Σε ένα μικρό κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά, βάλτε το βούτυρο, το σιρόπι και το βούτυρο καρύδας. Καθώς τα υλικά λιώνουν προσθέστε σε ένα άλλο μπολ το .......
..... αλεύρι βρώμης, το αλεύρι καρύδας και την πρωτεινη βανίλιας.
Έπειτα ρίξτε το αλεύρι στο κατσαρολάκι και ανακατέψτε καλά.
Κατεβάστε απο τη φωτιά, ανακατέψτε και αφήστε τη ζύμη σας να κρυώσει. Πάρτε τη ζύμη, ανοίξτε τη σε ενα φύλλο και με κουπάτ κόψτε τα μπισκότα σας.
Βάλτε τα στο ψυγείο να παγώσουν αρκετά.
Φτιάξτε το γλάσσο για τη διακόσμηση. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ, με ένα μίξερ. Μόλις αφρατέψει με ένα κορνέ διακοσμήστε τα παγωμένα σας μπισκότα!
Υλικά
1 κούπα αλεύρι βρώμης χωρίς γλουτένη
2 κ.τ.σ αλεύρι καρύδας
3 κ.τ.σ προτείνη βανίλιας (σε πούδρα)
1/4 κουπας βούτυρο ανάλατο
1/4 κούπας σιρόπι σφένδαμου
1 κ.τ.σ βούτυρο καρύδας
1 κ.τ.γ. εκχύλισμα βανιλιας
1/4 κ.τ.γ εκχύλισμα αμυγδάλου
Για τη διακόσμηση:
3 κ.τ.σ βούτυρο καρύδας
1 κ.τ.σ σιρόπι σφενδάμου
3 κ.τ.σ άγλυκο γάλα αμυγδάλου
Καλή επιτυχία!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου