ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Εξαιρετικά πλούσια είναι η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα με 9 ταινίες να κάνουν πρεμιέρα. Μεταξύ τους, η επανέκδοση του κλασικού γουέστερν «Και οι 7 Ήταν Υπέροχοι», μια αμερικανική κωμωδία βασισμένη σε αληθινή ιστορία, σινεφίλ δημιουργίες, καθώς και ντοκιμαντέρ.Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Και οι 7 Ήταν Υπέροχοι»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Αντουάν Φούκουα με τους: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ, Ίθαν Χοκ, Πίτερ Σάρσγκαρντ
Ένας σκληροτράχηλος κυνηγός επικηρυγμένων και άλλοι έξι πιστολέρο αναλαμβάνουν να απελευθερώσουν μια πόλη του Γουέστ από την καταπίεση ενός αδίστακτου επιχειρηματία, ο οποίος έχει στη διάθεσή του έναν ολόκληρο στρατό μισθοφόρων.



«Σκυλιά του Πολέμου»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς με τους: Μάιλς Τέλερ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζόνα Χιλ, Άνα ντε Άρμας
Χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα, νόμιμα και… ολίγον παράνομα μέσα, δύο νεαροί έμποροι όπλων συνάπτουν το 2007 συμβόλαιο 300 εκατ. δολαρίων με τον αμερικανικό στρατό. Όταν επιχειρούν να το εκτελέσουν, τα προβλήματα αρχίζουν να εμφανίζονται το ένα πίσω από το άλλο.



«Blair Witch: Η Επιστροφή»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άνταμ Γουίνγκαρντ με τους: Τζέιμς Άλεν ΜακΚιούν, Κάλι Χερνάντεζ, Κόρμπιν Ριντ
Καινούργιο υλικό από την υπόθεση εξαφάνισης της αδερφής του πριν από χρόνια στους Μαύρους Λόφους φέρνει τον νεαρό Τζέιμς και τρεις φίλους του μέχρις εκεί, αναζητώντας τα ίχνη της.



«Pele: Η Ιστορία Ενός Θρύλου»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζεφ και Μάικλ Ζίμπαλιστ με τους: Ροντρίγκο Σαντόρο, Βίνσεντ ντ'Ονόφριο, Κέβιν ντε Πάουλα, Λεονάρντο Λίμα Καρβάλιο
Ο πάμφτωχος Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο καταφέρνει να ξεπεράσει όλες τις κοινωνικές αντιξοότητες και, ως Πελέ, να οδηγήσει στα 18 του χρόνια την εθνική Βραζιλίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου.



«Προσωπικά Μυστικά»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Μουρ με τους: Πιρς Μπρόσναν, Άννα Φρίελ, Μάικλ Νίκβιστ, Στέφανι Σκοτ
Ο Μάικ Ράιαν είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας κι ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Όταν όμως έρχεται σε αντιπαράθεση με τον νεαρό Εντ, υπεύθυνο τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας του, και τον απολύει, βλέπει τη ζωή του να καταρρέει… online.



«Μαθήματα Ζωής»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μαρί - Καστίγ Μενσιόν - Σαάρ με τους: Αριάν Ασκαρίντ, Αχμέντ Ντραμέ, Νοεμί Μερλάν
Η καθηγήτρια ενός λυκείου των παρισινών προαστίων προτείνει στους μαθητές της να συμμετάσχουν σε ένα διασχολικό διαγωνισμό με μια εργασία πάνω στο Ολοκαύτωμα.



«Ο Κούμπο και οι Δυο Χορδές»

Αμερικανικό animation, σκηνοθεσία Τράβις Νάιτ
Όταν η μητέρα του πεθαίνει για να τον προστατεύσει από ένα κακό πνεύμα, ο νεαρός Κούμπο ενώνει τις δυνάμεις του με μια μαϊμού κι ένα σκαθάρι και ξεκινά την αναζήτηση της μαγικής πανοπλίας του σαμουράι πατέρα του.



«Η Καρδιά του Σκύλου»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Λόρι Άντερσον
Η multimedia artist και ροκ περσόνα Λόρι Άντερσον φιλοσοφεί περί ζωής και τέχνης, με αφορμή τη σχέση με το αγαπημένο της τεριέ Λόλαμπελ.



«Νοσταλγώντας το Φως»

Χιλιανή ταινία, σκηνοθεσία Πατρίσιο Γκουσμάν
Στην έρημο της Ατακάμα αστρονόμοι αναζητούν στο φως των αστεριών τις απαρχές του σύμπαντος, αρχαιολόγοι διαβάζουν στα πετρώματά της τις γήινες γεωλογικές περιόδους, ενώ μάνες αγνοουμένων από την περίοδο Πινοσέτ ψάχνουν στο έδαφός της για τα δολοφονημένα κι εκεί θαμμένα παιδιά τους.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου