ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Μια ακόμη μεταφορά ενός βιβλίου του Νταν Μπράουν κάνει πρεμιέρα σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες, και πάλι με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...


«Inferno»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ με τους: Τομ Χανκς,Φελίσιτι Τζόουνς, Ομάρ Σι, Ιρφάν Καν, Σίντσε Μπάμπετ Κνούτσεν
Ο καθηγητής Λάνγκτον ξυπνά τραυματισμένος και με μερική αμνησία σε ένα νοσοκομείο της Φλωρεντίας. Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του τρέπεται σε φυγή με τη νεαρή γιατρό της βάρδιας, η οποία θα τον βοηθήσει να αποκωδικοποιήσει μια συνωμοσία που απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας.



«Η Αποφοίτηση»

Ρουμάνικη ταινία, σκηνοθεσία Κριστιάν Μουνγκίου με τους: Άντριαν Τιτιένι, Μαρία - Βικτόρια Ντράγκους, Λία Μπούγκναρ
Η κόρη ενός επαρχιακού γιατρού που είναι έτοιμη να αποφοιτήσει και να συνεχίσει τις σπουδές της στο εξωτερικό δέχεται επίθεση λίγο πριν από τις εύκολες, αλλά κρίσιμες τελικές εξετάσεις. Αποφασισμένος να τη βοηθήσει με κάθε τρόπο, ο πατέρας της έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά από επώδυνα ηθικά διλήμματα.




«The Beatles: Eight Days a Week»

Aμερικανικό ντοκιμαντέρ, σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ
Η ιστορία των Beatles μέσα από τις συναυλίες τους κατά την περίοδο 1963-66.



«Το Πρώτο Ραντεβού»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Τέιν με τους: Τίκα Σάμπτερ,Πάρκερ Σόγιερς
Το καλοκαίρι του 1989 ο νεαρός νομικός σύμβουλος Μπαράκ Ομπάμα κλείνει ένα επαγγελματικό ραντεβού με τη συνάδελφό του δικηγόρο Μισέλ Ρόμπινσον. Το μελλοντικό προεδρικό ζευγάρι θα περάσει μια ημέρα μαζί, η οποία ξεκινάει από μια έκθεση τέχνης και τελειώνει με την προβολή του «Κάνε το Σωστό» του Σπάικ Λι.



«Η Υπηρέτρια»

Νοτιοκορεάτικη ταινία, σκηνοθεσία Παρκ Τσαν-Γουκ με τους: Κιμ Μιν-Χι,Κιμ Τάε-Ρι, Χα Τζουνγκ-Γου
Στην υπό ιαπωνική κατοχή Κορέα της δεκαετίας του 1930 μια νεαρή κοπέλα προσλαμβάνεται ως υπηρέτρια μια πλούσιας κληρονόμου. Στην πραγματικότητα όμως έχει στήσει μια σατανική πλεκτάνη μαζί με έναν επιδέξιο και γοητευτικό απατεώνα.



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου