ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Τί χρειάζεται η επιδερμίδα του προσώπου σου για να επανέλθει μετά το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι συνήθως αφήνει τις καλύτερες αναμνήσεις και ένα χαμόγελο που σου προκαλούν σχεδόν αβίαστα. Η καλοπέραση αυτή είναι που σε δείχνει φρέσκια και λαμπερή αλλά πίστεψέ με, το πρόσωπό σου έχει ανάγκη από ......
........ μία επαναφορά για να επανέλθει κι αυτό στη συνηθισμένη του καθημερινότητα.
Ακόμα κι αν έχεις την πιο καθαρή και ισορροπημένη επιδερμίδα, μία επίσκεψη στο δερματολόγο είναι πάντα χρήσιμη έως και απαραίτητη. Δεν χρειάζεται να γεμίσεις σμήγμα ή σπυράκια για να κλείσεις ραντεβού. Εξάλλου η πρόληψη και η διατήρηση μίας καλής επιδερμίδας είναι πάντα το καλύτερο.

Η καθημερινότητά σου επίσης επιβάλει να προγραμματίσεις μία τέτοια επίσκεψη, αφού οι ατμοσφαιρικοί ρύποι επηρεάζουν την επιδερμίδα σου κι ας είσαι η πιο τυπική γυναίκα στην προσωπική περιποίηση και φροντίδα. Ο ήλιος και η θάλασσα έχουν κάνει τη δουλειά τους. Η επιδερμίδα σου το καλοκαίρι καλείται κι αυτή να αλλάξει συνήθειες και παρά το γεγονός ότι νιώθεις αναζωογονημένη στο τέλος είναι πολύ πιθανό το πρόσωπό σου να έχει ανάγκη extra ενυδάτωσης και λάμψης.


Ούσα μία φανατική της καθαρής επιδερμίδας και του λαμπερού προσώπουέχω ήδη επισκεφθεί το δερματολόγο και έχω να σου προτείνω 3 ασφαλείς θεραπείες που θα βοηθήσουν το πρόσωπό σου να ανακτήσει τη χαμένη του λάμψη και να επαναφέρει τα επίπεδα της υγρασίας που έχει ανάγκη το φθινόπωρο.

Καθαρισμός προσώπου με μικροκρυστάλλους: Είναι ανώδυνος και αποτελεσματικός. Αν στο προτείνει ο δερματολόγος μη διστάσεις στιγμή να το κάνεις. Θα απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα που δημιουργούν τη θαμπάδα και θα επανέλθει η λάμψη αφού ακολουθήσει σωστή ενυδάτωση.

Ήπια peelings: Βλέποντας το πρόσωπό σου ο ειδικός μπορεί να σου προτείνει να κάνεις ένα ήπιο peeling με οξέα φρούτων. Με σε φοβίσει καθόλου. Θα βοηθήσει το πρόσωπό σου να αναπνεύσει απομακρύνοντας τις στιβάδες νεκρών κυττάρων που έχουν συσσωρευτεί από την καλοκαιρινή περίοδο και θα το ετοιμάσει για να δεχθεί την ενυδατική φροντίδα. Τα οξέα που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα peelings φτάνουν σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προσφέροντας καλύτερο αποτέλεσμα λάμψης και πιο απαλής υφής.

Μεσοθεραπεία: Από το άκουσμα της λέξης έχεις αρχίσει να τρομάζεις; Κακώς! Δεν πρόκειται για καμία επεμβατική μέθοδο, απλά για μία πιο εντατική περιποίηση, πιο δραστική για πιο άμεσα και ενισχυμένα αποτελέσματα. Κάνε μία ερώτηση στο δερματολόγο σου σχετικά με τη μέθοδο που ακολουθεί και ζήτα του να σε ενημερώσει για τα συστατικά που χρειάζεσαι. Μία δοκιμή θα σε πείσει και το αποτέλεσμα θα σε κάνει φανατική. Μιλάω εκ πείρας!

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου