ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/9

Αποτέλεσμα εικόνας για horoscope
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα φίλε Κριέ είναι μία από τις μέρες που θα έχεις μια απίστευτη αίσθηση σιγουριάς και ταυτόχρονα θα είσαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι επιδόσεις σου θα είναι τόσο καλές, που δε θα ......
...... πιστεύεις στα μάτια σου με το πόση ενεργητικότητα θα έχεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να επιβεβαιώσεις στους άλλους, ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αλλά και να τονώσεις την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς, ώστε να περάσεις καλά, παρέα με τον άνθρωπό σου. Μην κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα της σχέσης σας. Κι αν ακόμη παλεύεις να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, μη διστάσεις να αποδεχτείς την πρόσκληση που θα σου κάνει ένας πολύ στενός σου φίλος, για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου περνάς ένα μεταβατικό στάδιο, γι’ αυτό είναι φρόνιμο από την μεριά σου να αποφύγεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σου. Οικονομικά, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου με κάποιο νέο πρότζεκτ που θα σου ανατεθεί

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα ο οικονομικός σου τομέας, ενώ ήδη διαφαίνεται και η προοπτική να βρεις νέες πηγές εσόδων που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Σε περίπτωση κρίσης… αυτοσχεδίασε και ακολούθησε το ένστικτό σου!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ παρέα με το σύντροφό σου και αγαπημένους σου φίλους. Εσύ που κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά σου, βγες έξω να διασκεδάσεις με τους κολλητούς σου και μην κάθεσαι σπίτι, κλαίγοντας την μοίρα σου! Ο έρωτας είναι πολύ πιο κοντά σου από ό,τι φαντάζεσαι

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Κάποιες απρόσμενες προτάσεις που θα σου γίνουν στα επαγγελματικά σου, δε θα σου αφήσουν το περιθώριο καθυστερήσεων και υπεκφυγών. Συζήτησε με άτομα που εμπιστεύεσαι και ακολούθησε τη συμβουλή τους, που πράγματι είναι αντικειμενική και ωφέλιμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποιες απαραίτητες σοβαρές συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι που είναι τα όριά τους, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα έχουν σήμερα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό, τον πρωτεύοντα ρόλο στην αισθηματική σου ζωή και θα σε παρασύρουν σε ειδυλλιακές στιγμές με το σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνετε εσείς για να βρείτε το άλλο σας μισό. Κινηθείτε δυναμικότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Οι επαγγελματικές σου σχέσεις χρειάζονται ειλικρίνεια για να συντηρηθούν σε καλά επίπεδα. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις από τη δική τους πλευρά και μην τους μπερδεύεις συνέχεια με τις κυκλοθυμικές σου διαθέσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά – σιγά να ισορροπούν από την μετρημένη και εγκρατή σου συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή η Παρασκευή είναι η κατάλληλη μέρα για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να ξεκουραστείς. Η συνεχής επαφή και συζήτηση μπορεί να βελτιώσουν κάθε είδους συνεργασία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου με την βοήθεια που θα σου χαρίσουν οι δικοί σου άνθρωποι και οι στενοί σου συνεργάτες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η Αφροδίτη κάνει σήμερα την είσοδό της στον Σκορπιό και η γοητεία που θα έχεις αλλά και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το σύντροφό σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Κάνε ένα πολύ καλό πρόγραμμα που θα σε ευχαριστήσει ψυχικά και συναισθηματικά και μη διστάζεις να του εκδηλώνεις όλα όσα νιώθεις. Και για τις μοναχικές ψυχές, οι οιωνοί είναι καλοί για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας. Συζητήστε μαζί τους τις έννοιες και τις ανησυχίες σας και θα νιώσετε ήρεμοι. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου κάποια αναπάντεχα και ιδιαίτερα εκνευριστικά γεγονότα είναι στο πρόγραμμα της σημερινής μέρας. Διατήρησε με κάθε τρόπο την ψυχραιμία σου και χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσεχτικούς χειρισμούς.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Παρασκευή απαιτεί μεγάλη οργάνωση και μεθοδικότητα από τη μεριά σου αλλά φρόντισε και να ξεκουραστείς, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Επίσης είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις σου με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις, στο αδιέξοδο που μπορεί να βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με το σύντροφό σου και μην βάζεις το μυαλό σου σε διαδικασίες να σκέφτεται καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου και έχουν περάσει. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου να περιμένεις μία είδηση από το άτομο που είσαι ερωτευμένος που θα σε κάνεις να πετάξεις στον έβδομο ουρανό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Το άγχος που έχεις για τα επαγγελματικά σου είναι αδικαιολόγητα μεγάλο. Συνειδητοποίησε το και μην το αφήνεις να σε παρασύρει σε υπερβολές και ακρότητες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στον επαγγελματικό σου τομέα, αγαπητέ Παρθένε, υπάρχει ασάφεια και εκφοβισμός από ανωτέρους και κλίμα καταστροφολογίας από συναδέλφους. Μη φοβάσαι όμως τίποτα και προχώρα ακάθεκτος, γιατί εκτός από την τύχη που σου χαρίζουν οι πλανητικοί συνδυασμοί υπάρχει και υποστήριξη, που προς το παρόν μπορεί να μην είναι ορατή, αλλά πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά και εσύ νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση. Με την Αφροδίτη σήμερα να κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό φρόντισε να κάνεις κάτι πολύ καλό με το σύντροφό σου, που θα σε αποφορτίσει από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις κάποιο ταίρι, η Αφροδίτη σήμερα αυξάνει τον ερωτισμό σου, οπότε να περιμένεις καλές εξελίξεις. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα προσπάθησε να είσαι συγκαταβατικός στις κουβέντες που θα κάνεις με τους συναδέλφους σου. Πρόσεξε να μην αποκαλύψεις τα σχέδια και τις ιδέες σου σε κανέναν, γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τις εκμεταλλευτούν. Απόφυγε επίσης να μπεις στον πειρασμό και να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία που σου χαρίζει η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι το απόγευμα και χρησιμοποίησέ την ώστε να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μη βιαστείς και πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην ερωτική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να σας ξυπνά τις αισθήσεις. Βγείτε επειγόντως έξω από το σπίτι! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις δραστικές αλλαγές που αφορούν τη δουλειά σου. Είναι προτιμότερο τώρα να ασχοληθείς με την μελέτη των παραμέτρων και την οργάνωση των επόμενων επαγγελματικών σου κινήσεων, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τις εφαρμόσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, εάν αισθάνεσαι ότι επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια στη σχέση σου, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί και να φέρεις κοντά σου το σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν φτιάχνεται χωρίς κόπο! Οι ελεύθεροι του ζωδίου, καλό θα ήταν να διαφοροποιήσετε λίγο την συμπεριφορά σας, γιατί με αυτήν την απόμακρη στάση που έχετε υιοθετήσει, δεν μπορεί να σας πλησιάσει κανείς…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δημιουργικότητα σου σήμερα με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο σου θα σε βγάλει αρκετές στιγμές ασπροπρόσωπο. Σκέψου καλά προτού βγάλεις συμπεράσματα για άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και μην επηρεάζεσαι από πρόσωπα που δε γνωρίζεις καλά. Έχεις και εσύ τη δική σου κρίση, που συνήθως δεν πέφτει έξω. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, η μέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δε σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Τοξότη, όσο πληγωμένος κι αν νιώθεις από τη σχέση σου, προτίμησε σήμερα να μην ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου και να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στο σύντροφό σου να σου αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προτίμησε την παρέα των φίλων σου που σε ξέρουν καλά και μπορεί να σε συμβουλεύσουν κατάλληλα. Εάν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου χώρο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα. Και… πού ξέρεις;

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Το οργανωτικό σου πνεύμα και η μεθοδικότητα σου θα σου φανούν χρήσιμα στα επαγγελματικά σου. Οι κουβέντες που θα κάνεις σήμερα με τους συνεργάτες σου μπορεί να δώσουν λύσεις ή άλλες εναλλακτικές σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με την Αφροδίτη από την νέα της θέση στο ζώδιο του Σκορπιού θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ρομαντισμός και το πάθος σου σήμερα θα παρασύρει και το ταίρι σου σε… ανομολόγητες καταστάσεις που θα φτιάξουν τη διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτα σας. Εάν είσαι μόνος σου φίλε Αιγόκερε, μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία και επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η αυτοπεποίθηση σου σήμερα χτυπάει κόκκινο! Μην παρασυρθείς όμως σε επιπόλαιες κινήσεις που δεν πρόκειται να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Μείνε προσγειωμένος και προχώρησε μελετώντας καλά όλες τις παραμέτρους. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις αρκετές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που περιμένουν να τακτοποιηθούν. Κάποια δικά σου άτομα μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν να βγεις από το αδιέξοδο. Άρχισε σιγά-σιγά να υλοποιείς σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου και μην καθυστερείς άλλο. Απόψε το βράδυ φρόντισε να βρεις ευχάριστους τρόπους, για να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει και να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φρόντισε να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να ξεχαστείς από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Η διάθεσή σου με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό, θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις τον κάνεις πολύ χαρούμενο. Κι αν ακόμη δεν είσαι σε μόνιμη σχέση, δώσε προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα της ζωή σου και με την βοήθεια που σου στέλνει η Αφροδίτη έχεις πολλές πιθανότητες να τον φτιάξεις. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, κάποιες διαφωνίες που θα προκύψουν με τους συνεργάτες σου, δε σε συμφέρουν καθόλου. Λόγω ισχυρογνωμοσύνης και υπερβολικού ζήλου μπορεί να ψυχρανθείς με άτομα που πραγματικά μπορούν και θέλουν να προωθήσουν τα σχέδια σου, γι’ αυτό πρόσεχε τι λες και τι κάνεις. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε να ξοδέψεις πολλά, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή η Παρασκευή, φίλε Ιχθύ, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό και να σε ευνοεί είναι μία καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες και να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό θα σου «ανεβάσει» τη διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλά στη σχέση σου, που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ, ίσα-ίσα για να ικανοποιήσεις πρόσκαιρα το συναισθηματικό σου κενό και φρόντισε να αντιμετωπίσεις και να χειριστείς με μεγαλύτερη σοβαρότητα αυτή σου την ανάγκη. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ιδιαίτερα καλές είναι οι ευκαιρίες που θα σου φέρει σήμερα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού για την επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή. Εκμεταλλεύσου τες και μην αρχίσεις να σκέφτεσαι τα υπέρ και τα κατά, γιατί θα φύγουν από τα χέρια σου εν ριπή οφθαλμού. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν και νιώθεις ικανοποιημένος.



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου