ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι υποδύεται ένα λιποτάκτη του αμερικανικού εμφυλίου και η Ρενέ Ζελβέγκερ επανέρχεται στο ρόλο της Μπρίτζετ Τζόουνς, στις δύο από τις ταινίες που κάνουν μεταξύ άλλων πρεμιέρα σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Ο Επαναστάτης»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκάρι Ρος με τους: Μάθιου ΜακΚόναχι, Γκούγκου Μπάθα - Ρο, Κέρι Ράσελ
Απηυδισμένος από τις ωμότητες του εμφυλίου, ο Νιούτον Νάιτ λιποτακτεί από το στρατό των Νοτίων και μαζί με τους αγρότες και σκλάβους της κομητείας Τζόουνς του Μισισιπή οργανώνουν έναν επαναστατικό στρατό που πολεμά υπέρ της Ένωσης.



«Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς»

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σάρον Μαγκουάιρ με τους: Ρενέ Ζελβέγκερ, Κόλιν Φερθ, Πάτρικ Ντέμσι, Έμα Τόμσον
Έπειτα από μια νύχτα πάθους με έναν γοητευτικό Αμερικανό, η Μπρίτζετ ξανασυναντά τον Μαρκ Ντάρσι και διαπιστώνει πως η μεταξύ τους ερωτική έλξη είναι πάντα δυνατή. Οπότε σε ποιον λένε τώρα τα νέα του θετικού τεστ εγκυμοσύνης;



«Ξανά Από την Αρχή»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ζαν - Μαρκ Βαλέ με τους: Τζέικ Τζίλενχαλ, Ναόμι Γουότς, Κρις Κούπερ
Ο Ντέιβις χάνει τη γυναίκα του σε ένα αυτοκινητικό δυστύχημα, αλλά είναι αδύνατο να θρηνήσει. Ο συναισθηματικός του κόσμος είναι μπλοκαρισμένος, αεροστεγώς κλεισμένος μέσα στη μεγαλοαστική ευμάρεια. Όλα αυτά μέχρι να έρθει η πλήρης ψυχολογική κατάρρευση, η οποία θα ξεκινήσει από μια σειρά επιστολών που γράφει ο ίδιος σε μια εταιρεία αυτόματων πωλητών.




«Εννιά Ζωές»

Γαλλο-κινέζικη ταινία, σκηνοθεσία Μπάρι Σόνενφελντ με τους: Κέβιν Σπέισι, Τζένιφερ Γκάρνερ, Κρίστοφερ Γουόκεν
Ένας κυνικός και πολυάσχολος εκατομμυριούχος παγιδεύεται στο σώμα μιας γάτας, έχοντας μία και μοναδική ευκαιρία να αποδείξει πως διαθέτει ακόμη πατρικά και συζυγικά αισθήματα.



«Βασίλισσα της Γης»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άλεξ Ρος Πέρι με τους: Πάτρικ Φούτζιτ, Ελίζαμπεθ Μος, Κάθριν Γουότερστον
Μετά την αυτοκτονία του πατέρα της κι έναν άσχημο χωρισμό η ψυχολογικά εύθραυστη Κάθριν καταφεύγει στο εξοχικό της φίλης της Βιρτζίνια, με την οποία διατηρεί μια τρυφερή όσο και ανταγωνιστική σχέση.



«Εγώ & ο Καμίνσκι»

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Βόλφγκανγκ Μπέκερ με τους: Ντάνιελ Μπρουλ, Γιέσπερ Κρίστενσεν, Τζέραλντιν Τσάπλιν, Αμίρα Κασάρ
Ένας φιλόδοξος δημοσιογράφος θέλει να συγγράψει τη βιογραφία του διάσημου, υπέργηρου πλέον ζωγράφου Καμίνσκι. Εισβάλλει στη βίλα του τελευταίου στις ελβετικές Άλπεις, τον πολιορκεί και τελικά τον παρασύρει σε ένα οδικό ταξίδι στο… παρελθόν.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου