ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Trailer Night: η επιστροφή του Tom Cruise και του Christopher Nolan



Έξι νέα trailers έκαναν πρεμιέρα τα τελευταία 24ωρα. Τα είδαμε και έχουμε άποψη.

Από την πολλά υποσχόμενη νέα ταινία του Christopher Nolan και το comeback του Tom Cruise μέχρι τα sequels του '21 Jump street' και του 'Rio,  ιδού έξι νέες ταινίες που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

Interstellar

Επιτέλους μια πρώτη γεύση από το 'Interstellar' του Christopher Nolan ('The Dark Knight', 'Inception', 'Memento'), μια ταινία που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, "θα μας φτάσει στο τελευταίο σύνορο της επιστημονικής μας κατανόησης για τα διαγαλαξιακά ταξίδια". Στo μυστηριώδες φιλμ, για το οποίο ελάχιστα γνωρίζουμε προς το παρόν, πρωταγωνιστεί ο Matthew McConaughey,και συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Anne Hathaway, Jessica Chastain, Ellen Burstyn, Michael Caine και Casey Affleck.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις Η.Π.Α. θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου του 2014.



Edge of Tomorrow

Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton και Jeremy Piven πρωταγωνιστούν στην νέα φουτουριστική περιπέτεια του Doug Liman ('The Bourne Identity', 'Mr & Mrs Smith'), στην οποία ο Tom Cruise έρχεται αντιμέτωπος με μια στρατιά εξωγήινων που απειλεί να κατακτήσει τον πλανήτη Γη. Ήδη από το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται περί φιλόδοξης υπερπαραγωγής και πιθανότατα, ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters του επόμενου καλοκαιριού.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις Η.Π.Α. θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου του 2014.


Justin Bieber's Believe

Ένα ντοκυμαντέρ για την μέχρι τώρα ζωή και καριέρα του 19χρονου Καναδού σουπερστάρ που έχει κλέψει την καρδιά εκατομμυρίων εφήβων κοριτσιών σε όλον τον πλανήτη, τα οποία αναμφίβολα θα συρρεύσουν και στις κινηματογραφικές αίθουσες για να δουν το είδωλό τους να τραγουδά, να χορεύει, να μοιράζεται τις φοβίες του και τα όνειρά του on camera και (ναι) να δακρύζει.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: τα Χριστούγεννα, ανήμερα.


22 Jump Street

Ο Jenko (Channing Tatum) και ο Schmidt (Jonah Hill), αφού τελειώνουν το σχολείο (δύο φορές), αναλαμβάνουν άλλη μία undercover αποστολή, αυτή τη φορά σε ένα Κολλέγιο.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις αμερικανικές αίθουσες κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουνίου του 2014.


Freezer

Ένα θρίλερ που θα σας παγώσει το αίμα (στην κυριολεξία)! Ένας αθώος άνδρας (Dylan McDermott) ξυπνά και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται κλειδωμένος σε μία κατάψυξη κρεάτων. Στην πορεία συνειδητοποιεί πως τον έκλεισαν εκεί Ρώσοι εγκληματίες που για κάποιο λόγο πιστεύουν ότι τους έκλεψε 8 εκατομμύρια δολάρια. Θα καταφέρει να επιβιώσει ή θα υποκύψει στο απόλυτο ψύχος; Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Mikael Salomon ('Abyss') ενώ στο cast συμμετέχει και ο Peter Facinelli, γνωστό από τη σειρά ταινιών 'Twilight'.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις Η.Π.Α. καταφτάνει στις 21 Ιανουαρίου.


Rio 2

Anne Hathaway και Jesse Eisenberg δανείζουν ξανά τις φωνές τους στους παπαγάλους Jewel και Blu, που φεύγουν μαζί με τα τρία παιδιά τους για ταξίδι στον Αμαζόνιο, αλλά βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια απίθανη περιπέτεια. Από τους δημιουργούς του 'Ice Age'.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 10 Απριλίου του 2014.

Rio 2 - Trailer K από ign


cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου