ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Μυστικά του Αθέατου Κόσμου στο Ευγενίδειο Πλανητάριο!


Αποτέλεσμα εικόνας για mysteries of the unseen world

«Μονοπάτια των Άστρων», «Ζωντανός Πλανήτη», «Αγγελιοφόρος του Σύμπαντος», «Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα», «Σύμπαν του Hubble», «Μυστικά του Αθέατου Κόσμου», «Ζωή στο Σύμπαν», «Ο Θάνατος των Δεινοσαύρων» και «Μια Βόλτα στο Φεγγάρι» (παιδική παράσταση)......

Με αυτές τις εννέα ψηφιακές παραστάσεις και ταινίες θόλου ανοίγει τις πύλες του το Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου, αυτή τη νέα σεζόν.
Οι επιμορφωτικές παραστάσεις απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες (από πέντε ετών και άνω).
Οι προβολές γίνονται κάθε απόγευμα από Τετάρτη έως και Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο από τις 10:30 το πρωί ως και τις 8:30 το βράδυ.
Επίσης, το Πλανητάριο προσφέρει όπως κάθε χρόνο ειδικές προβολές και επισκέψεις για τα σχολεία, όλα τα πρωινά από Δευτέρα έως Παρασκευή καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.
Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται σχετικά και να κάνουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους στο τηλέφωνο κρατήσεων του Πλανηταρίου: 210 9469641. Οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ υπάρχει δυνατότητα διερμηνείας στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου