ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!


Μια πλούσια κινηματογραφικά εβδομάδα ξεκινά σήμερα με νέες ταινίες μεγάλων σκηνοθετών: Αλμοδόβαρ, Οζόν και Ζανγκ Γιμού. Μια περιπέτεια με τον Μπεν Άφλεκ και μια ταινία φαντασίας της Disney κάνουν ακόμη πρεμιέρα σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Julieta»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Πέδρο Αλμοδόβαρ με τους: Ρόσι ντε Πάλμα, Έμα Σουάρες, Αδριάνα Ουγάρτε, Ντανιέλ Γκράο
Μια τυχαία συνάντηση αλλάζει ξαφνικά τα σχέδια της Χουλιέτα για μετακόμιση από τη Μαδρίτη στη Λισαβόνα. Αποφασίζει να μείνει στην ισπανική πρωτεύουσα, περιμένοντας νέα από την κόρη της, την οποία έχει να δει 12 χρόνια.



«Ο Λογιστής»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκάβιν Ο'Κόνορ με τους: Μπεν Άφλεκ,Άννα Κέντρικ, Τζέι Κέι Σίμονς, Τζον Λίθγκοου
Ο Κρίστιαν Γουλφ είναι ένας λαμπρός μαθηματικός που πάσχει από Σύνδρομο Άσπεργκερ. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα λογιστικό γραφείο, «καθαρίζει» τα οικονομικά προβλήματα διαφόρων διεθνών εγκληματικών οργανώσεων. Κι ενώ η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος σφίγγει τον κλοιό γύρω του, εκείνος αναλαμβάνει μια νόμιμη, φαινομενικά αθώα δουλειά σε εταιρεία ρομποτικής.



«Ouija: Η Πηγή του Κακού»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάικ Φλάναγκαν με τους: Χένρι Τόμας,Ελίζαμπεθ Ρίζερ, Άναλιζ Μπάσο, Λούλου Γουίλσον
Στο Λος Άντζελες του 1967 μια χήρα πραγματοποιεί με τη βοήθεια των δύο κοριτσιών της πνευματιστικές συνεδρίες. Ένας πίνακας ouija όμως θα μετατρέψει αυτές τις αθώες απάτες σε πραγματικό εφιάλτη…


«Σχολικά Γυμνάσια»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στιβ Καρ με τους: Λόρεν Γκράχαμ,Γκρίφιν Γκλουκ, Αλέξα Νάισενσον
Ο Ρέιφ είναι ένα παιδί με έφεση στο σκιτσάρισμα, αλλά όχι στην εφαρμογή των αυστηρών σχολικών κανόνων. Ο Ρέιφ και ο καλύτερός του φίλος καταστρώνουν ένα σχέδιο για να πατήσουν κάθε κανόνα που εφαρμόζει ο καταπιεστικός διευθυντής.



«Η Μεγάλη Επιστροφή»

Κινέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ζανγκ Γιμού με τους: Γκονγκ Λι, Τσεν Νταομίνγκ, Ζανγκ Χουιβέν
Ο Λου είναι ένας καθηγητής ο οποίος συλλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης. Όταν επιστρέφει στο σπίτι έπειτα από χρόνια, ανακαλύπτει πως η γυναίκα του έχει αμνησία. Κι ενώ εκείνη δεν τον αναγνωρίζει και περιμένει τον άντρα της να γυρίσει, αυτός είναι αποφασισμένος να την κάνει να θυμηθεί.



«Belgica»

Βέλγικη ταινία, σκηνοθεσία Φέλιξ Βαν Γκρόνινγκεν με τους: Στεφ Άερτς,Τομ Βερμέιρ, Στεφάαν ντε Γουίντερ
Ο Τζο είναι ο ιδιοκτήτης του μπαρ «Belgica» και μικρός αδερφός του Φρανκ, ενός οικογενειάρχη με μποέμικες ανησυχίες. Οι δυο τους συνεργάζονται και γίνονται το χρυσό δίδυμο της νυχτερινής ζωής της πόλης, ένα success story που δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ…



«Frantz»

Γαλλο-γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Φρανσουά Οζόν με τους: Πιέρ Νινέ,Πόλα Μπέερ, Ερνστ Στέτζνερ
Το 1919, σε μια επαρχιακή γερμανική πόλη, η Άννα επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο του αρραβωνιαστικού της Φραντς, ο οποίος σκοτώθηκε στη Γαλλία στον Μεγάλο Πόλεμο που μόλις τελείωσε. Τον τάφο όμως επισκέπτεται κι ένας μυστηριώδης Γάλλος, ο οποίος συστήνεται ως φίλος και παλιός συμφοιτητής του Φραντς.



«Ο Πιτ και ο Δράκος του»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λόουερι με τους: Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Όουκς Φέγκλεϊ
Ο Πιτ είναι ένα μυστηριώδες δεκάχρονο που μεγαλώνει μόνο του στο δάσος. Μόνο του; Όχι ακριβώς, αφού έχει για παρέα έναν τεράστιο δράκο με παχύ πράσινο τρίχωμα, που τον φωνάζει Έλιοτ. Οι δυο τους ζουν στο ασφαλές καταφύγιο που έχουν φτιάξει κάτω από ένα γιγάντιο δέντρο. Μια μέρα όμως ο Πιτ γίνεται αντιληπτός από μια ομάδα εργατών που ανοίγουν έναν καινούργιο δρόμο μέσα στο παρθένο δάσος και πλέον η σύγκρουσή του με τον «πολιτισμένο» κόσμο μοιάζει αναπόφευκτη.



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου