονται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ οι Βάσκοι δεν τα κατάφεραν στο "σπίτι" τους κόντρα στον Ερ. Αστέρα. Σαν υλικό η Λοκομοτίβ υπερτερεί της ομάδας του Σκαριόλο, η οποία εκτός των άλλων έχει και πολλά προβλήματα απουσιών, με πιο πρόσφατο αυτό του Γάλλου γκαρντ Κοζέρ. Ο άσος στο 1.35 είναι δίκαιος και παράλληλα κρατάμε το over 147.5 με βάση τον τρόπο παιχνιδιού της Λαμποράλ Κούτσα αλλά και τα πολλά τρίποντα της Λοκομοτίβ Κούμπαν.
Κρατάμε και τον άσο της Ζαλγκίρις Κάουνας κόντρα στη Μπάμπεργκ. Οι Γερμανοί έχουν ξεκινήσει καλά, ωστόσο, στην ήττα από το Μιλάνο έβγαλαν τις αδυναμίες τους. Σήμερα αγωνίζονται σε μια δύσκολη έδρα και η εμπειρία της... παρέας του Γιασικεβίτσιους μπορεί να πληρώσει τον άσο στο 1.40.
Στο ματς του Παναθηναϊκού στο Ισραήλ θα ποντάρουμε στο over 148.5. Το έργο των "πράσινων" αναμένεται δύσκολο, καθώς εκτός από τη δυνατή έδρα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι και σε πολύ κατάσταση, αφού έρχονται από δύο μεγάλα διπλά. Είναι δεδομένο πως η ομάδα του Μπλατ θα βάλει δύσκολα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, δεν αποκλείουμε, όμως, σήμερα να υπάρξει αντίδραση από τους φιλοξενούμενους μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις και κρατάμε το over περιμένοντας και οι δύο ομάδες να πλησιάσουν τους 75 πόντους.
Συνέχεια στο Βελιγράδι και στον άσο του Ερ. Αστέρα. Η αλήθεια πως περιμέναμε τους Σέρβους πολύ δυνατούς εντός έδρας (όπως φάνηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό) αλλά το διπλό στη Χώρα των Βάσκων μας έκανε πολύ θετική εντύπωση. Σήμερα κρατάμε τον άσο στο 1.40, καθώς η Λιέτουβος Ρίτας ποιοτικά δεν υπερτερεί των Σέρβων που μπορούν με τη δύναμη της έδρας να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.
Κλείνουμε με το διπλό της Μπάγερν στην Πόλη. Οι Βαυαροί έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις έως τώρα, έχουν ποιότητα και βάθος στο ρόστερ τους και σήμερα είναι σε θέση να εκμεταλευτούν τα πολλά προβλήματα της Γαλατά. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι Τζαγουάι, Ντάντλεϊ, Μαρκοϊσβίλι και Γκόρντον. Και αν για τη θέση του πρώτου αποκτήθηκε ο Μενσά-Μπονσού, οι τραυματισμοί των Ντάντλεϊ και Γκόρντον ήταν απρόσμενοι και επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τη Γαλατά. Σίγουρα πρόκειται για μια δύσκολη έδρα, σήμερα, όμως, είναι η ευκαιρία της Μπάγερν για το διπλό...
Μονό αποδεκτό
Γαλατάσαραϊ - Mπάγερν Μονάχου: 2 (2.00)

Τριάδα
Λοκομοτίβ Κούμπαν - Λαμποράλ Κούτσα: 1 (1.35)
Ζαλγκίρις – Μπάμπεργκ: 1 (1.40)
Ερ. Αστέρας - Λιέτουβος Ρίτας: 1 (1.40)

Δυάδα
Λοκομοτίβ Κούμπαν - Λαμποράλ Κούτσα: Over 147.5 (1.90)
Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Over 148.5 (1.90)



Του Φάνη Παναγιώτου από το betplayergr.com



gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου