ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι η Ελλάδα η καλύτερη χώρα του κόσμου;

Ναι, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν οι αναγνώστες του cntraveller.com, οι οποίοι ψήφισαν τη χώρα μας στην πρώτη θέση, στο πλαίσιο των Readers’ Travel Awards....

Στα ετήσια ταξιδιωτικά βραβεία για τις αγαπημένες χώρες των αναγνωστών τουcntraveller.com, η Ελλάδα κέρδισε την πρώτη θέση, αφού φαίνεται ότι οι συμμετέχοντες εκτιμούν τις ομορφιές της χώρας μας.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Ιταλία, με το καλύτερο φαγητό, η οποία ακολουθείται από τις Η.Π.Α. που διαθέτουν πολλά και καλά μέρη για διαμονή, τη Νότια Αφρικήόσον αφορά το value for money και την Αυστραλία, με την υπέροχη φύση και τις ακτογραμμές της.
Η τελική 20άδα
1. Ελλάδα

2. Ιταλία
3. Η.Π.Α.
4. Νότια Αφρική
5. Γαλλία
6. Ισπανία
7. Ινδία
8. Αυστραλία
9. Ταϊλάνδη
10. Μεξικό
11. Νέα Ζηλανδία
12. Πορτογαλία
13. Καναδάς
14. Αργεντινή
15. Σρι Λάνκα
16. Μαρόκο
17. Ινδονησία
18. Ιρλανδία
19. Ιαπωνία
20. Βιετνάμ

Οι Μαλδίβες κατακτούν την πρώτη θέση στα καλύτερα νησιά του κόσμου
Βραβεία, όμως, δόθηκαν και στα καλύτερα νησιά του κόσμου, όπου και πάλι η Ελλάδα είχε τη θέση της. Η κατάταξη, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κόσμου, έχει ως εξής:
1. Μαλδίβες

2. Ελληνικά νησιά
3. Βαλεαρίδες Νήσοι
4. Σικελία
5. Σεϋχέλλες
6. Αγία Λουκία, Καραϊβική
7. Μπαλί
8. Koh Samui, Ταϊλάνδη
9. Μάλτα
10. Άγιος Βαρθολομαίος Καραϊβική
11. Τζαμάικα
12. Σαρδηνία
13. Νησιά Χαβάης
14. Μαυρίκιος
15. Κούβα
16. Τασμανία, Αυστραλία
17. Κάπρι
18. Antigua, Δυτικές Ινδίες
19. Μπαρμπάντος
20. Anguilla, Καραϊβική


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου