ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!


Ένας ακόμη υπερήρωας μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, καθώς πρεμιέρα κάνει σήμερα ο «Doctor Strange» με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...


«Doctor Strange»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σκοτ Ντέρικσον με τους: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τίλντα Σουίντον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαντς Μίκελσεν
Ο κορυφαίος νευροχειρουργός Στίβεν Στρέιντζ τραυματίζεται σοβαρά στα χέρια εξαιτίας αυτοκινητικού ατυχήματος. Αναζητώντας θεραπεία, θα καταφύγει στο Κατμαντού και σε ένα εναλλακτικό κέντρο ανάρρωσης με πολλά θαυματουργά μυστικά.



«Toni Erdmann»

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Μάρεν Άντε με τους: Πέτερ Σιμόνιτσεκ, Σάντρα Χίλερ, Μίκαελ Γουίντενμπορν
Ο Γουίνφρεντ είναι ένας μοναχικός καθηγητής μουσικής που διασκεδάζει μεταμφιεζόμενος και σκαρώνοντας φάρσες. Η καριερίστρια κόρη του Ίνες, με την οποία έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό, είναι στέλεχος σε πολυεθνική στο Βουκουρέστι. Μια μέρα εκείνος θα εμφανιστεί απροειδοποίητα μπροστά της με περούκα και ψεύτικη οδοντοστοιχία και θα συστηθεί σε όλους ως Τόνι Έρντμαν.



«Άγνωστοι»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζόσουα Μάρστον με τους: Ρέιτσελ Βάις, Μάικλ Σάνον, Μάικλ Σίμους
Ο Τομ, κυβερνητικός υπάλληλος που ετοιμάζεται για ένα αποφασιστικό βήμα στην καριέρα του, και η σύζυγός του παραθέτουν ένα εορταστικό γεύμα, στο οποίο καταφθάνει ένας φίλος τους με μια άγνωστη σε όλους κοπέλα. Εκείνη συστήνεται ως Άλις, όμως ο Τομ είναι σίγουρος πως πρόκειται για την παλιά, μυστηριωδώς εξαφανισμένη ερωμένη του Τζένι.



«Η Μεγάλη Αναμονή»

Ιταλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Πιέρο Μεσίνα με τους: Ζιλιέτ Μπινός, Λου ντε Λαάζ, Τζιόρτζιο Κολάντζελι
Η Άννα έχει θάψει μόλις τον μοναχογιό της, όταν δέχεται την επίσκεψη της φιλενάδας του, η οποία έχει έρθει από το Παρίσι στη Σικελία για να τον βρει. Ανίκανη να της αποκαλύψει την αλήθεια, περιμένει μαζί της την επιστροφή του.



«Όλγα»

Βραζιλιάνικη ταινία του 2004, σκηνοθεσία Χάιμε Μονγιαρδίμ με τους: Καμίλα Μοργάδο, Κάκο Κιοκλέρ
Η ιστορία της Όλγα Μπενάριο, γερμανικής καταγωγής σύζυγο του Βραζιλιάνου κομουνιστή ηγέτη Λουίς Κάρλος Πρέστες, η οποία εκτελέστηκε από τους ναζί το 1942.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου