ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ημέρα Καφέ την 1η Οκτωβρίου με Λουμίδη Παπαγάλο να κερνά !

Αποτέλεσμα εικόνας για Καφές
Ο αγαπημένος μας ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος γιορτάζει φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την Ημέρα Καφέ, την 1η Οκτωβρίου.....

Από αυτή τη γιορτή φυσικά και δε θα μπορούσαν να λείπουν τα δώρα και τα κεράσματα για τους λάτρεις του αυθεντικού ελληνικού καφέ!
Έτσι την 1η Οκτωβρίου η Αντίκα του Λουμίδης Παπαγάλος και επιλεγμένα καφέ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα κερνούν τον αγαπημένο μας ελληνικό, ενώ παράλληλα διαγωνισμοί και πλούσια δώρα θα μας περιμένουν στη σελίδα του Λουμίδης Παπαγάλος στο facebook.
Εν τω μεταξύ,  ο αγαπημένος μας καφές με το αξεπέραστο άρωμα και γεύση, γνωρίζει ότι το ιδανικό ψήσιμο και το πλούσιο μερακλίδικο καϊμάκι θέλουν και το σωστό μπρίκι, γι’ αυτό  με την αγορά κάθε προωθητικού πακέτου δύο συσκευασιών Λουμίδης Παπαγάλος Παραδοσιακός 340γρ, προσφέρει ένα μπρίκι με υπογραφή.
Ημέρα Καφέ την 1η Οκτωβρίου με Λουμίδη Παπαγάλο
Αναζητήστε τώρα τις νέες προωθητικές συσκευασίες, σκανάρετε το QR code που θα βρείτε στο πίσω μέρος του προωθητικού πακέτου και παρακολουθήστε μέσω video τα μυστικά του σωστού ελληνικού από τον αγαπημένο μας καφέ Λουμίδης Παπαγάλος.
«Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες»

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου