ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/9

Αποτέλεσμα εικόνας για horoscope
ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, σήμερα με την Έκλειψη Ηλίου να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο της Παρθένου τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε κατανόηση και ......
......  διπλωματία. Κάποιες εξελίξεις θα σε αναστατώσουν, αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα θα δεις πως είναι υπέρ σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου σκέψου τι έχεις να του πεις και μη λες πράγματα εν βρασμώ ψυχής, που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Γίνε συγκεκριμένος στον εαυτό σου, για να μπορείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και στον άλλον. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, είναι πολύ πιθανό σήμερα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει και θα… πιάσει χώρο στο κρεβάτι σου! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα έχεις πολλές υποχρεώσεις, τις οποίες δεν μπορείς να τακτοποιήσεις όλες μαζί. Βάλε ένα πρόγραμμα που θα σε κατευθύνει. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις περιττά έξοδα, που μετά θα γίνουν άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπημένε Ταύρε, η δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα αρχίζει να αποδίδει και είναι καιρός να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Μπορείς να είσαι αισιόδοξος, καθώς οι σημερινές εξελίξεις με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, θα σε φέρουν πολύ κοντά σε όσα επιθυμείς εδώ και καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ χωρίς άγχος και με πολύ καλή διάθεση. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, βγες έξω με φίλους και χαμογέλασε, απαλλαγμένος από τα άγχη της καθημερινότητας. Τα φλερτ δε θα λείψουν, αντιθέτως θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου μείνε ψύχραιμος ό,τι κι αν συμβεί και μην παρεκτραπείς σε συμπεριφορές που θα βλάψουν την εικόνα σου, αλλά και το κλίμα συνεργασίας που έχεις δημιουργήσει. Στα οικονομικά σου πρέπει να μαζευτείς, αφού σήμερα θα έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στην Παρθένο και να σε ευνοεί, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μόνο προσοχή, γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και βαδίζεις σε λεπτές ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να αφήσεις στην άκρη τα όποια προβλήματα σας έχουν απομακρύνει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αξιοποίησε το θετικό κλίμα για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου πρέπει να διώξεις το άγχος για να πάνε καλά τα πράγματα. Μέσα στον πανικό δε θα κάνεις τις σωστές κινήσεις για την επαγγελματική σου πορεία. Αλλά και τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Αν χρειαστεί να κλείσεις συμφωνίες άφησε τες για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα με την Έκλειψη Ηλίου να σε ευνοεί από το ζώδιο της Παρθένου και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και αν αποφύγεις κάποιες στιγμές έντασης θα έχεις ένα όμορφο βράδυ. Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες και μη γίνεσαι τόσο αυστηρός με τον σύντροφό σου. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, να προετοιμαστείς αυτήν την ημέρα για φλερτ. Απόψε θα σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε το πράσινο φως! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου όλα θα πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει, αλλά πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για κάθε εξέλιξη ή ευκαιρία που θέλει ειδικούς χειρισμούς. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα προσπάθησε να μην κάνεις περιττές αγορές και να μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες, γιατί η Έκλειψη Ηλίου που θα λάβει χώρα στην Παρθένο, σε κάνει πέρα από τα συνηθισμένα αισιόδοξο και τολμηρό. Κατά τα άλλα, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν καιρό τώρα. Παλιές σου υποθέσεις θα επιλυθούν και θα κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου αν είσαι Λέων, τα πράγματα στη σχέση σου έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς την ημέρα δίπλα στο σύντροφό σου. Η επικοινωνία σου είναι καλή και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζητήσεις κάποια πράγματα που επιθυμείς. Εάν παραμένεις αδέσμευτος, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα νιώσεις ότι κάποιο άτομο σε συγκινεί. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν όπως θέλεις. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα σε κάποιες προτάσεις, για να μην υποκύψεις σε παγίδες. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν λίγο καλύτερα. Με προσοχή κάνε κάποιες κινήσεις που θα σου φέρουν έσοδα και θα σε ανακουφίσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου και απάντησε με επιχειρήματα σε όσα σε καταλογίζουν. Εξάλλου, έχεις την ικανότητα να πείθεις για όσα πραγματικά πιστεύεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, πάνε πολύ καλά και μπορείς να περάσεις ένα όμορφο βράδυ γεμάτο τρυφερές στιγμές και καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος σου, αυτή είναι μία ημέρα που η γοητεία σου κάνει θραύση! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις μια παρόμοια στάση απέναντι στα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. Με ψυχραιμία θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις και θα προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, γι’ αυτό βάλε ένα καλό πρόγραμμα και ακολούθησέ το, για να μην αγχωθείς αργότερα από τα χρέη που θα έχεις μαζέψει.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, οι σκέψεις που κάνεις σήμερα καθώς και οι επιρροές που δέχεσαι από την Έκλειψη Ηλίου που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο της Παρθένου, μπορούν να σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός στην σειρά που έχεις βάλει, κυρίως σε ό,τι αφορά θέματα από το παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μίλησε ανοιχτά σήμερα στο σύντροφό σου και μην κρύβεσαι πίσω από τα προβλήματα. Είναι καιρός να τα λύσεις όλα μέσα από το διάλογο και την αλληλοκατανόηση. Εσύ, φίλε Ζυγέ, που βρίσκεσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, αξιοποίησε την ημέρα σου για να βρεθείς με φίλους και παλιούς γνωστούς. Οι άνθρωποι αλλάζουν!!! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά χρειάζεται να ηρεμήσεις λίγο και να διώξεις το άγχος, γιατί η κούραση μόνο σε κακό θα οδηγήσει την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου έχουν εξελίξεις, τις οποίες πρέπει να σκεφτείς καλά πριν βγάλεις συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, οι αλλαγές γύρω σου αυτήν την Παρασκευή θα είναι πολλές με τις επιρροές που δέχεσαι από την Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου. Φρόντισε να μείνεις ουδέτερος απέναντι στις εξελίξεις και να μην επηρεαστείς στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πράγματα. Με τη δυναμική σου διάθεση μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, αλλά χωρίς να ξεφύγεις και από τα όριά σου. Ο οργανισμός σου εκπέμπει σήματα κινδύνου. Ασχολήσου λίγο μαζί του!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοια της μέρας για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με καλή διάθεση και κατανόηση. Είναι σίγουρο ότι υπάρχει τρόπος να συνεννοηθείς με το σύντροφό σου, αρκεί να μην είσαι ξεροκέφαλος. Όσοι είστε μόνοι, θα πρέπει να νιώσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σας, για να γνωρίσετε κάποιο άτομο. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου οι όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς άγχος και πίεση, αρκεί να είσαι λογικός και διαπραγματεύσιμος. Μην αφήνεις την επιθυμία για περιττές σπατάλες να σε κυριεύσει, γιατί ήδη βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, υπάρχουν κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα στη ζωή σου και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτά. Μην προβληματίζεσαι και επικεντρώσου σε όλα εκείνα που περνάνε από το χέρι σου. Μη φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο κάποιων αποφάσεων, ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι λανθασμένες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, είναι καλή μέρα αυτή η Παρασκευή για τη σχέση σου, για να ξεπεράσεις αμφιβολίες σχετικές με το σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πρέπει να αποφασίσεις να γίνεις πιο τολμηρός και δυναμικός, αν θέλεις να απαλλαγείς από αυτήν το γρηγορότερο. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά. Αν αφήσεις κάποιες μαύρες σκέψεις στην άκρη, θα δεις ότι όλα μπορούν να κινηθούν υπέρ σου. Άλλωστε η δουλειά που έχεις ήδη κάνει είναι πολύ σημαντική και είναι λίγες οι εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν από το πρόγραμμα σου. Τα οικονομικά σου, ωστόσο, θέλουν προσοχή. Μην ξοδεύεις χωρίς να σκέφτεσαι!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις στην άκρη τα εμπόδια που σου κόβουν τη φόρα και να πάρεις την απόφαση να συνεχίσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει. Βγάλε προς τα έξω όλες σου τις ικανότητες και άφησέ τες να σε οδηγήσουν. Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, ανοίγεται μπροστά σου μία ελπιδοφόρα και ιδιαίτερα θετική ημέρα. Εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, μίλησε με τον άνθρωπό σου και προσπάθησε να μοιραστείς μαζί του τόσο τα καλά όσο και τα άσχημα. Το να του εκφράσεις τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σου δεν είναι ένδειξη αδυναμίας αλλά ενδιαφέροντος προς τη σχέση σας. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου και να σιγουρευτείς και για τα δικά του συναισθήματα, αν θέλεις να έχεις θετικά αποτελέσματα. Τι πρέπει να προσέξεις στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 (1,24/sms) και πάρε την απάντηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όσο πιο γρήγορα τελειώνεις με υποχρεώσεις από το παρελθόν, τόσο πιο άμεσα θα νιώσεις ικανοποιημένος με την πορεία της δουλειάς σου. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και τις νέες συνεργασίες. Καλύτερα να πάρεις λίγο χρόνο για να σκεφτείς πριν απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, σήμερα με τη Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, θα πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί θα προκύψουν κάποια προβλήματα με τρίτους. Στα οικονομικά σου έχεις κάνεις πολλά ανοίγματα και τώρα πρέπει να αρχίσεις να τα τακτοποιείς. Μην κάνεις άλλες περιττές αγορές και μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες, αν πρώτα δεν εκπληρώσεις αυτά που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, άφησε τα άγχη της καθημερινότητας και βγάλε όλο σου το συναισθηματισμό απέναντι στο σύντροφό σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα αν απαλλαγείς από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, δείξε την τρυφερή σου πλευρά και θα δεις άμεση ανταπόκριση από τον ερωτικό σου στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις με προτάσεις και ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή και καλή διαχείριση για να μη χάσεις τη σειρά σου. 

ΙΧΘΥΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, η δύναμη που αισθάνεσαι σήμερα θα επικεντρωθεί κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος. Θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια λάθη, ώστε να κινηθείς απαλλαγμένος προς τα μελλοντικά σου σχέδια. Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, μην το κάνεις βιαστικά και παρορμητικά, γιατί οι συνέπειες δε θα είναι καθόλου ευχάριστες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, είναι μία καλή μέρα αυτή η Παρασκευή για εσένα, με επικοινωνία και όμορφες στιγμές, αλλά και ξεκαθαρίσματα για τη σχέση σου. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στην Παρθένο σε βοηθά σημαντικά για να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις και να έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου άφησε τις πολλές αλλαγές για αργότερα. Προς το παρόν συγκεντρώσου στα άμεσα ζητήματα και μην αγχώνεσαι, γιατί έτσι αποσυντονίζεσαι. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες που έχεις, για να βάλεις μια σειρά που θα σε ακολουθεί από εδώ και πέρα.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου