ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Με τα Μάτια Ανοιχτά (A Peine J`Ouvre les Yeux)!


Αποτέλεσμα εικόνας για A Peine J`Ouvre les Yeux

Τύνιδα, Καλοκαίρι του 2010, λίγους μήνες πριν την επανάσταση. Η 18χρονη Φαρά μόλις αποφοίτησε και η οικογένεια της ήδη τη βλέπει ως μια γιατρό. Αλλά η κοπέλα δεν σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο. Τότε, γίνεται .....
..... μέλος σε μια πολιτικοποιημένη ροκ μπάντα. Έχει το πάθος για ζωή, μεθάει, ανακαλύπτει τον έρωτα και την πόλη της καταμεσής τη νύχτα, κι όλα αυτά ενάντια στη θέληση της μητέρας της, της Χαβέτ, που γνωρίζει ότι η Τυνησία είναι περισσότερο επικίνδυνη από ό,τι πιστεύει η κόρη της.

Δραματική | 102'
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 19 Ιαν 2017
Διανομή: One from the Heart
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Αραβικά - Γαλλικά


Αποτέλεσμα εικόνας για A Peine J`Ouvre les Yeux
Συντελεστές :
Baya Medhaffer Ηθοποιός ....Farah Hallel
  Ghalia Benali Ηθοποιός ....Hayet Hallel
  Montassar Ayari Ηθοποιός ....Bohrene
  Lassaad Jamoussi Ηθοποιός ....Mahmoud Hallel
  Aymen Omrani Ηθοποιός ....Ali
Leyla Bouzid Σκηνοθετης
Leyla Bouzid Σεναριογράφος
  Marie-Sophie Chambon Σεναριογράφος



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου