ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Η επιστήμη μας παρουσιάζει τον ιδανικό άντρα!


Μας έχει παρουσιάσει τόσα πολλά και τώρα η καλή μας η επιστήμη θέλεις να μας πει πως είναι ο ιδανικός άντρας!Σύμφωνα ....
..... με έρευνα που έγινε στο κέντρο ψυχολογίας της Νέας Υόρκης οι άντρες που θα σταθούν δίπλα στις γυναίκες και θα τις κάνουν χαρούμενες και περήφανες πρέπει να έχουν κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά. Δεν θα μιλήσουμε για ομορφιά, κοιλιακούς και στιλ, αλλά για προσωπικότητα και συνήθειες. Για αυτό δώσε βάση στα αποτελέσματα της έρευνας και δες αν ο άντρας που έχεις δίπλα σου έχει κάποια από τα παρακάτω στοιχεία!


Ο ιδανικός άντρας:

Πρέπει να δείχνει τα συναισθήματα του και να μην φοβάται να τα εκφράσει στη σύντροφο του
Δεν πρέπει να είναι εθισμένος στα social media και μάλιστα καλό θα ήταν να τα χρησιμοποιεί μόνο για επαγγελματικούς λόγους
Να κάνει sexting. Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας οπότε η επιστήμη θεωρεί ότι ο καλός σου πρέπει να σου στέλνει σεξουαλικά μηνύματα, ακόμα κι όταν είσαι στη δουλειά. Πολύ ενδιαφέρον 
Να φροντίζει να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί σου κάθε ημέρα. Κάτι φυσικά που πρέπει να κάνεις κι εσύ. Έχουμε πει ότι η ευθύνη της σχέσης πέφτει και στους δυο με το ίδιο ποσοστό.
Να είναι αλτρουιστής
Να μην περιμένει την επέτειο για να σου πει έναν καλό λόγο, αλλά που και που να σου λέει πόσο ωραία είσαι.
Οκ, θα μας πεις ότι όλα αυτά τα ήξερες… Ναι, αλλά μέχρι τώρα ήταν απλά κάποια θέλω! Τώρα τα κατοχύρωσε και η επιστήμη γι’ αυτό βγες έξω, αναζήτησε αυτόν τον άντρα και ίσως κάθε ημέρα μαζί του να είναι γιορτή.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου