ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αποτρίχωση με κλωστή!


Αποτέλεσμα εικόνας για αποτρίχωση με κλωστή

Αντιαισθητικό και ενοχλητικό πρόβλημα για όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας οι λίγες τρίχες στο πρόσωπο και το σώμα. Μάλιστα όσο αυξάνεται η ηλικία και οι γυναίκες έχουν περάσει στην περίοδο της εμμηνόπαυσης, το φαινόμενο εμφανίζεται ακόμα και στις γυναίκες που δεν είχαν πότε τέτοιο πρόβλημα.Η πιο φθηνή και η πιο αποτελεσματική λύση είναι η αποτρίχωση με κλωστή.....

Χρησιμοποιείται ένα βαμβακερό νήμα, το οποίο αναδιπλώνεται πάνω στο δέρμα δημιουργώντας μια μικρή θηλιά που εγκλωβίζει τις τρίχες και τις αφαιρεί από τη ρίζα τους.
Η μέθοδος εφαρμόζεται σε εξειδικευμένο επαγγελματικό χώρο από ειδικό αισθητικό, αλλά πολλές γυναίκες έχουν μάθει πια να κάνουν την αποτρίχωση με κλωστή μόνες τους.
Το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι η τρίχα αποσπάται από τη ρίζα και όταν ξαναβγαίνει είναι πιο λεπτή και πιο απαλή.
Στις ευαίσθητες επιδερμίδες μπορεί να προκαλέσει ελαφρύ πρήξιμο μετά τη διαδικασία.
Η αποτρίχωση με κλωστή έχει μεγαλύτερη διάρκεια από κάθε άλλο είδος ημι-μόνιμης αποτρίχωσης, από 2 εβδομάδες έως 1 μήνα.
Η διαδικασία της αποτρίχωσης με κλωστή
• Καθαρίστε την περιοχή που θα αποτριχώσετε με λοσιόν ή οινόπνευμα.
• Πάρτε μία κλωστή ραπτικής, όχι συνθετική γιατί πονάει και κόψτε ένα κομμάτι, τόσο ώστε να τυλίγεται 3 φορές γύρω από την ανοιχτή παλάμη σας.
• Στη συνέχεια ενώστε τις 2 άκρες της κλωστής με έναν κόμπο.
klvsth
• Κρατήστε την κλωστή ανοιχτή και τεντωμένη με τα δύο σας χέρια.
• Κάντε 4 κύκλους με το ένα σας χέρι ώστε η κλωστή ανάμεσα από τα χέρια σας να πάρει τη μορφή χιαστή. Ο κόμπος πρέπει να βρίσκεται πάντα σε ένα από τα δύο χέρια σας και όχι στη μέση, κοντά στη χιαστή.
• Με το άνοιγμα των δακτύλων σας εναλλάξ μεταφέρετε το 'χιαστή' της κλωστής μία δεξιά και μία αριστερά. Αυτές είναι οι κινήσεις που θα κάνετε όταν τοποθετήσετε την κλωστή στην τρίχα.
• Οι τρίχες παγιδεύονται μέσα στον 'χιαστή' και στη συνέχεια φεύγουν, όταν εσείς ανοίγετε τα δάχτυλά σας για να τον μετακινήσετε δεξιά ή αριστερά.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου