ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Complete Unknown !

Όταν ο Τομ και η σύζυγος του διοργανώνουν ένα τραπέζι για να γιορτάσουν τα γενέθλια του, ένας από τους καλεσμένους φέρνει μαζί του τη νέα του φίλη, την Άλις. Ο Τομ είναι πεπεισμένος ότι ......
...... τη γνωρίζει, αλλά αυτή αρνείται κάτι τέτοιο. Όταν αυτή αποχωρεί βιαστικά, ο Τομ αποφασίζει να την ακολουθήσει μέσα στη νύχτα. Μέσα στην ανωνυμία της μεγάλης πόλης, οι δύο αυτοί άνθρωποι θα περάσουν μια μικρή οδύσσεια, ο ένας στην ανάγκη του να αλλάξει τη ζωή του και η άλλη υπό την απορία του πώς θα μπορέσει να σταματήσει να την αλλάζει.
Αποτέλεσμα εικόνας για complete unknown
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 27 Οκτ 2016
Διανομή: Σπέντζος
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Αγγλικά
Δραματικό Θρίλερ | 90' |
Αποτέλεσμα εικόνας για complete unknown
- Συντελεστές :
Rachel Weisz Ηθοποιός ....Alice Manning
Michael Shannon Ηθοποιός ....Tom
Kathy Bates Ηθοποιός ....Nina
Danny Glover Ηθοποιός ....Roger
Condola Rashad Ηθοποιός ....Sharon
Joshua Marston Σκηνοθετης
Joshua Marston Σεναριογράφος
Julian Sheppard Σεναριογράφος





Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου